Ново в Портала

Showing topics, blog entries, статии, молитви, песни, мисли, images и files.

Content Types


This stream auto-updates   

 1. Днес
 2. Слагаш граница на времето. Животът ни не е статичен, той е динамичан. Нещата се променят и ние заедно с тях. Приемаш, че динамиката, промяната е край, погледни от нова перспектива, направи го начало. Начало на какво е всяка твоя раздяла? Начало......Нещо ново започва.... Какво?
 3. Здравей, имаш два пътя пред теб: 1. По-лесният за теб - разделяте се. Така или иначе, нашите тела се променят с времето. Това е повелята на природата. Ако мислиш, че след 30 години жена ти ще има същите цици и задник... няма как. Проблема на този вариант е, че освен ако не се обвържеш с някоя кукла от пластмаса, вероятността коя да е жена да се промени си клони неумолимо към 100 %. То и твоето тяло ще се промени, ама... това е друга тема; 2. По-трудният, но според мнозина - заслужаващият си вариант - променяш себе си. Старта е от откриването и култивирането на обич към себе си. Звучи лесно на думи, но е доста труден процес, особено ако се прави без професионална помощ. Тогава - обичайки се, ценейки изборите си и най-вече изборът на партньор (евентуално не единствено заради сексапила и), ще имаш човек до себе си, с когото секса ще бъде не просто пресъздаване на порно филм на живо, а общение, дълбоко и съкровено, каквото наистина си заслужава, през взаимното споделяне на екстатичността на връзката ви. Претегли доводите относно двата варианта и прецени - в крайна сметка няма правилно или грешно решение за теб. П.П. Причината ако е лошо хранене и липса на спорт отчасти се дължи на новия начин на живот, част от който си и ти. Помисли каква промяна си внесъл ти, че да се промени, след като сте се събрали. Най-вероятно и на нея не и харесва резултата и много вероятно е да намери сили да поддържа здравето си (не просто баджака, а здравето), но евала, че може да се приеме и себезаяви пред теб, че тя е такава каквато е. Поздрави!
 4. Здравейте! Нова съм тук, доста прочетох от темите за хомеопатия, защото все още се двоумя дали да прибягна до нея. Абсолютно приемам, разбирам и приветствам принципите на този метод. Съмненията са ми по-скоро в това доколко се прилага наистина както трябва и дали ще попадна на точния човек. Другият ми проблем е страхът от кризи. Имам хронични заболявания, особено се струхувам от криза на цистит, тъй като бактерията е резистентна почти към всички АБ. Преди време в началото на една криза реших да пробвам с хомеопатчни средства по схемата на д-р Михайлов.Тъй като една такава криза се развива за часове нямах никакво време да търся хомеопат и затова си купих гранулките и почнах сама. Взех колибацилинум. И кризата се раазвихри в такава степен както никога досега. Уплаших се, зарязах хомеопатията и веднага АБ. Препоръчаха ми един хомеопат и съм в процес на размисъл сега. Но ето какво се случи тия дни. Започна ме поредният вирус, оня коледния го изкарах и стигнах до АБ, после направих циститна криза, пак АБ и сега ме почна и тоя вирус дето в момента се вихри.Обикновено вирусните инфекции не ми минават просто така и винаги почва кашлица и понеже имам хроничен бронхит се стига до АБ. Та като почнах сега с хремата си знаех какво следва. Обаче приятелка ме подсети да взема Oscillococcinum. Еми взех, какво има да губя..Първия ден 3 дози през 2-3 часа. Втория, трите дози за целия ден. Двата дена хремата ни напред ни назад...нито се подобрявах, нито се влошавах. Късния следобяд на втория ден, обаче ми стана много лошо - главоболие, гадене, разстройство, болки в кръста...до вечерта ми беше зле. Нямах температура. Реших, че се влошавам. На третия ден не ми беше лошо, но хремата си я имаше и болките в кръста също. Вечерта доста ми беше запушен носа. Вече не вземах нищо, само намалих храната и минах на плодове и сокове от портокал, от морков, цвекло и магданоз...и много вода. И на четвъртия ден се събудих без никакви симптоми. Днес е 5-ти ден - също съм ОК. И сега въпросът ми е възможно ли е това да е от Oscillococcinum-а?! За пръв път не стигам до кашлица! И дали това прилошаване на втория ден е възможно да е било лечебна криза?! Просто не зная дали това е типичен развой от хомеопатично лечение. Но ако е така...везните вече сериозно клонят към свързването ми с хомеопат и започване на лечение на хроничните ми болести. Извинете за дългия пост, но ми се стори важно да опиша нещата подробно.
