Jump to content
Порталът към съзнателен живот
  • постове
    64
  • коментара
    28
  • прегледа
    37451

"Как да помогнем при преминаването в другия свят" Дж. Палмър


Креми (късметче)

1096 прегледа

КАК ДА ПОМОГНЕМ ПРИ ПРЕМИНАВАНЕТО В ДРУГИЯ СВЯТ

Джулия Палмър, февруари 2011 г.

Публикувано от Юлия Пал

Превод от руски език Рената Александрова

Има ситуации, когато умиращият човек, преди да си тръгне, трябва да прости на самия себе си и емоционално да освободи членовете на семейството си, но не може да направи това съзнателно зарати тежкия си характер, физическа или умствена немощ. Вие можете да направите заради него следния ритуал за прошка и освобождаване от вътрешния си свят:

Прошка (за "трудни" хора)

Първо медитирайте. Поканете цялото семейство да медитирате заедно. Ако този човек ви е обидил много силно или ви е измъчвал през живота ви, нека всеки член на семейството изкаже чувствата си към него и да поиска отговор от него. Разговорът трябва да помогне на всеки от вас да облекчи и освободи сърцето си. Внимавайте разговорът да не прерастне в кавга.

След известно време този човек ще бъде готов да поиска от вас прошка и от този момент вие също ще бъдете готов да му простите всички минали обиди. Простете му и поискайте и от него прошка. Прошката не означава одобряване на поведението му. Това е емоционално освобождаване за всеки участник. Ще усетите невероятно чувство на свобода и радост. След време емоцията ще се забрави, но опитът ще остане с вас, като житейска мъдрост.

Ако решите да не простите на този човек, знайте, че ще "влачите" неговата енергията в своята аура през целия си живот. Още по-лошо, обидата кармически приковава хората един към друг в продължение на много животи.

Чуйте

Ako reshite da ne prostite tozi chovek, nali znaesh, che shte "drŭpne" ot energiyata si v neĭnata aura na zhivota si. Oshte po-losho, prestŭplenieto karma okovan khorata edin s drug v prodŭlzhenie na mnogo zhivoti.

Речник - Преглед на подробен речник

Кажете «Прощавам ти на всички нива и с любов те освобождавам!»

Следващия етап е прощаване на самия себе си. Попитайте този човек, може ли да прости на самия себе си. Не го карайте да бърза, дайте му време да осмисли всичко. В крайна сметка, той ще каже: "Да." Простете и вие на себе си. Всеки от вас е действал в съответствие със своето ниво на съзнание.

Може да добавите: "Боже, прости ни, както ние си прощаваме взаимно, защото Ти си самата Прошка."

Помислете, какъв енергиен подарък бихте могли да направите на този човек в момента. Подаръкът ще се материализира незабавно във всякаква форма. Дайте му го. Обикновено хората са много доволни да получат подаръка. Вероятно, той запълва енергийните нужди на този, които го приема.

Освободете човека с думите: "Иди си с мир"

Това е модифициран и съкратен метод за емоционално освобождаване, който се използва в хипнотерапията. Може да се използва за опрощаване на "трудни"хора, при всякакви обстоятелства в живота.

"Научих от Юлия един много интересен метод на работа с личните негативни емоции. След това научих на този метод много други хора - и духовни и не толков духовни. И всички казваха, че той помага. Техниката за прошка не само ми помогна за нормализиране на отношенията с шефа ми, но моят приятел успя да прости на бившата си приятелка от първия път. "(Ekta, Ню Делхи, февруари 2011 г.)

Практическа процедура за улесняване прехода на умиращите хора (по мастер Чоа)Чуйте

Ekta napisa: "Nauchikh ot Yuliya edna mnogo interesna metod na rabota sŭs svoite negativni emotsii. Sled tova go nauchi na mnogo drugi khora - i dukhovno i malko dukhovno. I vsichki kazakha, che tya pomaga. Tekhnikata na proshka ne samo mi pomogna za normalizirane na otnosheniyata mi s shefa mi, moyat priyatel e v sŭstoyanie da prosti bivshata si priyatelka v daden moment. "(Ekta, Nyu Delkhi, fevruari 2011 g.)

Речник - Преглед на подробен речник

1. Обърнете се към Всевишния за благословия.

2. Вътре в себе си се обърнете към умиращия за разрешение.

3. Отрежете всички нишки на миналото и на бъдещето, на всички чакри и енергиийни тела, на всички нива.

4. Направете общо очистване:

• със светло зелена Прана - 3 пъти.

• със светло лилава Прана - 7 пъти.

• с пурпурна прана - 2 пъти.

5. Може нежно да почистите всички основни чакри, за да се улесни освобождаването на душата от тялото.

6. Освободете енергията.

7. Благодарете на Всевишния.

Повтаряйте процедурата един път на ден в продължение на три дни, ако е необходимо.

Може съвсем тихо, едва доловимо, да си пуснете диска „Ом” на Мастер Чоа за повишаване на вибрациите и (или) да включите лампа с мека виолетова светлина.

3 Коментара


Recommended Comments

Гост
Добави коментар...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...