Jump to content
Порталът към съзнателен живот
  • постове
    42
  • коментар
    1
  • прегледа
    8939

молитва към Създателя


АлександърТ.А.

415 прегледа

ПРИЗИВ КЪМ ДОБРИТЕ ХОРА.
ВЕЧЕ СТАВА ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО КАКВА Е ТЕНДЕНЦИЯТА И НАСОКАТА НА КВ ИСТЕРИЯТА. НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД Е В ПЪЛЕН ХОД. РАЗБИВА СЕ ДРЕБНИЯТ И СРЕДЕН БИЗНЕС, ЗА ДА ОСТАНАТ САМО ГЛОБАЛНИ КОРПОРАТИВНИ ФИРМИ, ОТ РОДА НА МОНСАНТО И АМАЗОН, КОНТРОЛИРАНИ ОТ ИЛЮМИНАТИТЕ. ЦЕЛИ СЕ ВСИЧКИ ХОРА ДА ОБЕДНЕЯТ И ДА ОСТАНАТ САМО ДВЕ ПРОСЛОЙКИ – МНОГО БЕДНИ И ИЛЮМИНАТИ, ЗАГРАБИЛИ ВСИЧКИ БОГАТСТВА НА СВЕТА. С ВАКСИНИ СРЕЩУ КВ СЕ ЦЕЛИ ДА СЕ ЧИПИРАТ ХОРАТА, ПОСТАВЯЙКИ ЗНАКА НА ЗВЯРА И НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА ДА БЪДЕ ДРАСТИЧНО НАМАЛЕНО. ВАКСИНИТЕ, ВКАРВАЩИ ОТРОВНИ ТЕЖКИ МЕТАЛИ В ОРГАНИЗМА, В КОМБИНАЦИЯ С 5G СА НАЙ-МОЩНОТО МАСОВО ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ, С КОЕТО ЖИВОТЪТ, ЗДРАВЕТО, ПСИХИКАТА НА ЧОВЕКА ЩЕ БЪДАТ В РЪЦЕТЕ НА НАЙ-ТЪМНИТЕ СИЛИ НА ЗЕМЯТА. СВИДЕТЕЛИ СМЕ КАК ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА И МЕДИИ ПО СВЕТА, БЕЗ КАКВАТО И ДА Е СЪПРОТИВА, ЕДИНОДУШНО РАЗПРОСТРАНЯВАТ ЕДНИ И СЪЩИ ЛЪЖИ И ДЕЙСТВАТ КАТО КУКЛИ НА КОНЦИ ПО ЕДИН И СЪЩ НАЧИН, ОТНЕМАЙКИ СВОБОДИТЕ И ПРАВАТА НА ХОРАТА. ЗА МЕН Е ЯСНО, ЧЕ ТЕ ВСИЧКИ ДЕЙСТВАТ ПОД ХИПНОТИЧНИТЕ МЕТОДИ НА ТЪМНИТЕ СИЛИ. ХИПНОЗАТА Е В ПЪЛЕН ХОД. БОРБАТА МЕЖДУ ДОБРОТО И ЗЛОТО Е В НАЙ-СИЛНАТА СИ ФАЗА. ТЯ НЕ Е ЗАПОЧНАЛА СЕГА. ХРИСТОС ДОЙДЕ НА ЗЕМЯТА, ЗА ДА НАКЛОНИ ВЕЗНИТЕ КЪМ ДОБРОТО. СЕГА Е НАШ РЕД ДА ЗАСТАНЕМ НА СТРАНАТА НА СВЕТЛИНАТА.
КАКВО НИЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИМ? ДА СПРЕМ ДА ДЪРЖИМ В УМА СИ ДЕЙСТВИЯТА НА ЗЛОТО, ДА ОТПРАВИМ ПОГЛЕД КЪМ ДОБРОТО. ЗАЩОТО ТЪМНИНАТА ДЕЙСТВА, НО И СВЕТЛИНАТА – СЪЩО. АКО НИЕ ПОСТОЯННО МИСЛИМ ЗА ЗЛОТО И СЕ СТРАХУВАМЕ, НИЕ МУ ДАВАМЕ СИЛА И ГО УЛЕСНЯВАМЕ НЕИМОВЕРНО. ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ЕДИННИ В МИСЪЛТА, ЧЕ В СВЕТА ИМА БОГ И СВЕТЛИ СИЛИ, КОИТО СЕ ГРИЖАТ ЗА ХОРАТА И ЩЕ ПОМОГНАТ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. НЕКА СЕ ИЗПЪЛНИМ С ПЕСНИ ЗА ВЪЗХВАЛА НА БОГА, С МОЛИТВИ И НАЙ-ВЕЧЕ С ТВЪРДА, НЕПРЕКЛОННА ВЯРА, ЧЕ БОГ БДИ И СВЕТЛИНАТА ЩЕ ПОБЕДИ. НЕКА ИЗПЪЛНИМ СЪРЦАТА СИ С ЛЮБОВ, УМОВЕТЕ СИ СЪС СВЕТЛИ МИСЛИ, РЪЦЕТЕ СИ С ДОБРИНИ И СЕ ДОВЕРИМ ИЗЦЯЛО НА БОГА. ТОЙ ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ. ЗАПОМНЕТЕ, БЪДЕТЕ РАДОСТНИ И ЩАСТЛИВИ, МОЛЕТЕ СЕ НЕПРЕКЪСНАТО ЗА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО, НЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ – САМО ТАКА ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗВЪН ОБСЕГА НА ЗЛОТО. НЕКА БЪДЕМ ЧАСТ ОТ ВЕЛИКАТА АРМИЯ НА СВЕТЛИНАТА ЧРЕЗ СВЕТЛИТЕ СИ МИСЛИ И ВЯРА В НЕЯ. ТОВА Е ПЪТЯТ НА СПАСЕНИЕТО.
КАКЪВ ЩЕ БЪДЕ ИЗХОДЪТ? НЕИЗБЕЖНО ЗЛОТО ЩЕ БЪДЕ ПОБЕДЕНО И ТЪМНИТЕ СИЛИ ЩЕ БЪДАТ ЗАТВОРЕНИ В ПОДЗЕМНОТО ЦАРСТВО, ЗА ДА РАБОТЯТ ЗА СВОЕТО ПОВДИГАНЕ. НЯМА ДА НИ Е ЛЕСНО. ЩЕ МИНАТ ГОДИНИ. НО НИЕ СМЕ ПРИЗВАНИ ДА ВОДИМ ТАЗИ БИТКА. САМИ СМЕ СИ ГО ИЗБРАЛИ ДА БЪДЕМ ТУК ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ. ТОВА Е ВЕЛИКО ВРЕМЕ, КОГАТО САМО СИЛНИТЕ И СМЕЛИТЕ СА ПРИЗВАНИ. КОГАТО ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ЩЕ СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ЗЛОТО. ЗАТОВА, НЕ ГУБЕТЕ НАДЕЖДА. НЕКА СЕ ОБЕДИНИМ С ДОБРОТО, НЕКА СВЕТИМ В ТОЗИ ТЪМЕН СВЯТ И ДА ПОДДЪРЖАМЕ ПЛАМЪЧЕТАТА СИ, ДОКАТО ЦЯЛАТА ЗЕМЯ ПРОСВЕТНЕ. НЕКА БЪДЕМ НЕПОКЛАТИМИ И ЕДИННИ В МОЛИТВИТЕ СИ, В ОТПОРА СИ И ВЯРАТА, В СИЛАТА НА ДУХА. БОГ Е С НАС. НАПРЕД, КЪМ ПОБЕДАТА НА СВЕТЛИНАТА! АМИН!
 