 5. Благодаря за беседата ! ,,Ще прочета 12 глава от Евангелието на Матея. На пръв поглед, тази глава, може би, хиляди пъти да е четена. Колко проповеди не са държани върху нея. А тя е една малка извадка от дългите беседи, които Христос е имал. Сега, ако се изисква от вас да възстановите беседата, която Христос е държал, можете ли? Нали някои има ясновидци. Някои от вас сте слушали тази беседа, да може да я възстановите, да се върнете назад, да схванете, както радиото схваща вълните и вие да схванете вълните на миналото и да възпроизведете цялата беседа. Представете си, че някои от вас сте били в това време, туй е написано във вас. Казвате: „Как може това?“ Поне един от вас е бил там на тази беседа, когато Христос е говорил. Колко ще му бъдем благодарни, но н€, забравили сте. Мен ми е чудно, кое е станало причина да забравите. Защото понякой път хората искат да помнят миналото, понякой път го забравят. В живота изобщо всеки, който има да плаща, забравя, който има да взима, виж той не забравя. Здравият забравя, че е здрав, болният никак не забравя, че е болен. То са сравнения. Сега като слушате, ако всички бяхте проповедници, ще видите, какво може да вземете, че и вие да говорите. Хубаво е, не е лошо, човек да взема, да проповядва. По някой път съм се занимавал с произхода на думата „проповед“ – „проведи“. Да проповядваш, значи да учиш. Някой иска да проповядва, пък той прави опит на онова, което знае. Да види неговото знание, на каква основа лежи. " --------------- --------------.............. ,,Времето, в което човек живее, може да измени неговата психология. Лошите условия може да изменят съвсем характера на човека. Добрите условия може също да променят характера на човека, може да го променят в добър смисъл. Лошите условия може да променят в лош смисъл човека, пък може да го изменят в добър смисъл. За пример, един човек, при лоши условия, може да се научи да краде, но при лошите условия може да се научи да работи, да стане трудолюбив. Богатият в богатството може да стане щедър, но може да се научи да яде пищно, да разкошествува, колкото искаш. Силният, със здравото тяло и той може да прави погрешки, но може да бъде полезен на хората"... от Нови пътища
 6. И аз умувам както теб. "Ред" означава и подредба и последователност. Опитах се да ти покажа, че често хората "сънуват" говорейки.Една дума може да "изглежда" различно.Т.е. в случая обговарянето на съня се превръща в още един сън.
 7. Това е допира на личното до Божественото .И е работа на личното да се повдигне до Божественото .
 8. Объркал съм се. Имах предвид друго помещение на магазина. След като сънувах този сън се сетих за съответния библейски текст и просто реших да го цитирам. Допада ми. Как да намеря значението на този ред? Относно четирите персони - канеха се да се бият помежду си. Двама срещу двама. Дребни срещу такива с нормален ръст.
