Jump to content
Порталът към съзнателен живот

10.10.2010- най-щастливият ден от началото на века.


Recommended Posts

Вижте днес на каква статия попаднах. :)

"Днес е най-щастливият ден от началото на века.

10 октомври 2010-а според нумеролозите е най-щастливият ден от първото десетилетие на 21-и век - десетия ден от десетия месец на десетата година от века, обяви Би Би Си.

На всичко отгоре "трите десетки" се падат в неделя, което подчертава специалния статутна днешния ден, информира БТА.

Според Би Би Си службите за регистрация на бракове и църквите са претрупани от заявки за сключване на брак от десетки хиляди двойки.

Традиционно числото 10 се смята за символ на висша хармония. В изотерическата литература десетката се смята за проявление на божествения замисъл в материалния свят. Според астролозите трите десетки на днешния ден са магически и имат особен смисъл и сила.

От своя страна метеоролозите твърдят, че днес е последният ден от годината може да се наблюдава мощен звездопад, който с различна интензивност продължава вече три месеца. Онези, които успеят да видят падаща звезда на деня с трите десетки, неминуемо да са късметлии.

През следващите две години също ще има щастливи дати - 11 ноември 2011 г. и 12 декември 2012 г. След това Щастлив ден ще има чак на 1 януари 3001 г."

Вие как мислите?Днес наистина ли ще бъде най-щастливият ден от началото на века.. :)

Линк към коментар
Share on other sites

:3d_053: Днес в 10 часа се събрахме на острова на Свободата в Пазарджик няколко съмишленици.Прочетохме десетте ключа на Добрата молитва дадена ни от Учителят и си попяхме от свещените песни. Мир и Любов да залеят цялата Земя.
Линк към коментар
Share on other sites

Наистина имаше много кандидати за сключване на брак. А датата е категорично неподходяща за това от астрологична гледна точка - Слънцето и Луната ( символи на мъжкото и женското начало) са в падение, Венера е в изгнание, при това ретроградна и в съвпад с Марс, който е на трон. После нека не забравяме, че годината е 2010, а не 0010.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...