Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
Eлф

Цитиране на повече от едно мнение

Recommended Posts

1. Когато някой модератор редактира съобщенията, нека да се знае кой е.

2. На първата страница на форума, когато се кликне върху актуална тема да прехвърля на последното съобщение, а не на първата страница на темата.

3. Да се направи така, че да могат да се цитират няколко различни човека в едно съобщение. Седга само на първия излиза цялата информация (име, дата, час), а останалите са само с етикет "цитат" и трябва да търсиш кой и кога го е казал.

;)

Канел няколко човека могат да се цитират наведнъж като под всеки пост натиснеш бутончето за Множествено цитиране, а на актуалните теми отивам на последното мнение когато кликна направо върху страницата :). Поздрави!

П.П. По първа точка вече незнам как е, но до сега отдолу винаги се изписваше - Мнението беше редактирано от еди кой си...

P.S. Аз правя нещата вече машинално така, че не съм обърнала особено внимание. Да, когато съм в някой подфорум като например " Разговорки" и искам да прочета последното мнение на "Забавно" тогава кликам върху последната страница, но когато отварям темата от началната страница на форума - "

Активни Теми Сега" - кликам на заглавието и ако ми се отвори първата страница на темата направо кликам върху бутончето на което пише "Последна" намиращо се най- отгоре или най- отдолу на всяка страница :). Бързо става, при мен вече е машинално:)

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Благодаря, елфчо, но не можах да го разгадая това "множествено цитиране". :31:

При натискане на "Цитиране" текста се повява в полето, но при другото не. Не знам, много сложно ми се вижда, трябва да е по-лесно.

Това за "последната" страница и аз го научих, но после трябва да се натисне и "End", за да те прехвърли в дъното на страницата. :angry: Не е добре работата, особено като се има предвид раздела - Активни Теми Сега.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Хм :hmmmmm: нали най- отдолу има бутонче, за цитиране. Точно до него е другото за Множествено цитиране. Ето сега аз кликнах на няколко последователно, после натиснах на "Нов отговор" и те ми се появиха. Пробвай!

П.П. Аз пък научих нещо от теб :sorcerer: натиснах на "End" и ме прехвърли веднага най- отдолу на страницата. Благодаря :3d_041:

П.П. Даже знаеш ли, когато искаш да цитираш едно мнение от една тема в друга, натискаш множествено цитиране, отваряш другата цъкаш на "нов отговор" и то ти се появява точно там. Дори когато искаш да посочиш точното мнение което си цитирал натискаш на номерчето на самия пост който е срещу никнейма и от там ти изскача прозорче с линк на самия пост, пишеш източник, вмъкваш линка и си готов :sorcerer:. Пример - източник - това е мнение N5 от тази тема. Поне при мен е така :)

P.S. :3d_146: Нали се самообразовам и съм забравила някои неща. Хе- хе спомних си- с 'Еnd' отиваш най- отдолу на страницата, а с 'Home' веднага те прехвърля най- отгоре :))). Още веднъж благодаря! Припомних си прочетеното в един самоучител :)

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites
Гост
Вие коментирате като гост. Ако имате регистрация, моля влезте тук.
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×