 9. Значи правилно съм се насочила. Благодаря Ви
 10. Една беседа, с която съм в съзвучие. Толкова неща ми обяснява. Благодаря! ...Сега да оставим този въпрос настрана. Под думите „друг живот" или „Божествен живот" аз разбирам най-високото състояние на съзнание на човека, в което съзнание той може да се пробуди. Божествен свят е този, в който грехът, измамата, както и всички пороци и недъзи са абсолютно изключени. В този свят виреят само великите добродетели, великите мисли, великите прояви на човешката душа. Някой казва: „Как ще живеем?" Като влезете в един по-възвишен свят. „Може ли да се живее такъв чист и свят живот?" Чудни са хората, като питат може ли да се живее чист и свят живот. Може да се живее, разбира се! Сега ще ви направя едно малко сравнение. Хубаво ли е да живеете постоянно в общение с един въоръжен човек, който всеки час да ви мушка с ножа си по ребрата, по краката и дето намери? Представете си при това, че той ви мушка по 12 пъти на ден и вие сте принудени да живеете цели 10 години с него - ще търпите ли това положение? Ще искате ли След като се освободите от него, да си спомняте този живот? Ще си спомняте ли тази култура? Ще искате ли да живеете повече от десет години с този човек? Представете си друго - че живеете с един човек, който ви помага, постоянно се грижи за вас, доставя ви храна, дрехи. Това е пример от бъдещата култура. В бъдещата култура няма да има никакво мушкане. Днес има разни видове мушкания. Във вестниците ще те мушкат. Как? Ще напишат една лъжа за теб. Ще те мушнат в чувствата, в тялото - навсякъде. Има едно мушкане, което осакатява човешките мисли, човешките чувства и човешкото тяло. То е мушкане, останало от една назадничава култура. Казвам: не е достатъчно само да се констатират фактите, но трябва да се търсят причините за тях. В света съществуват две течения - на доброто и на злото. Кои са причините за тях, това няма да ви обяснявам. Това са две неща, за които никога не може да се разреши въпросът отде са произлезли и защо съществуват. От всички векове, откак свят съществува, колкото и учени да са минали покрай него, никой не го е бутнал. Който се е опитвал да го бутне, да го разреши, той е изчезвал от лицето на Земята, нищо не е оставало от него. В съвременната епоха само един културен адепт се е опитал да го бутне, да го разреши, но и той е изчезнал от лицето на Земята и никой не е могъл да го намери. Кой е този адепт, вие сами можете да намерите името му, то е записано някъде. Всеки, който се опитал да разреши този въпрос, той е изчезнал. Не е въпросът да се обясни какво нещо е доброто и злото. Това са неща неизясними. Който иска да знае същината на злото и същината на доброто, той ще изчезне. Ние ще оставим въпроса за същината на нещата. Едно трябва да се знае: човек е свободен. Човешката свобода седи в това, че злото не се налага. Човек сам доброволно приема доброто и злото. Доброто и злото са две съзнателни сили, които действуват извън човека. И човек по своето естество е абсолютно свободен. Само така вие ще видите отношението, което съществува между тях. Злото и доброто са две велики, мощни, съзнателни сили в Природата, които творят. Целият космос, както е поставен в материалния свят, е подложен на действието на тези две сили. Тези сили съществуват в една или друга форма, не само в тези форми, които виждате в човека, но тези две сили се заплитат във всички форми, които виждате. Сега аз засягам въпроса другояче. Човек е абсолютно свободен. Злото и доброто са вън от човека, и следователно по свободата на своята воля той възприема едната или другата сила. Никой в този смисъл не може да се оплаква от злото и от доброто. Злото съществува вън от нас, но не и вътре в нас. Влиянието отвън иде, но вътрешно ние сме абсолютно свободни кое от тях да избираме. И ако някой приеме злото вътре в себе си, то е друг въпрос. Ако някой пита защо Господ създаде така света, казваме: не, Господ създаде съвсем другояче света. Ние сами сме пресъздали този свят. Сега вие казвате, че Господ е създал и хората. Не, съвременните хора не ги е създал Бог. За мен поне е така: Господ не е създал хората, а за вас може да ги е създал. То е вече друг