Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Химически пръскания,маркери,следи.......


Recommended Posts

Ако има такава тема,моля тази да бъде изтрита!

Темата е много важна,тя засяга не само природата ,но и нашето здраве!

Напоследък започнаха да ни пръскат страшно много,но никой не обръща внимание,ето няколко линка:

Знаят ли българите какво е Chemtrails и колко е опасно за хората?

Chemtrails - Интервю с Розалинд Питърсън

Аерозолни престъпления

С какво за Бога пръскат

Има още много по темата.

Редактирано от Radita
Линк към коментар
Share on other sites

Поздравления за хубавата тема. Би било хубаво повече хора да се интересуват и да се информират с какво ни пръскат.

Тези пръскания унищожават нас и природата ни.

Ето още малко информация за това какво представляват химическите пръскания:

"Напоследък все по-полулярно (в лошиятсмисъл на думата) става явлението чемтрейлс (chemtrails), което буквално сепревежда като “химически следи. Повечето хора не обръщатвнимание и биха казали, че това са следите, които оставя изразходваното горивоот самолетните едвигатели. Съществуват, обаче, немалко доказателства, че товаса две различни неща. Разликите, обаче, несвършват дотук. При “нормалните” следи (Наричани още Контрейлс (contrails) ) ясно се забелязва избледняване, колкото по-далечот самолета гледате. Има, обаче, и следи (Чемтрейлс), които опасват цялото небеи трудно можете да видите края им (Ако това беше нормално, представете си привсичките полети какво би било небето – вероятно никога нямаше да виждамеслънцето в такъв случай).

Още през 1990 година НАТО официално идетайлно обяснява как всеки високолетящ самолет може да промени атмосфератачрез разпръскването на полимери, които абсорбират електромагнитната радиация.Американският патент номер 6315213 описва точно как кръстосано разпръстнативоднисти полимери се разпиляват и се превръщат в бурен дъжд. Преди 40 години,още във виетнамската война, американците използват химически агент наричан“Olive Oil”, по време на операцията “Popeye”, който предизвикал силни бури идъждове. НАТО не крие плановете си за "Климатичните оръжия", катонай-безсрамно заявява, че до 2025 година (Това е по официални данни, можем даси представим колко по-рано е започнало всичко тайно, докато обществотопостепенно бъде подготвено, за което подготвяне ще прочетете пример по-надолу встатията) ще командват климата, образуването и разпространението на бури,формирането на облаци, мъгли, подбуждане на наводнения, подбуждане наземетресения и други тектонични отклонения, изкуствено създаване на каквото сипожелаят време и климат.

През септември 2007 г. по телевизия RTL (По-нагоре стана дума за подготвянето на обществото) беше излъчен материалпо темата, в който германският метеоролог Кирстен Брандт обяснява, че внезапнона радара се е появил облак, но не е ясно как се е образувал. Той предполага,че климатът се манипулира, и след допълнителни проучвания по въпроса опасениятаму се потвърждават. През лятото на 2005 и през март 2006 над Германия сепоявяват внезапно облаци с дължина над 350 км. Гермаската армия потвърждава завоенни тренировки на същото място и по същото време.

Разбира се, възможните приложения начемтрейловете далеч не се изчерпват с манипулация на климата. Различни вреднивещества, в това число вируси, са също много вероятни. Излишно е, обаче, да сеспекулира какви точно са те, затова всеки сам, на базата на своите наблюдения ианализи (Кога/къде точно се появяват, кога/какво необичайно се случва следтова, и т.н.), трябва да реши за себе си какви опасности се крият зад тозиплан."

"Chemtrails – се появяват данни за пръскане над небето на България в края на 2005г. началото на 2006г. малко след влизането на страната ни в НАТО и биват изпълнявани регулярно с неизвестна цел. Съдържанието на химическите елементи е Етилен дибромид, Алуминий и Бариев оксид.

Eдна голяма поредица от теории за вероятната цел и употреба на Chemtrails в световен мащаб:

- Най фрапиращата от тях е намаляване на човешката популация, или с други думи геноцид срещу човечеството като цяло, без значение от раса, цвят на кожата, образование морално или имуществено състояние. Това звучи налудничево, но нека подчертая, че това е официална теза на Рокфелер, която той заявява в ООН (фамилия са основатели и потдръжници на тази световна структура).

