Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Как да дарим кръв от Бургас за операция София ?


Recommended Posts

Здравейте,ние сме от Бургас,но брат ми ще бъде опериран в София в болница Токуда,но трябват двама кръводарителя.Проблемът е,че не мога да отида до София и се чудя дали има начин да даря кръв във Бургас за някой болен софиянец,а неговите роднини да дарят кръв в София за брат ми ?

Линк към коментар
Share on other sites

Здравейте, дарете кръв в Бургас, като посочите болницата, отделението и името на човека за когото е кръвта. От кръвния център в Бургас ще ви дадат бележка с тези данни. Тази бележка се представя в болницата в София и кръвта ще му е осигурена. Няма нужда да ходите до София за да давате кръв там.

Редактирано от Brilliance
Линк към коментар
Share on other sites

Ами казват,че кръвта не може да бъде транспортирана до София...Може би има район на транспортиране на самата кръв или поне така го разбирам.

Утре сутрин ще проверя във болницата как стоят нещата в действителност,да не би нещо да стягат брат ми в София.

Линк към коментар
Share on other sites

Отидете в кръвния център в Бургас и кажете,че искате да дадете кръв за брат си който е в София. Мисля, че не би трябвало да има проблем. Те са в система всички.Освен това кръвната банка не се транспортира на другия ден докато ви я вземат....Каква кръвна група е брат ви , ако не е тайна?

Линк към коментар
Share on other sites

Не би трябвало да има проблем-групата не е от редките.Ако се появи проблем и ви кажат за тези " райони" би трябвало по този начин да дадете кръв в кръвния център в стара загора. А ако и там не става....просто...София-кръводарители-пари. Положението с кръвта в България е ужасяващо...Наскоро имах подобен проблем.

Линк към коментар
Share on other sites

Както написах по-горе, с тази разлика , че града не беше София, т.е. с търсене на кръводарители, на които им се плащаше доста, тъй като кръвната група беше много рядка.Но това не е задължително да се случи и при вас!

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...