въпрос, аз не го оспорвам. Мога да ви кажа кого е създал Господ. Бог създаде само първите човеци - Адам и Ева, а Каин, Авел, Сит и тути кванти не са създадени от Бога. Та и вас не ви е създал Господ. Вие си въобразявате, че Господ ви е създал. Астрологически също е така. Писанието казва, че ако сегашният човек не се роди изново от дух и вода, той не може да влезе в Царството Божие. Значи има възможност той да бъде създаден от Бога. То е друг въпрос. Има една вътрешна възможност, според която всеки от вас може да бъде създаден от Бога. Кога може да стане това? Денят, в който вие решите да живеете според Божия закон, можете да бъдете създадени от Него. Ако вие решите да живеете според съзнателния закон на Великата Божия Любов, и ако живеете според закона на Божествената Мъдрост, на най-висшето съзнание, и ако се решите да живеете според закона на съзнателната Божия Истина, вие ще бъдете създадени от Бога. Според мен свободата и Божествената Истина са синонимни думи. Свободата е израз на онова Божествено начало, в което душата изисква Свободно да върши всичко, каквото иска. Като казвам, че човек иска да върши, каквото желае, аз имам предвид човека, който е абсолютно свободен. Свободен от всякакви престъпления. В него няма нито сянка от лоши мисли, от лоши чувства и от лоши постъпки. И всеки човек,който върши какво да е престъпление - дали в мислите си, дали в чувствата си или във постъпките и в желанията си - той не е свободен човек. Той не може да говори за свобода. Всеки човек, който не е свободен от лошите мисли, чувства и желания, той е животно. И сега искат да ни докажат, че онези хора, които вършат престъпления, били свободни. Не е вярно това. Нито онези, които убиват, могат да бъдат свободни, защото Бог не е Бог на престъпленията. В Бога има един вътрешен импулс да очисти Земята от всички престъпления. И това Той ще го направи. Той е турил в ход всички сили. Наближава времето, когато от престъпленията на Земята няма да остане нито помен. Тогава хората ще бъдат свободни, но кои хора? Само онези, които свободно възприемат вътрешния процес на Любовта и се ръководят от нея. Например всички хора, които ръководят войните, каква цел имат? Те искат свобода. Когато хората воюват на бойното поле, има нещо Божествено в това, но има и някаква неразбранщина. Защо се бият хората? Когато в една култура има различие във формите, а еднообразие в принципите, тя е правилна, тя се нарича култура на свободата, тя е Божествена. Обаче ако в една култура формите са еднакви, а в принципите има разнообразие, тогава тя е престъпна, там започват престъпленията. Във формите човек е свободен. Например човек е свободен да прояви любовта си ако иска по хиляди начини и форми, в това няма нищо престъпно, но принципът трябва да е един и същ. Щом мотивът е любов, ако принципът в теб е верен, каквато форма и да употребиш за изявяването на любовта, ти вече си подчинен на любовта, не можеш да извършиш никакво престъпление. Ако в ума си имаш едновременно два принципа, а една форма за изразяване, тогава престъплението ще дойде като едно последствие. От какво произтича престъплението в един месоядец? От желанието му да лиши кокошката от нейния живот. Той иска да лиши кокошката от нейната форма, а той да остане. Значи у него има два принципа различни: кокошката иска да живее, а той я унищожава. И той иска да живее, а счита,че има право да убие някого, за да живее. Човекът казва: мен Господ ме създаде, а кокошката не е създадена от Бога. Не е така. Не, Бог не е създал нито кокошката, нито човека. И човек е една голяма кокошка - нищо повече. Сега аз искам да изнеса една истина, защото само истината може да направи човека свободен. Ако аз говоря една неистина, това още повече влошава съвременната култура и не само че нищо не допринася, но увеличава страданията на хората. Защо трябва да се говори истината? Ако с говоренето на истината не помогнеш на цялото човечество, то поне си помогнал да се подобри състоянието му поне на един косъм. И ако хората в целия християнски свят за 2000 г. са могли да придвижат културата поне на един косъм, това е грамадно нещо. Колко косми ни трябват още, да променим цялата