-Друга подобна теория е целяща стерилност при плодовитите жени/мъже за да не могат да създават деца, с което без горепосоченият геноцид ще се намали човешката популация до контролируеми размери с времето.

-Климатични войни"

Линк към коментар
Share on other sites

Май почти никой не чете тази тема? А и другите от екологията? Темата е отворена на 28.01.11г. и има само около 60 посещения + 3 поста по нея. За сравнение темата „Болни от липса на воля“ в себепознанието – има 237 посещения + 13 поста, а е отворена на 29.01.11г.

Защо не се пише по тази тема? Защо са ни интересни повече въпросите за воля, его, себепознание... И те са важни, но нима не ви вълнува истината свързана Кемтрейлс? Дори 1/100 да е вярно, то това ... хич не е приятно (меко казано). <_<

Някои предпочитат да си зариват главата в пясъка, да медитират върху пъпа си, но да не виждат истината. Или да не се замислят върху тези неща. Хубаво е човек да се стреми към себепознание, да има за цел промяна на собственото си съзнание. Но е добре все пак да се оглеждаме и извън нас. Будността има много измерения.

Всъщност какво представляват Chemtrails (Кемтрейлс, „химически следи“)? В руската статия на Уикипедията, теорията, че тези следи са от разпръскване на отровни вещества с някаква цел, се окачествява като градска легенда. Според руските автори, има си разумно обяснение. И то е, че кондензационните следи оставяни от самолетите не изчезват веднага понякога поради температурата и влажността на въздуха. В много райони въздухът е замърсен от промишлени отпадъци и при определено направление на вятъра, тези отпадъци могат да паднат над града. Колкото до успоредността на следите – самолетите се движат в коридор от 10 километра широчина. От тук и вероятността да се виждат успоредни следи понякога.

Това разумно обяснение трещи от всякъде по отношение на логиката и си личи, че е съшито с бели конци. Първо не мога да си обясня защо се увеличи броят на летящите самолети, които са на много голяма височина и оставят след себе си следа, която постепенно се превръща в облак. Всеки път ли времето има пръст в този ефект? И какво общо имат промишлените отпадъци в случая. Те са си отделна беля, но да се оправдаваме всеки път с тях... Как да си обясним, че в райони, които се водят екологично чисти, изведнъж се забелязва замърсяване? Обикновено след подобни следи в небето? А и трасетата оставени от тези самолети не винаги са успоредни. Много често образуват мрежа.

1285340556053621130S425x425Q85.jpg

Тъй като съм от по-старото поколение, то ще си позволя да направя едно сравнение с Чернобил. Тогава (26 април, 1986г.), българското население известно време беше държано в неведение. Ако някой се обадеше, обявяваха го за луд, провокатор и т.н. Последиците ги знаете, а ако не ги знаете – потърсете ги в Гугъла. Сега се наблюдава същото.

Не съм много склонна към теориите за разните конспирации, но в случая просто не мога да си обясня това явление. Не харесвам преувеличаването, но и омаловажаването на някои неща също не мога да приема. Затова си позволих да припомня Чернобил. В България опасността от неговата радиация беше омаловажена. Умишлено! :angry: Не се взеха веднага мерки, както направиха другите страни в Европа, включително и бившите комунистически. И се оказа след това, че макар и по-малко засегнати, ние бяхме много повече пострадали. И сега продължават последствията от глупавото или престъпно поведение на тогавашните ни управляващи.

Много ми се иска това с Кемтрейлс наистина да е градска легенда... :mellow:

Линк към коментар
Share on other sites

Заразяват ни с рак чрез аерозолни пръскания от самолети!

chemtrail-sky.jpg

"Внимание! Това, не са следи от изгоряло самолетно гориво! Много е важно да знаем да различаваме кой самолет оставя нормална следа от изгоряло самолетно гориво и кой оставя химическа следа от аерозолни химикали, които след известно време се разстилат по небето. Когато химическите следи са много и са една до друга (често пъти се пресичат), след време образуват плътна завеса по небето, скривайки слънцето и причинявайки редица други негативни ефекти върху природата. Нормалната следа от летящ самолет е къса след самолета и изчезва бързо в пространството.

