Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
Любомир89

MiniMax Interventionen книга

Recommended Posts

Здравейте на всички!

Казвам се Любомир Владиков и следвам психология в Германия. В момента правя 14-месечна практика по хипнотерапия към един много известен психотерапевт в Германия, който освен всичко е автор и на книги. Въпросният човек се казва Manfred Prior и ме помоли да попитам дали някое българско издателство би проявило интерес към една от книгите му (MiniMax Interventionen).. става дума за интервенции с минимален разход на енергия и максимален ефект като са лесно приложими и не се касае само за хипнотерапия, а за всякакви форми на психотерапия.. книгата в Германия е бестселър, има над 100,000 продадени копия (издадена е края на 2009). Освен това ми е дал и екземпляри, които при проявен интерес мога да изпратя по пощата (на немски са). Бих се радвал, ако може да ме насочите към някое издателство, което би проявило интерес към подобно книжле :)

Благодаря предварително!

С уважение,

Любо

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Здравей!

Гледайки библиотеката си предполагам, че няколко издателства могат да проявят интерес към тази книга:

Бард, Изток запад, Жануа 98, Лик, Колибри, Сиела .

Успех!

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Благодаря, д-р Първанов!

ето малко допълнително информация за човека и книгата за знаещите немски:

http://de.wikipedia.org/wiki/Manfred_Prior

http://www.amazon.de/MiniMax-Interventionen-minimale-Interventionen-maximaler-Wirkung/dp/389670401X/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1302288433&sr=8-1#reader_389670401X

за незнаещите - съосновател и преподавател към института по зъболекарска хипноза (DGZH), занимава се също така с хипноза по метода на Милтън Ериксън (нямам идея в България дали има клинична хипноза и ако да - дали е по този метод... всъщност не знам дали има и други методи... НЛП например е основано от ученици на ученици на Милтън Ериксън.. методите са много сходни и успеваемостта на този вид терапия е много голяма в сравнение с основния стандартен вид терапия на немски е Verhaltenstherapie на български не знам как се превежда...)

Поздрави и успехи на всички! При въпроси - съм на разположение тук или в скайп - st-vendetta

и още веднъж благодаря за предложената информация!

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Моля регистрирайте се, за да коментирате

Вие можете да публикувате коментар след като влезете в акаунта сиВлизане Сега
Sign in to follow this  

×