култура, за да можем да влезем във Царството Божие? Няма защо да повдигате въпроса как ще се спасите. Оставете вашето спасение настрана. Вашето спасение е извършено преди създаването на света, вие само трябва да го знаете в себе си, И всеки може да бъде спасен. Денят, в който ти повярваш и възприемеш любовта в себе си, ти си спасен. В който момент осъзнаеш, че любовта е законът, който те повдига, ти си спасен. Ти можеш да осъзнаеш това нещо още сега, можеш да го осъзнаеш вечер или денем, можеш да го съзнаеш след хиляди години, но законът еднакво ще действува. Тъй щото спасението не е важно за вас. Най-важният процес е развитието на човешката душа. Да се спаси една душа, да се повдигне един човек, това струва повече, отколкото проявата на една цяла култура като нашата. Да се издигне една такава култура, това е само безразборно изразходване на Божествената енергия... Син_человечески_отхожда
 11. Син человечески отхожда Едно трябва да се знае: човек е свободен. Човешката свобода седи в това, че злото не се налага. Човек сам доброволно приема доброто и злото. Доброто и злото са две съзнателни сили, които действуват извън човека. И човек по своето естество е абсолютно свободен. Само така вие ще видите отношението, което съществува между тях. Злото и доброто са две велики, мощни, съзнателни сили в Природата, които творят. Целият космос, както е поставен в материалния свят, е подложен на действието на тези две сили. Тези сили съществуват в една или друга форма, не само в тези форми, които виждате в човека, но тези две сили се заплитат във всички форми, които виждате. Сега аз засягам въпроса другояче. Човек е абсолютно свободен. Злото и доброто са вън от човека, и следователно по свободата на своята воля той възприема едната или другата сила. Никой в този смисъл не може да се оплаква от злото и от доброто. Злото съществува вън от нас, но не и вътре в нас. Влиянието отвън иде, но вътрешно ние сме абсолютно свободни кое от тях да избираме. И ако някой приеме злото вътре в себе си, то е друг въпрос.
 12. Молитвен наряд за начало: Господнята Молитва Син_человечески_отхожда Молитвен наряд за край: В начало бе Словото - песен Ще прочета част от 22 глава от Евангелието на Лука. Ще говоря върху 22 стих: „Син Человечески отхожда". В съвременната култура хората разглеждат еднакво и тъмните, и ясните работи. Ако говорите някому една истина и ако му говорите една лъжа, за него е все едно; даже на лъжата той може да вярва повече, отколкото на истината. Ако му говорите истината, ще произлезе спор. Ако му говорите лъжата, той ще ви каже, че е така - ще се съгласи с вас. Засега лъжата господствува навсякъде, лъжата е основа на всичко. Всичкото нещастие на съвременния строй седи в лъжата. Той в основата си има нещо гнило и от тази гнилота произтичат всички противоречия: измами, бедствия, престъпления, лъжи. Лъжата господствува навсякъде - и в религията, и в науката - навсякъде. Във всяка теория, каквато и да е тя, ще намерите повече лъжа, отколкото истина. И сега това се нарича „съвременна култура". И ако някой се осмели да каже нещо против културата, веднага ще кажат: този човек не е културен. Аз предпочитам да се отрека от една такава култура, отколкото да я признавам. Ако една култура е култура на лъжата, ако една култура е култура на престъпленията, на измамите, на вечния спор, на вечните страдания, на измъчванията, на инквизицията - аз се отричам от такава култура. Това не е никаква човещина, това е животинщина. Съвременните хора изживяват последните етапи на своето животинство. Казвате: „Какво ще дойде след това животинство?" Ще дойде човещината. Животинщината трябва да умре, т.е. да престане да се явява в тази форма, в каквато досега господствува. Да искаш да бъдеш богат, това е животинско състояние; да искаш да бъдеш силен, това е животинско състояние. Тези неща ги преживяваха животните преди хиляди години и създадоха грамадните форми. Те постепенно се стопиха. Всичките мазнини, които животните носеха на гърба си, говорят за техните грамадни богатства. Но те прекараха един голям фалит - настана потопът на Земята, който ги изтреби. И досега още намираме както костите им, така и месата им в друго състояние. Обаче като дойдат учените хора, те се мъчат да ни представят нещата, както са били. Те се мъчат да възстановят грамадните форми на допотопните мамути, да ни ги представят такива, каквито са били. С това те искат да ни кажат: ето, това е наука. Един човек, който има ненаситна алчност, той е цял мамут; един човек, който има непримирима омраза, той е цял мамут. Тия мамути и сега съществуват навсякъде. Ако се повдигне завесата на миналото, ще се види всичко, както е било. „Син Человечески отхожда". Защо отхожда Син Человечески? Защото той се отказва да живее в такава култура. Времето, през което живееше Христос на Земята, беше по-лошо от сегашното. От 2000 г. насам има един напредък, макар и много малък, но все е успех. От 2000 г. насам след големи усилия и мъчения човечеството се е мръднало едва на един косъм! Сега учените хора изнасят във вестниците една теория, но тя е стара. Питат се например може ли един човек да помести Земята. Учените хора вече са съгласни с това твърдение, че даже едно дете може да измести Земята от нейния път - достатъчно е само да я бута продължително с ръката си, най-после ще я помести на много малко разстояние. Но доказано е, че това може да стане само с тези, които са абсолютно свободни. В този смисъл абсолютно свободните тела даже нямат никаква тежест. Нашата Земя - в свободното си състояние - може да я носи на гърба си даже едно дете, тя е много лека. Ако едно дете може с бутането на кората й да я измести от пътя, още повече един учен човек ще може да я измести. Това е закон в света, не се чудете. Аз говоря и за бъдещата култура. Бъдещата култура ще зависи от абсолютната свобода на човешкото съзнание... Син_человечески_отхожда
 13. Мисъл за деня -26.2.2017 Трябва да коригирате постоянно пътя, по който вървите. И тогава няма да има сблъсквания. Ако не вървите по една и съща посока, по верния курс, ще има сблъскване. Ако вървите постоянно по една и съща посока, правилно, няма да има сблъскване. Всяко сблъскване означава, че пътят на някого от вас е изкривен. Злото е там. Трябва да се коригира. Защо е така? Пътищата ви трябва да бъдат успоредни. Всички трябва да вървите в една и съща посока. Откъдето и да тръгнете, успоредно трябва да вървите. Целта е онзи възвишен живот. Единият лев
 14. 26.02.17 Вам нужно постоянно корректировать путь, по которому вы идёте. И тогда у вас не будет столкновений. Если вы не идёте в одном и том же направлении, по верному курсу, будут столкновения. Если вы постоянно идёте в одном и том же направлении, идёте правильным курсом, столкновений не будет. Каждое столкновение означает, что у кого-то из вас путь искажён. Там – зло. Нужно корректировать. Почему так? Ваши пути должны быть параллельны. Вам всем нужно двигаться в одном и том же направлении. Откуда бы вы и не вышли – нужно идти параллельными путями. Цель – та возвышенная жизнь. Один лев Трябва да коригирате постоянно пътя, по който вървите. И тогава няма да има сблъсквания. Ако не вървите по една и съща посока, по верния курс, ще има сблъскване. Ако вървите постоянно по една и съща посока, правилно, няма да има сблъскване. Всяко сблъскване означава, че пътят на някого от вас е изкривен. Злото е там. Трябва да се коригира. Защо е така? Пътищата ви трябва да бъдат успоредни. Всички трябва да вървите в една и съща посока. Откъдето и да тръгнете, успоредно трябва да вървите. Целта е онзи възвишен живот. Единият лев
 15. Yesterday
 16. като крачка 1 звучи добре. Надявам се изискванията да прераснат в наблюдения и изслушвания; сравненията с другите напълно да изчезнат и да откриете заниманията, в които той се чувства щастлив и пълноценен и израства... Силно се съмнявам за училището. Вие нали разбирате, че не е виновна госпожата, а системата, която поставя умишлено вашето дете в едни и същи условия и при едни и същи изисквания с куп други деца, които НЕ са като него. Проклятието на паралелката - така го наричам. Уж обещават да дадат пространство на нестандартното обучение, но кой знае... За вас бих препоръчала домашно обучение - сега разрешават по преценка на родителите детето да учи с индивидуален план - опитайте, искрено препоръчвам.