Великобритания признава за смъртоносни обгазявания, съдържащи високотоксични вещества и бактерии. През зимата на 1998-1999 г., в течение на три седмици BBC докладва за подвижни морги (хладилни камиони), използвани за временно съхранение на 8100 трупа, повечето – на възрастни англичани, умрели внезапно от грипоподобна болест. Официалните медии обаче пропускат да отразят мрачната действителност и това че повече от 91 000 англичани са потърсили в същото време лекарска помощ като немалко граждани е трябвало да бъдат хоспитализирани. Всички следи сочат към безпрецедентните аерозолни обгазявания, провеждани всекидневно над нищо неподозиращите граждани на Лондон и Бирмингам.

Свинският грип

Фактите и доказателствата сочат, че изкуственото разпространение на вируси и бактерии чрез ВАКСИНИТЕ, е било рутинна практика на световния елит дълго още преди да избухне 1-та световна война. Колко хора, например, знаят за така нареченото „Голямо свинско фиаско“ от 1976 г., когато над 500 души умират следствие на масово проведените ваксинации срещу свински грип, а други десетки хиляди тежко се разболяват и парализират? От тези 500 смъртни случаи правителството официално признава само 25 (чак да се чуди човек как се е случил подобен прецедент), а от тежко болните – само 500!

В крайна сметка се оказва, че пандемия от свински грип изобщо не е имало! Оказва се, че това е бил поредният биологичен експеримент върху човечеството!"

Линк към коментар
Share on other sites

Май почти никой не чете тази тема? А и другите от екологията? Темата е отворена на 28.01.11г. и има само около 60 посещения + 3 поста по нея. За сравнение темата „Болни от липса на воля“ в себепознанието – има 237 посещения + 13 поста, а е отворена на 29.01.11г.

Защо не се пише по тази тема? Защо са ни интересни повече въпросите за воля, его, себепознание... И те са важни, но нима не ви вълнува истината свързана Кемтрейлс? Дори 1/100 да е вярно, то това ... хич не е приятно (меко казано). <_<

Някои предпочитат да си зариват главата в пясъка, да медитират върху пъпа си, но да не виждат истината. Или да не се замислят върху тези неща. Хубаво е човек да се стреми към себепознание, да има за цел промяна на собственото си съзнание. Но е добре все пак да се оглеждаме и извън нас. Будността има много измерения.

Аз мислех ,че точно тук темата ще е на място,изглежда никой не се интересува за здравето си...,но може би ,това е следствие на Chemtreils,Ваксини и наблъскана с Е-мулгатори и др. отрови ,храна и т.н.

Редактирано от Radita
Линк към коментар
Share on other sites

За да има идеи за това как да се справяме с това трябва повече хора да видят и да повярват, че това не са просто следи от самолети, а че си ни обгазяват сериозно. Тогава ще доидат и идеите за това как да се предпазваме и как да се преборим с проблема. Виждам че тук в този форум хората се интересуват как да живеят чист във физическо и духовно отношение живот. За съжаление след като ни напръскат отгоре и ни отровят въздуха, водата, храната ефекта от опитите ни да сме физически и психически здрави намалява. Отделно тези пръскания влияят и на мисленето ни.

Линк към коментар
Share on other sites

За да има идеи за това как да се справяме с това трябва повече хора да видят и да повярват, че това не са просто следи от самолети, а че си ни обгазяват сериозно. Тогава ще доидат и идеите за това как да се предпазваме и как да се преборим с проблема. Виждам че тук в този форум хората се интересуват как да живеят чист във физическо и духовно отношение живот. За съжаление след като ни напръскат отгоре и ни отровят въздуха, водата, храната ефекта от опитите ни да сме физически и психически здрави намалява. Отделно тези пръскания влияят и на мисленето ни.

Да ,това е точно така,затова пуснах темата !

Хора и това е част от пробуждането ,пръскането с тежки метали пречи на мозъчните функции-концентрация,правилно мислене и др. И аз незнам как ще се справим с този проблем,но заедно ще измислим нещо :thumbsup:

Ето тук са описани и някои видове странични реакции от натравяне- http://chm.moew.government.bg/SLM/files/6-Lecture_agr6.pdf

Редактирано от Radita
Линк към коментар
Share on other sites

Radita, химик съм и много добре знам как неправилното използване на химичните вещества вреди на здравето. Вредят големи групи и органични, и неорганични съединения, а и част от простите вещества. Изобщо с таза част от науката шега не бива. (Със същата сила важи и за клонове от физиката, биологията...)

Но какво ми прави впечатление... Управляващите са винаги зависими от различни групировки. И е естествено да бъдат прикрити, мимикирани или - изобщо не споменавани проблемите със замърсяването.

