Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
Ани

Солидарна акция - София, 10 октомври 2010

Recommended Posts

Солидарна акция - София, 10 октомври 2010

POKANA-350-Sofia-Bulgaria-10-10-2010.jpg

Каним ви на 10 октомври 2010 - неделя от 11 часа - в Лозенската планина, за да се включим заедно в Световната кампания 350 за борба с климатичните промени - www.350.org.

Час на срещата: в 11:00 часа тръгваме по пътя към манастира.

Изходната точка на акцията е Долни Лозен, пред входа на учебната база на БЧК. До там се стига с маршрутка 37, автобус № 5 (тръгва от Младост 1) или с лек автомобил.

Организатор: Фондация Заедно

Ако идвате с градски транспорт ще трябва да се придвижите до Учебната база на БЧК, която е на около 20 минути пеша от спирките.

Програмата: ще почистим гората, ще играем с децата, ще посетим Лозенския манастир, ще си направим пикник (носете си храна и постелки), ще подарим солидарна разходка на Ваня и ще изпишем 350 по най-атрактивния и красив начин, ще разкажем и за една вкусно-здравословна идея, която за сега наричаме "солидарно земеделие".... и още много изненади от и за Солидарната общност на София

Носете си дъждобрани (в случай, че времето ни изненада), чували и ръкавици, за да почистим района и храна и одеяла за пикника.

Повече подробности и в случай на дъждовно време - следете актуална информация на сайта: www.solidarno.com

Очакваме Ви

За информация: Елена - 0896 86 06 40, Координатор

Допълнителна информация:

На акцията ще можете на научите как да подкрепите още една солидарна акция - предстоящия "поход на свободата": шествие през центъра на София, което ще поиска политиците да гарантират достъп до лична помощ на хората с увреждания – такава лична помощ, която ще ни позволи да контролираме живота си, да имаме асистенти по наш си собствен избор, да бъдем техни мениджъри и активни зрели хора. Походът ще се състои на 21 октомври 2010 година в София и ще премине от сградата на Министерски съвет, където ще се съберем в 11.00 часа, до къщата, където „Съединението прави силата”. Повече: cil@cil.bg

/източник/

Редактирано от Ани

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×