Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Молитва на Свещенната Чистота


Иво
  • Източник: Молитвеник, електронно издание

Молитва на Свещенната Чистота

Господи, Боже наш, на всичката вътрешна пълнота на живота, ние заставаме пред Твоето Лице според великата Твоя милост, която носи светлината на Твоето Лице - дар за нашите души.

Ние очистихме устата си и славата Ти изпълни говора ни. Ние Те славим, ние Те хвалим. Благият Ти Дух очисти сърцата ни и ние възпяваме Твоето Име и приемаме великата радост, която То внася в живота ни.

Великият Ти Дух очисти умовете ни и в нас се зароди непреодолимото желание да работим за славата на Твоето свято Име, да носим великите Ти мисли по целия свят. Очистил Си душите ни и в нас се зароди свещеното желание на вечността, в която Ти обитаваш, да работим за благото на нашите ближни, за доброто на нашите души. Заради милостта Си, която само в Тебе обитава, благослови ни, просвети ни, повдигни ни, укрепи, възроди и изпълни с благия Си Дух нашите души, за да Ти служим всякога с радост и веселие. Да носим образа на Любовта Ти, светлината на Истината Ти, съзвучието на Мъдростта Ти, основата на Твоята Доброта и чистотата на Твоята Правда.

Амин.



User Feedback

Recommended Comments

Няма коментари за показване


×
×
  • Добави...