Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Духовни Мостове - правила за писане в този форум


Иво

Recommended Posts

Духовни Мостове - правила за участие

Обявяваме, че в този форум екипа на Портала си поставя задачата да покаже тези елементи от духовните учения, които:

- укрепват и освобождават човешкият дух;

- укрепват мира и хармонията - както вътре в човека, така и на външен (социален) план;

- развиват хуманизма: разкриват ценността и значението на човека, неговия морален устой; утвърждават съзнателни и хармонични взаимоотношения на тази основа - в личен и в обществен план;

- позволяват и стимулират контакти, взаимно разбиране и партньорство с представители на различни духовни школи (Идеята за Братство);

- имат общочовешко и универсално значение;

За новодошли: За да участвате във форума трябва да сте регистриран потребител. Ако не сте, можете да се регистрирате ТУК. С регистрацията си вие декларирате, че сте съгласни с описаните правила.

Всички общи правила за участие във форумите важат и за този форум. Вижте общите правила за участие преди да се включите.

Ако искате да отворите нова тема в този форум, моля пишете лично съобщение до модераторите.

Екипа на сайта си запазва правото да взема решение относно одобрението и начина на включване на мненията и темите в този форум. На настоящия етап от развитието на форума всички мнения публикувани тук ще бъдат предварително преглеждани от модератор.

Въпреки стремежът ни към обективност, осъзнаваме ролята и на субективният компонент. Молим участниците да приемат инициативата като един опит за изграждане на духовни мостове за постигане на взаимно разбиране и хармония и да бъдат снизходителни към екипа на портала, в случай че очакванията им не бъдат докрай оправдани.

Редактирано от Васил
Линк към коментар
Share on other sites

Гост
Тази тема е затворена за писане.
×
×
  • Добави...