Jump to content
Порталът към съзнателен живот

БЕЗ ИМЕ

  • постове
    3
  • коментара
    6
  • прегледа
    11965

Вълшебството на добрите хора


Adams

967 прегледа

Силата на добрите хора ме омагьоса отново. Става въпрос за тези, които успяват да премахнат всички бариери и цялото усещане за отделност. Вълшебството им е толкова могъщо, че успяват да ти покажат, че си част от нещо голямо и безкрайно.. Като че ли имат ключ за душата ти. Mагьосниците успяват да я измъкнат, да и дадат живот и въздух. Само една среща, само един поглед, един разговор е достатъчен да те превърнат във всичко

Магията им строши оковите, размаза бариерите! Пропука се обвивката и излетях.

Спуснах се по навлажнената трева, докосвах я и се изпълвах със свежест .Усещах как се сливам с аромата на чистота. Докоснах изкрящо жълтите полета и вземах от цвета им и им давах от своя. Погледнах към високия връх на планината. Беше толкова хладен и гладък заради снега. Спуснах се по кафявата кристална повърхност на планината. Леки тръпки налазиха дланите и раменете ми.

От дясно на пътя билото на планината беше съвсем различно. Дърветата бяха покрили всичко - изглеждаше като цял жълто-червен облак. Прегърнах цялата тази красота. Изпълних се с живот. Първо усетих лек гъдел от трепета на листата. После ме прониза някаква огромна топла сила и остана в мен.

Загледах се в един слънчев лъч, който беше пробил между две облачета. Толкова ярък и наситен беше. Гмурнах се в него. За момент изгубих представа, кое съм аз, кое е лъча. Дали аз минах през него или той през мен?! Взех част от въшебната му сила и топлина.

Разхладих се когато се потопих в процепа на плътносиньото небе. Но за малко...После погледнах наоколо и се видях навсякъде. Бях дори зад хоризонта, зад планината и от двете страни. Бях малката мокра тревичка, цветът на цъфналото ябълково дърво, бях планината, небето. Бях хората, въздуха...Слях се с всичко или то се смеси с мен.

Когато се събрах отново се почувствах някак по-лека, по-изчистена и свежа. Усетих в себе си аромата на пролетните цветя, топлината на лъча, силата на планината, свободата на хоризонта, свежестта на поляната....................

2 Коментара


Recommended Comments

Гост
Добави коментар...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...