Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Молитва, дадена в 1925 год.


Ани
  • Източник:

    Издателство Бяло Братство

    Молитви, формули, песни

    Автор: Учителя Петър Дънов (Беинса Дуно)

    София, 2009 г.; ISBN: 978-954-744-100-2

Господи, ние сме готови да изпълним Твоята Свята Воля абсолютно, без никакви изменения, и всичката ни радост ще бъде да Ти служим с всичкото си сърце, с всичката си душа, с целия си дух. Искаме да Те познаем като Любов вътре в нас и вън от нас. Да бъдеш Ти винаги във всичките ни начинания, във всичките ни мисли, желания и действия. Да бъдеш Ти начало и край на нашия живот. Начало на всичката Твоя благост и край на всичките наши недоразумения. Начало на Истината и край на лъжата. Начало на Мъдростта и край на глупостта. Начало на Силата и край на насилието. Да бъдеш Ти новото Начало, което е без начало и без край. Начало на Новата светлина, на Новия живот, който сега внасяш в душите ни. Ние Те познаваме, както Ти ни познаваш. Ние Те любим, както Ти ни любиш. Ние сме едно с Теб, както Ти си единственият в тази светлина.

Отсега нататък ще царува Твоята Любов и пълнотата на Твоята Милост през всичките дни на живота ни. Ние начеваме Новия живот. Слез при нас и ние ще дойдем при Теб, слез при душите ни, внеси Светлината Си в Новия живот. Озари новите ни сърца, които си ни дал, и изпълни умовете ни със Светлината, която си внесъл в тях.

Благослови ни и ние ще носим Твоето благословение.

И така, нашият девиз е: Страх отвън, Любов отвътре, тъмнина отвън, а Светлина отвътре. С Любов и Светлина, ние сме душите на Любовта и Светлината.

Амин.


User Feedback

Recommended Comments

Няма коментари за показване


×
×
  • Добави...