Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
PeaceMAker

Stillness

Recommended Posts

(бях направил отделна тема, но за жалост беше преместена, мислейки, че ще говоря за Иллуминати), но ще пиша отделни постове за темите, които искам да предам(ако това не е възможно, ще намеря друг форум)

Сега, това е нещото което може да спаси, човечеството да се самоунищожи. Най - древното и единственото учение. Но за нещастие няма никакъв смисъл, аз да ви говоря за него. То започва 10 000 г. преди христа във формата на сутри. Всеки човек, говорил от него, Буда, Христос и много други хора, са изпълнявали божията воля, като са били в това измерение на осъзнаване. Аудио книгата, която имам е към час и половина, но за жалост е изтрита от интернет. Но аз искам да ви я дам. Защото да дойде новото еволюционно стапало на човечеството и природата и бога да възтържествуват трябва всеки един от нас да спре да се съпротивлява на сегашния момент. Да го приеме, да се предаде на него. Това е края на всички страдания, които човечеството е трупало през годините. Но няма смисъл аз да ви говоря за него, защото целта ми не е такава. Няма как да ви го пратя освен по скайп.

Ако искате да отделите час и половина и да чуете единственото учение, което дълбоко в себе си знаете може да ми пишете на скайп: prasemaker // peacemaker.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×