Наскоро отново се заговори за "търговията с квотите за вредни газове". Търговия с квоти... Звучи абсурдно. Там където е чисто - да го замърсим. Цялата комерсализация на екологията е нещо кошмарно. Плаща се, за да се прикрият замърсявания. Плаща се, за да се намалят ПДК на каквито и да е замърсители. Вливат се инвестиции за намаляване отделянето на емисии вредни вещества, а всъщност се перат пари...

Вярно е, че човек трябва да се надява... Но тук съм песимист. Освен, ако не се промени мисленето на хората, които стоят по върховете. А как то ще се промени, когато желанието за власт е водещо...

Извинявам се за песимизма си. Но съм се сблъсквала с част от проблемите, които цитирах по-горе. Трагично е!

Редактирано от Лъчезарна
Линк към коментар
Share on other sites

Radita, химик съм и много добре знам как неправилното използване на химичните вещества вреди на здравето. Вредят големи групи и органични, и неорганични съединения, а и част от простите вещества. Изобщо с таза част от науката шега не бива. (Със същата сила важи и за клонове от физиката, биологията...)

Но какво ми прави впечатление... Управляващите са винаги зависими от различни групировки. И е естествено да бъдат прикрити, мимикирани или - изобщо не споменавани проблемите със замърсяването.

Наскоро отново се заговори за "търговията с квотите за вредни газове". Търговия с квоти... Звучи абсурдно. Там където е чисто - да го замърсим. Цялата комерсализация на екологията е нещо кошмарно. Плаща се, за да се прикрият замърсявания. Плаща се, за да се намалят ПДК на каквито и да е замърсители. Вливат се инвестиции за намаляване отделянето на емисии вредни вещества, а всъщност се перат пари...

Вярно е, че човек трябва да се надява... Но тук съм песимист. Освен, ако не се промени мисленето на хората, които стоят по върховете. А как то ще се промени, когато желанието за власт е водещо...

Извинявам се за песимизма си. Но съм се сблъсквала с част от проблемите, които цитирах по-горе. Трагично е!

Нормално е да си песимист в тази ситуация,но все пак това е нещо мащабно,случва се в цял свят и когато масата от "виждащите" го достигне критичната си точка ,може да се случат и чудеса,в смисъл прекратяване на пръсканията :rolleyes: Поне аз на това се надявам,все пак моите деца (живот и здраве) ще останат след мен и ще дишат....Важното е да не си затваряме очите,дори и нищо да не стане ,поне си опитал...

Линк към коментар
Share on other sites

Това е линк към филма "Аерозолни престъпления". Тук филма е с превод на български:

http://www.pokayanie.info/otrova.html

Редактирано от Аврора
Линк към коментар
Share on other sites

  • 1 month later...

На 26.03.11 г. ще се проведе Световен ден срещу химическите пръскания. Организаторите призовават всички, които знаят за проблема да да окажат натиск спрямо отговорните институции и медиите, за да се дадат адекватни отговори по въпросите: Какво представляват Кемтрейлс, защо ръскат населението и какви с целите на това? Аз лично ще информирам поне една медия и ще потърся компетентно мнение.

Линк към коментар
Share on other sites

Дори да приемем, че някой нещо прави с цел, то този някой /или някои, даден елит - както и да го наречем/ живее при същите условия с т.н. целева група. Увреждането е с еднакъв риск за всички. Къде е логиката тогава?

Линк към коментар
Share on other sites

  • 1 month later...

Дори да приемем, че някой нещо прави с цел, то този някой /или някои, даден елит - както и да го наречем/ живее при същите условия с т.н. целева група. Увреждането е с еднакъв риск за всички. Къде е логиката тогава?

Има вариант нашите "големи" да не знаяят..., иначе няма логика! Но определено пръскат с нещо, Очевадно е.

Линк към коментар
Share on other sites

Guest Антон Каро

Всичко ми е ясно, само едно не ми е ясно -

Вие мислите ли, че Бог ще допусне да загине дори един разумен човек?

Толкова много приятели имам, които се имат за супер-религиозни и винаги ми се смеят, че съм на ръба с езичеството, а като стана истерията със свинския грип,

просто ги попитах - Вие вярвате ли в Бог? А като вярвате, мислите ли, че той ще допусне за загине дори едно човешко същество, вярващо в Него?

