Jump to content
Порталът към съзнателен живот

xermes- Блог

  • пост
    1
  • коментара
    3
  • прегледа
    10316

Зaщо не ми приемат Дарението-Къщата-от Братството?


xermes

865 прегледа

В Изпълнение Волята на Бога се крие Силата на Човешката Душа!

Здравейте.

След около 3 години и половина чакане..разговори с хора от Братството , които ми обяснаваха, колко било трудно да приемат дарението което искам да направя за Бялото Браство, защото имало ремонтни работи..--а именно една къща с голям двор с плодови насеждения, тераси, градина, място за бесейн, подпочвена вода...слънцето от изгев до залез грее и се вижда..на южен скон..вижда се и Ри-Ла, и Пирин..до Кюстендил...борова гора зад къщата и дъбова....на края на селото-спокойно може да се пее и играе паневритмия....

И така...реших да поднеса тази информация тук..за да знаете, че в мен гори желанието тази къща да бъде летен лагер на всички братя, които искат да бъдат полезни и за себе си, и за идеята, и да са близо, и до Ри-ла, до природата, ако искат да се занимават в градината или с овошки, или с билки, или да ходят на разходка..

След години виждането ми е половината къща да бъде с деца..под една или друга форма—летен детски лагер, или горско училище, или природосъобразно училще, така че децата на живо да виждат идеите на братството реализирани за природата—градина, двор, овошки, облагородена местност..да растат децата с живото впечатление какво е природосъобразен начин на живот...да бъдат впечатлени на живо от хората, които надявам се, ще подържат природата около къюата и така..

Да дадем жив, истински пример на подрастващото покление..да видят реализирани идеите на Учителя как да се отнасяме към живота около нас...и те така да продължават..никое дете няма да забрави една уредена градина..или двор...и красота..а това остава впечатление в душата за цял живот..и човек се стреми към това и подсъзнателно и съзнателно..ето връзка в интернет на Английски за къщата,която е актуална само като снимка и местност..не като предлагане...тогава небях осъзнат...ДАВАМ БЕЗПЛАТНО КЪЩАТА!!!!!!!

На Английски:

http://ka6tata.googlepages.com/

На български:

http://xermes.snimka.bg/other/k-shta.569672.22355100

само моля обърнете внимание 4е там където ви се вижда 4е има празно между знаците в горния адрес—няма такова а има долна 4ерта, която за съжаление не излиза...така 4е като копирате адреса-ако не се отвори страницата за къщата-причината е че трябва да сложите долното тире ръчно...АКО ви дава празно място..

И така..обръщам се към всички вас, които познавате Братя или съмишленици – да помогнат за това-по възможност хора извън България, необременени от битовизмите и вождачеството на повечето Братя тук в България, а с истинската светлина в душата си...

За това сега със чуство към тези думи се обърнете...и не ги подмнавайте...не спете..!Към идеята ръка протегнете..и на децата-бъдещите хора на земята-пътя да покажем помогнете.!

Защото Учителя ви гледа...и преценя..с голямото си сърце..и очи...и двете!Амин!

В Изпълнение Волята на Бога се крие Силата на Човешката Душа!

tato@dir.bg

3 Коментара


Recommended Comments

Дайте конкретно предложение как точно да стане довършването на къщата. Кой да плати и колко за това. Кога да започне безплатното ползване на къщата? Кой ще бъде законен собственик на имота след завършването му?

Имам още въпроси, но след като получа отговорите на тези....

Линк към коментар

Когато човек иска да направи нещо Добро, той няма изисквания и очаквания... Това е и Светлината в Душата... :angel:

Насила не се дава, насила не се взима... Бог е, който благославя всяко начинание...

Линк към коментар
Гост
Добави коментар...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...