Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Донка

Съчетаване на Баховите есенции

Recommended Posts

Има ли някакви правила при съчетаването на есенциите?

Ако човекът сам си избрал есенцията, след като си е направил тест или по някакъв друг начин, то доколко той може сам да определли колко и кои точно есенции могат и е добре да се съчетаят?

Има ли вероятност неподходящо съчетаване на есенциите да намали или елиминира напълно тяхното действие?

Ако есенциите не се смесват в един прием, а се приемат отделно една от друга в различни часове на денонощитето, това може ли да се смята за съчетаване?

Благодаря!

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

От малкия ми опит - да, съчетаване е.

Но защо да няма съчетаване?

По мои наблюдения много рядко в един човек на повърхността може да се идентифицира само един единствен проблем; или ако проблем е силна дума - само с едно едничко нещо, нуждаещо се от промяна, корекция...

Колкото до точното установяване на есенциите - там е най-сериозната трудност според мен. Много е важно човек да познава себе си. И там е уловката - всички си мислим, че се познаваме, а на практика тези неща или хич не са верни, или не са най-важните, или просто ги има, но не са на дневен ред за разчистване, има други преди тях ...

На другия въпрос - според мен дори да се смесят две есенции с доста противоположни характеристики (точни антагонисти според мен няма, все има едни нюанси, които ги различават), всяка си действа по нейния си начин.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites
:dancing yes:Благодаря ти, Диана! Ще ми бъде интересен някакъв пример с конкретни есенции в съчетание, в което те се допълват и така влиянието им става по-благоприятно.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега

×