Хвана ги срам, уважаеми госпожи и господа!!! И смениха темата!!!

Линк към коментар
Share on other sites

Дори да приемем, че някой нещо прави с цел, то този някой /или някои, даден елит - както и да го наречем/ живее при същите условия с т.н. целева група. Увреждането е с еднакъв риск за всички. Къде е логиката тогава?

Има вариант нашите "големи" да не знаяят..., иначе няма логика! Но определено пръскат с нещо, Очевадно е.

Да, бе, да, нашите "големи" не знаят, ама в такъв случай и съседните "големи" (примерно гръцки, турски ...) също не знаят, щото това е въздух, течения, разнася се навсякъде. Няма логика, обаче ние ще я намерим, само и само да си потвърждаваме теориите.

Хайде стига, моля ви, очевадно било.

И откъде е очевадно?

В някаква друга тема (пак за някаква световна конспирация) описах защо следите след самолетите са малко по-различни и малко повече на брой спрямо тези преди няколко десетилетия примерно - не ми се търси сега.

И още нещо - защо си мислите, че бихте видели в нормалните следи на самолетите микроскопичните вируси на свинския грип примерно или пък молекулите на някакъв отровен химикал?!? A ако тези химически съединения (за вирусите няма какво да говорим), все пак правят самолетните следи различни от обикновено, ми те тогава много тъпи, бе, тези конспиратори, хич не са помислили, че ние ще забележим разликата в самолетните следи! А има толкова химически средства, съвършено невидими, без цвят, без миризма, не променят конденза на водните пари и т.н., обаче не, конспираторите искат ние да си ги виждаме и да си казваме - бреееей, ето, ръсят ни с химикали.

Повечето от вас може би са ходили на авиошоу, там един или няколко самолети правят определени фигури във въздуха и оставят специални разноцветни следи. Обаче сигурно са малко тези, които са в кухнята на нещата. Моят съпруг работи в авиацията, знам как се прави така, че да оставят цветни следи след себе си, нито е евтино, нито е лесно, особено пък да задържат по за дълго време следата видима (за да е готино на зртилите в случая).

И по принцип, тези следи, които дълго се задържат в небето, са само от много високолетящите самолети, а през последните десетилетия такива има все повече.

Редактирано от Диана Илиева
Линк към коментар
Share on other sites

Дори да приемем, че някой нещо прави с цел, то този някой /или някои, даден елит - както и да го наречем/ живее при същите условия с т.н. целева група. Увреждането е с еднакъв риск за всички. Къде е логиката тогава?

Има вариант нашите "големи" да не знаяят..., иначе няма логика! Но определено пръскат с нещо, Очевадно е.

Да, бе, да, нашите "големи" не знаят, ама в такъв случай и съседните "големи" (примерно гръцки, турски ...) също не знаят, щото това е въздух, течения, разнася се навсякъде. Няма логика, обаче ние ще я намерим, само и само да си потвърждаваме теориите.

Хайде стига, моля ви, очевадно било.

И откъде е очевадно?

В някаква друга тема (пак за някаква световна конспирация) описах защо следите след самолетите са малко по-различни и малко повече на брой спрямо тези преди няколко десетилетия примерно - не ми се търси сега.

И още нещо - защо си мислите, че бихте видели в нормалните следи на самолетите микроскопичните вируси на свинския грип примерно или пък молекулите на някакъв отровен химикал?!? A ако тези химически съединения (за вирусите няма какво да говорим), все пак правят самолетните следи различни от обикновено, ми те тогава много тъпи, бе, тези конспиратори, хич не са помислили, че ние ще забележим разликата в самолетните следи! А има толкова химически средства, съвършено невидими, без цвят, без миризма, не променят конденза на водните пари и т.н., обаче не, конспираторите искат ние да си ги виждаме и да си казваме - бреееей, ето, ръсят ни с химикали.

Повечето от вас може би са ходили на авиошоу, там един или няколко самолети правят определени фигури във въздуха и оставят специални разноцветни следи. Обаче сигурно са малко тези, които са в кухнята на нещата. Моят съпруг работи в авиацията, знам как се прави така, че да оставят цветни следи след себе си, нито е евтино, нито е лесно, особено пък да задържат по за дълго време следата видима (за да е готино на зртилите в случая).

И по принцип, тези следи, които дълго се задържат в небето, са само от много високолетящите самолети, а през последните десетилетия такива има все повече.