 17. Проблемът ми е малко деликатен...Имам сериозна приятелка от няколко години. През целия период нещата вървят що-годе добре, но през последните 2 години от връзката ни тя много напълня. Не знам какви са причините, вероятно лошо хранене и обездвижване. Откакто това се случи, усетих, че в чисто сексуален план привличането и взаимодействието рязко намаля. Не ми харесва като е толкова по-пълна и вече не е толкова готина и привлекателна. Иначе като характер и отношение няма промяна. Пробвах да й го намекна косвено, като загатвам за начин на живот, физическа активност и движение, хранене и т.н, но винаги реагира много остро, измисля абсурдни оправдания и обяснения и казва, че или ще я приемам такава, каквато е, или "да си гледам работата". Тя е права за себе си, най-малкото ако един ден забременее, фигурата й също ще претърпи трансформация. Но от моя страна, аз също съм прав, защото имам проблем и той е с липсата на привличане и физическа неудовлетвореност. Как да постъпя - да се разделя с нея, или да се опитам да приема /въпросът е КАК/?
 18. Съгласен съм с вашите виждания. Притеснителното е само, че на всеки тези нормални ситуации му действат различно. Не всички ги приемат чак толкова навътре.
 19. Смъртта ни беше взел за заложници в супермаркета, а аз бях милионер на две различни места бяха записани две различни неща. Не помня едното, но другото беше: "Със съчинението си помага на държавата." Четири персони се канеха да се бият. "Ще станем трима срещу двама." беше влязъл не кого да е, а самият г-н Смърт. Смъртта е убил един от клиентите и аз трябва да платя за тая работа. Озовах се в друго посещение на входа...Нещо като шефска стая. Бях седнал в центъра Мисля, че Викнах му, смеейки се, нещо от рода на: "Бог е едно, Отец е един, смешнииииик!" в ляво и в дясно и дивана имаше кресла. По едно време, идилията беше леко нарушена от влизането при нас на мистър Смърт, (понеже той обичаше четните неща, а нечетните го изнервяха): "Обграден си от нечетни неща! 1,3,5!" Това, което ти предлагам е не е тълкуване. 1,3,5,8,13... Намери си значението на реда. "Нечетни" е синоним на безбройни, несметни."Супермаркет" си кореспондира с изобилието.Магазин има още значения като преводна дума. Смърт е господин или мистър, но е именуван като да е в женски род."На две места бяха записани две различни неща." И от тук - „Де ти е, смърте, жилото? Де ти е, аде, победата?" Жило!? Победа!? "Клиент" идва от довереник, доверяващ се. "Смъртта е убил един от клиентите и аз трябва да платя за тая работа." Следствие и причина са разменени в съня. Поръчките се плащат предварително. "Озовах се в друго поСещение на входа."Това тук е интересно.Вход е синоним на портал. "кресла" може и да идва от крещя.Намек за доминиране, но и за безсилие. "остъклената врата"- стъклото отразява, но и пропуска погледа. В сънищата, често огледалото е о-съ-знаване. "понеже той обичаше четните неща, а нечетните го изнервяха): " "Четни" може и да да идва от чета - разбирам написаното - 1 Кор. 15:55 И накрая, но не по значение "Четири персони се канеха да се бият". Матей, Лука, Марко, Йоан. С кого!? Психичните функции са четири. "Ще станем трима срещу двама." "беше влязъл не кого да е, а самият г-н Смърт." "Кой" е подменен с "кого". Ако искаш ме прочети и тъй: Кой е подменен с кого!? "Смъртта ни беше взел за заложници в супермаркета, а аз бях милионер."
 20. За толкова време опитвах какви ли не начини,бях се изчерпала,постоянно се връщах назад и опитвах на ново,защото държанието му мога да го определя като разглезено,инатливо и глупаво дете,но ако си представя че това дете има проблем и вече знам какво би могло да го стресира и че това което прави не е нарочно,може би намирам и друг начин. Винаги съм мислела че има някаква спънка в нещо и че всяко едно държание с него не беше правилно,опитвах какви ли не начини само за да открия правилния. Ще се опитам да премахна малкото страхове които има,за да се почувства по-спокоен,може детето да няма точно това заболяване,симптомите могат да са същите,но просто то да е изпаднало в някаква стресова ситуация която продължава дълго време. Ще говоря с него по друг начин,няма да изисквам от него да бъде поне малко като другите,просто защото на него ще му е трудно. Но колкото и да разправям какво съм опитвала и правила,няма ми стигне клавиатурата Поне знам как да не го карам да плаче,защото този постоянен плач е ужасен. Оставям ви че пак нещо зарева
 21. Поздрав, за това че се отзовахте на написаното. Често децата просто искат да бъдат чути по техния начин, често родителите не знаят как. Това разминаване води до големи недоразумения. Вижде първите си постове, колко отричане и косвено отхвърляне има към детето, вижте последните два, пробата за различно общуване и приемане, резултатът е налице, детето се успокоява. Това е важно да продължи по правилния начин, дали е така, поведението на детето ще ви даде най- точната обратна връзка. Няма лоши деца, има неумение да ги разберем. http://purvite7.bg/kak-detsata-se-uchat-da-regulirat-emotsiite-si/ Успех!
 22. Небето трябва да го снемем тук на земята. Нашата глава да я накараме да се научи главата, да живее в небето. То е в Божествения свят. Ще извикаме сърцето да живее в духовния свят и да извикаме тялото да живее във физическия свят едновременно. То е една от великите задачи, които сега предстоят на шестата раса. Аз я наричам расата на любовта. Тя има тази задача, да живее човешкият ум в Божествения свят, да живее човешкото сърце в духовния свят и да живее тялото на физическия свят. Душа чиста, ум силен, Боже, постави в нашите тела! Нови пътища
 23. 25.02.17 Треугольник создан от трёх диагоналей – трёх путей, по которым может идти человек. Человека, совершенного человека, всегда [символически] представляют как треугольник. Совершенный человек имеет три способа, три пути решения всех задач. Хорошо, но одновременно каждая сторона этого треугольника представляет препятствие в жизни. До тех пор, пока ты в пути, он благо для тебя; если отклонишься от пути – он для тебя препятствие. Это немного отвлечённая идея. Опыты Триъгълникът е създаден от три диагонала – три пътя, по които човек може да върви. Човека, съвършения човек, винаги го представят като триъгълник. Съвършеният човек има три начина, три пътя, по които може да разреши всички задачи. Добре, но същевременно всяка страна на този триъгълник съставлява едно препятствие в живота. Докато ти си в пътя, той е едно благо за теб; щом се отклониш от пътя, той е едно препятствие за тебе. Идеята е малко отвлечена. Опити
 24. ДА,много благодаря на Вас че ми помогнахте да открия част от себе си и част от моето дете,бях загубила търпение и надежда за каквото и да било,но сега се връщам с пълни сили,за да дам всичко от което детето има нужда,явно му е били адски трудно да постигне постигнатото до сега. Тази нощ каза че е спал спокойно и не е сънувал кошмари (т.е. да чува звуци),снощи му обясних че тези стъпки и отваряне на врата са на баба му която ходи до тоалетна,той я попита и когато тя каза същото което казах и аз,детето се върна с усмивка и каза "да мамо,баба е била " Другата седмица ще поговоря и с госпожата,за да видим и ако тя промени метода на държане ще усети някаква промяна. Още веднъж ви благодаря от сърце и ви изпращам всичкото щастие и усмивки което можем да ви дадем
 25. Мисъл за деня - 25.2.2017 Триъгълникът е създаден от три диагонала – три пътя, по които човек може да върви. Човека, съвършения човек, винаги го представят като триъгълник. Съвършеният човек има три начина, три пътя, по които може да разреши всички задачи. Добре, но същевременно всяка страна на този триъгълник съставлява едно препятствие в живота. Докато ти си в пътя, той е едно благо за теб; щом се отклониш от пътя, той е едно препятствие за тебе. (2, с. 160) Опити
 26. Поздравявам ви за това, което развихте и постигнахте в себе си по време на този разговор. Продължавайте да се вслушвате в детето си, да го обичате безусловно. Постепенно отстранете очакванията и рамките на "добро" поведение и развитие, които ви налага системата - те са враг и на вас, и на детето ви. От опит смея да твърдя, че само безусловната любов и приемане на детето ще ви помогнат да постигнете близост с него.
 1. Load more activity