Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Решението е да живеем в сърцето


Recommended Posts

"Решението е да живеем в сърцето" - Кийша Кроутър*

* Кийша Кроутър - "Little Grandmother" е била посветена като шаман на 30г. възраст от старейшина на американските индианци, който й е казал, че нейната мисия е да бъде шаман и Пазител на Мъдростта на "племето от много цветове".

Никой не говори за това какво сме направили на Земята. Температурата се била вдигнала само с... 2 градуса - 2 градуса е нищо за човешкото тяло, но променя всичко в животинското царство. И стават неща, за които никой не говори. Температурата на водата ......на океаните подсказва на рибите кога да се размножават и кога не. Сега водата е с 2 градуса по-топла през цялото време. Някои риби не се размножават въобще, а други го правят всеки ден като превземат океана. В китайско море сега има само медузи, няма риба. Медузите се размножават сега постоянно, заради покачването на температурата и сега се раждат хиляди медузи. Знаете ли, че 90 % от големите риби в океана са изчезнали. Няма ги. Средиземно море е 70% мъртво. Мексиканския залив е мъртъв. Знаеха от първия момент, че това ще се случи след разлива на нефт в залива. Ние пробихме аортата в Майката Земя, но никой не говори за това. Нефта убива океана. Отнема само 30 дни разливане на нефт, за да се унищожи живия свят в океана. А вече са повече от 90 дни. Знаете ли, че Американското правителство не позволява да летят самолети над Мексиканския залив, за да не се заснемат снимки на разлива. Много по-драматично е отколкото се представя в момента. Тази вода е мъртва. Морсите костенурки…. всичките се размножават в Мексиканския залив. Но вече няма да го правят - те са мъртви. Рибата е мъртва. Знаете ли, че нефта е по-бърз от китовете - и те умират. Правителството реши да сложи химикал върху нефтените петна, чрез който нефта да потъне на дъното на океана. Това убива живота във водата, дори кислорода бива унищожен. Хората просто си мислят - това е проблем на Мексиканския залив. Но нали знаете, че залива има течение, което отива директно до Европа. Това е огромен проблем. И няма наука на планетата ни, която да има решение за проблема. Нула. Никой не казва, че от там от където идва нефта е пещера по-голяма от връх Еверест, пълна с токсични газове и нефт. Направихме такава вреда на Планетата си, че тя е свършена. И ни се каза директно, че не ни е позволено да убиваме Майката Земя. По-скоро ще бъдем премахнати. И сега се сблъскваме с истинска реалност. За 2 години Майката Земя ще премине през велика промяна. И ние ще се родим отново - вече полюсите се изместват.

От нас зависи дали ще се променим с нея или не. Единственото нещо, което ще спаси човечеството е да започнем да живеем от сърцето. Любов е единственото решение. Точно сега науката няма и идея как да разреши глобалните проблеми. Ние нямаме никакви отговори, но има една универсална истина, един универсален закон, който разрешава всичко. Колкото по-любящ ставаш, в толкова по-интелигентно същество се превръщаш. Любовта е отговора. Точно сега сме призовани да бъдем Любов. И когато съзнанието на Любовта се повишава, то ще надмогне съзнанието на Ума. Съзнанието на Любовта е много по-могъщо - ако 1/3 от хората започнат да живеят от сърцето си, това е достатъчно за да превърне Съзнанието на Ума в Съзнание на сърцето за всички същества. По-силната енергия винаги побеждава. И когато живеем чрез Любовта ние ставаме по-интелигентни същества и ще разберем отговора - да обичаме нашата Майка Земя. Можем да разрешим всички проблеми, които сме създали. Любовта е наистина отговора. И всичко, за което сме помолени да направим е да бъдем Любов. Това е. Дайте си поне 5 минути на ден, в които да изпращате Любов към Майката Земя. Давайта любов на човечеството, на китовете, които не могат да отплуват от нефтените петна. Има 3 същества на Планетата, които вибрират на по-висшо ниво - китовете, делфините и слоновете - те имат по-висока вибрация и честота от което и да е човешко същество. Ние не само убиваме Земята, но и тези същества, които ни зареждат с живот. Те задържат вибрация, която ни поддържа живи. Толкова сме загазили. А решението е Любов. Това е всичко, което трябва да направим. Спомнете си кои сте. Вие сте богове и богини. Твоя дух идва от Бог и твоя дух живее в теб. Всичко, което трябва да направиш е да бъдеш Любов. Бъди Любов и ще променим света, бъди Любов и ще намерим решението. Бъди Любов и ще имаме отговора. Бъди Любов и ще спасим Планетата си. И ако бъдем Любов ще дадем на децата си шанс да живеят. Ако продължим да живеем чрез Ума си ние ще бъдем премахнати от Земята. Децата ни, внуците ни няма да имат живот. Трябва да направим това и можем."

165113_155105831208119_105529402832429_338972_1942405_n.jpg

167654_155105871208115_105529402832429_338973_3012640_n.jpg

163738_155105917874777_105529402832429_338974_2088036_n.jpg

Редактирано от Raphail
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...