А как ще обясниш факта ,че 2 самолета летящи един до друг,един със дългаааа следа която седи и се растила с часове..,а другия без!?

Линк към коментар
Share on other sites

Могат да ти изглеждат един до друг от твоята гледна точка, а единият да е на 1000 метра по-високо или по-диагонално от другия. Съответно при различни условия и ветрове.

Линк към коментар
Share on other sites

...

А как ще обясниш факта ,че 2 самолета летящи един до друг,един със дългаааа следа която седи и се растила с часове..,а другия без!?

Обяснението е елементарно - не само това, което е казал Божидар (макар че най-често това е причината - летят на различна височина, а това е много съществено), но причината може да е във вида на двигателите, също броя и мощността им. Има ред други случайни фактори, примерно единият е минал току що през облак :)

А интересно как ти си обясняваш дългата следа (или може би късата:rolleyes: ) с наличието на някакви вещества в нея - микроскопичните вируси или атоми/молекули от нещо как биха допринесли чисто физически за промяна на следата (да не говорим за глупостта нарочно или без да искат да направят следите видимо различни, за да можем ние отдолу да гледаме, да ги забелязваме и да се тюхкаме :) )

П.П. Два самолета НИКОГА не летят един до (както и под/над) друг, това е забранено във въздухоплаването, освен ако не са военни, които правят някакви тренировки или авиошоу. Напротив, на всеки самолет е оставен един доволно голям въздушен коридор - като казвам голям, наистина е голям, минимума е няколокостотин метра, които коридори се стесняват само в районите на летищата, при кацане/излитане и пак са твърде големи - сигурността преди всичко 59.gif

Редактирано от Диана Илиева
Линк към коментар
Share on other sites

...

А как ще обясниш факта ,че 2 самолета летящи един до друг,един със дългаааа следа която седи и се растила с часове..,а другия без!?

Обяснението е елементарно - не само това, което е казал Божидар (макар че най-често това е причината - летят на различна височина, а това е много съществено), но причината може да е във вида на двигателите, също броя и мощността им. Има ред други случайни фактори, примерно единият е минал току що през облак :)

А интересно как ти си обясняваш дългата следа (или може би късата:rolleyes: ) с наличието на някакви вещества в нея - микроскопичните вируси или атоми/молекули от нещо как биха допринесли чисто физически за промяна на следата (да не говорим за глупостта нарочно или без да искат да направят следите видимо различни, за да можем ние отдолу да гледаме, да ги забелязваме и да се тюхкаме :) )

П.П. Два самолета НИКОГА не летят един до (както и под/над) друг, това е забранено във въздухоплаването, освен ако не са военни, които правят някакви тренировки или авиошоу. Напротив, на всеки самолет е оставен един доволно голям въздушен коридор - като казвам голям, наистина е голям, минимума е няколокостотин метра, които коридори се стесняват само в районите на летищата, при кацане/излитане и пак са твърде големи - сигурността преди всичко 59.gif

http://www.facebook....&type=1

Просто разгледай снимките и изгледай някой филм и ще намериш отговори на въпросите, които си задала към мен.

Редактирано от Radita
Линк към коментар
Share on other sites

Благодаря, но гледах вече, дали в тази тема или в една друга, някой беше пуснал нещо, дето Еленко Ангелов се опитваше да обяснява - по-големи глупости на търкалета не бях чувала скоро. Всички живи физици ще умрат от смях, а вече умрелите - ще се преобърнат в гробовете. Тези клипчета разчитат на хора, на които като кажеш няколко сложни физични термина и се впечатляват колко научно е изложението. А то може да е напълно псевдонаучно.

Моля, опитвайте се да си обясните нещата, ако нещо не ви е ясно, има справочници, попитайте приятели с нужната професионална квалификация, сравнявайте и проверявайте всичко, не бъдете лековерни!

П.П. Няма връзка, но ми дойде на ум, че тъй като сега има голям интерес към езотеричната литература, наблюдавам същото и в този "бранш" - значи сяда някой, изсмуква от пръстите си нещо (може да е съвсем неясно или напълно абсурдно), гарнира го обилно с езотерични термини (това аури, чакри и тем подобни) и го издава в голям тираж като езотерична литература, разкриваща дълбоки и държани в тайна досега истини.

Така че горния ми апел е към всяка информация, достигнала до вас.

Редактирано от Диана Илиева
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави...