Jump to content
Порталът към съзнателен живот
_edno_momi4e_

10.10.2010- най-щастливият ден от началото на века.

Recommended Posts

Вижте днес на каква статия попаднах. :)

"Днес е най-щастливият ден от началото на века.

10 октомври 2010-а според нумеролозите е най-щастливият ден от първото десетилетие на 21-и век - десетия ден от десетия месец на десетата година от века, обяви Би Би Си.

На всичко отгоре "трите десетки" се падат в неделя, което подчертава специалния статутна днешния ден, информира БТА.

Според Би Би Си службите за регистрация на бракове и църквите са претрупани от заявки за сключване на брак от десетки хиляди двойки.

Традиционно числото 10 се смята за символ на висша хармония. В изотерическата литература десетката се смята за проявление на божествения замисъл в материалния свят. Според астролозите трите десетки на днешния ден са магически и имат особен смисъл и сила.

От своя страна метеоролозите твърдят, че днес е последният ден от годината може да се наблюдава мощен звездопад, който с различна интензивност продължава вече три месеца. Онези, които успеят да видят падаща звезда на деня с трите десетки, неминуемо да са късметлии.

През следващите две години също ще има щастливи дати - 11 ноември 2011 г. и 12 декември 2012 г. След това Щастлив ден ще има чак на 1 януари 3001 г."

Вие как мислите?Днес наистина ли ще бъде най-щастливият ден от началото на века.. :)

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites
:3d_053: Днес в 10 часа се събрахме на острова на Свободата в Пазарджик няколко съмишленици.Прочетохме десетте ключа на Добрата молитва дадена ни от Учителят и си попяхме от свещените песни. Мир и Любов да залеят цялата Земя.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Наистина имаше много кандидати за сключване на брак. А датата е категорично неподходяща за това от астрологична гледна точка - Слънцето и Луната ( символи на мъжкото и женското начало) са в падение, Венера е в изгнание, при това ретроградна и в съвпад с Марс, който е на трон. После нека не забравяме, че годината е 2010, а не 0010.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега

×