Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Лични благодарности


Recommended Posts

Мнението ми малко влиза в графа "спам", но е във връзка с горното мнение на solej.

Бих искала да му благодаря за така ценните мнения, които винаги са ме упътвали в правилната посока и са ми помагали да заземя моята твърде летяща същност.

Преди всичко е важно човек да има основа, да е стъпил здраво на земята и тогава да се развива духовно. Мненията на solej са точно такива. Точно по темата, конкретни, понякога леко хапливи, но за мен това е ценното! Няма смисъл от това някой да те гали с перце и да ти казва колко си велик!

Благодаря ти! :3d_053:

Модераторска бележка: мненията 1 и 2 са отделени в нова тема от тук

Редактирано от Донка
Линк към коментар
Share on other sites

helen,благодаря за оценката ти.В мненията си съм бил малко рязък заради принципите на Учението/така, както ги разбирам/.Оказа се /по документи/ ,че съм бил прав и за Житния режим ,и за Паневритмията.Но най-много ме е било яд ,когато не са се зачитали младите и неопитните /в името на някакъв елит/. Но народът мъдро е казал ,че и без петли се съмва.Дали съм бил полезен тук ,може да се съди по темите .които съм започвал и по одобренията на мненията ми. Имам достатъчно духовни проекти ,които трябва да реализирам.Както се казва/или пише/ в такива случаи, може и да не ми стигне животът.А и професионално съм много зает.Нямам време да отговарям защо съм писал с големи букви или не съм спазил ''правилното мислене''..Всеки камък си тежи на мястото.А аз си имам дувар/каменна ограда/.Естествено ,няма да откажа ,ако някой ме помоли да коментирам някаква тема ,по която имам достатъчно знания /като Житен режим,лагеруване на Рила,духовни наряди.../ Пожелавам на всички млади и неопитни ,които са тръгнали по пътя на Учителя, да преживеят същите духовни трепети и вълнения ,породени от величието и истината на Учението му ,подобно на мен, Бориславил и Геро! И нека Учителят и Бог да бъдат съдници за делата ни! Хората са преходни ,а стореното от тях в повечето случаи остава там ,където е протекъл животът им.И нека всеки си даде искрено сметка какво точно е дал безпристрастно за Духа!

Редактирано от solej
Линк към коментар
Share on other sites

Аз искам пък да благодаря на Alexander, за това, че не излъга, че телефона му е денонощно включен, че ми помогна да се справя в критична за мен и детето ми ситуация, и да повярвам, че съм избрала верния път и сега трябва само да го следвам. Благодаря!60.gif

Линк към коментар
Share on other sites

  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...