Пътят на живота ,

Господи, Боже, Спасителю наш, на всяка сила и крепост, на всяка Истина и Любов, на всяко държавие и власт, извор на всички добрини в живота ни, изпроводи ни благия Си Дух да ни ръководи и крепи в Пътя на Живота, да ни просвещава умовете, да ни озарява сърцата, да ни дава сила и живот да струваме добрата Ти Воля.

Прости прегрешенията ни, които изповядваме пред Теб, те ни отдалечиха от Твоята бащинска Любов. Изличи ги от книгата на Твоите възпоменания и ни дарувай мира на Твоя Дух.

Направи сега да просветне Лицето Ти върху нас, да сме образ на Твоята Любов, вестители на Твоята Истина и служители на Твоята Правда.

Благослови тоя народ, между кой¬то живеем. Благослови нашите братя и сестри, с които се подвизаваме. Благослови всички майки и бащи, които вършат Твоята Воля. Чуй гласа на всички страдующи по лицето на Земята и ги благослови.

Благослови Учителя ни, Който ни води в Твоя Път. Благословен си Ти, Господи, Боже наш. Благословено е Твоето Име от веки, защото Ти си Пътят, Истината и Животът и освен Теб няма друг Бог. Ти си само Един.

Амин

0 Коментара


Recommended Comments

Няма коментари за показване

Гост
Добави коментар...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...