Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Завиждате ли на мъжете?


emilia_07

Recommended Posts

По някой път иска ли ви се да бяхте мъже-завиждате ли им за някои неща като например,че нямат цикъл ,че не ходят на гинеколог ,че си живеят по-безгрижно,не раждат деца ,не се гримират и за куп други неща и изобщо да си мъж не е ли далеч по-хубаво- яд ли ви е ,че не сте се родили мъж?В медийното пространство е изпълнено от женски проблеми и в интернет е пълно с оплакващи се жени -от цикъл ,от липса на оргазъм,от липса на уважение и т.н.Защо ли няма оплакващи се мъже - ами много просто ,те нямат такива проблеми само и единствено ,защото природата е решила те да са силния пол и съответно много по-улеснения -липса на цикъл и безпроблемен оргазъм и още безброй предимства- еми това ако не е живот здраве му кажи.Смята се, че невъзможността за достигане до оргазъм е сред основните сексуални проблеми при жените, като се нарежда на второ място след загубата на либидото.Много от младите жени смятат, че сексуалният акт носи удовлетворение само на техния партньор, a симулирането на удоволствие все още е широко разпространена практика. Жените най-често се преструват, за да не разочароват партньора си, за да съкратят времето на сексуалния акт или за да си докажат, че връзката им върви добре- тези въпроси не са ли болезнени за жените и честно ли е да е така?

Линк към коментар
Share on other sites

аз не завиждам на мъжете, радвам им се и ги обичам :))

защо да е проблем да имаш цикъл, аз не съм имала никога проблеми с това, напротив, когато съм в цикъл се чувствам много специална, силна, активна, земна, щастлива, сексуална и творческа. Болки и неразположения не съм имала , не смятам да имам от това, че съм жена, напротив, смятам да извличам само дивиденти. Що се отнася до оргазмите, те са резултат на натрупана енергия и освобождаването и. Ако една жена води еднообразен живот, не се грижи за дома и семейството си, не си практикува хобито, работи нещо, което е само за да се води на работа то 8 до 5, ами от де да се вземе този оргазъм :)) честност в основата на връзката не е за пренебрегване

Редактирано от Eshavt
Линк към коментар
Share on other sites

Guest Антон Каро

Мъжете имат по-малка склонност да лъжат себе си и да драматизират излишно- то и затова много по-рядко ще видите мъже на курс по самоусъвършенстване, на курс по медитация и разни други али-бали.

Проблемът с липсата на оргазъм, с болезнена менструация, липса на либидо, фригидност, и какво ли още не - не са качества на женския организъм, а са признаци за БЛОКИРАЛ женски организъм.

На такъв блокирал организъм аз бих препоръчал ОСНОВЕН РЕМОНТ.

Да се родиш жена е благословия...

Редактирано от Антон Каро
Линк към коментар
Share on other sites

Ще поразсъждавам по следните въпроси

Кой е силния пол?

Мъжете имат ли проблеми?

Въпросът с женския оргазъм?

Кой е силния пол?

Жените. По-приспособени са за живот на земята, управляват пряко (Русия) или косвено мъжете. Светът е женски и живее по женски закони.

Освен психолози и т.н. това мнение се коментира и от Учителя.

А освен това жените живеят с няколко години повече от мъжете. Това, ако не е сила, то какво е :)

Мъжете имат ли проблеми?

Говорим за цикъла при жените, при който промяната на нивото на хормоните носи много терзания.

При мъжа нивото не тстостерона се изменя по осем пъти на ден и то всеки ден. Това донякъде обяснява защо на жените ние мъжете изглежда да имаме взнезапни прояви на гняв, отнесеност, неадекватност, несъпричастност, арогантност, извънмерна сексуалност и т.н.

Освен това съвременното общество е вменило на мъжа роля, която не отговаря на неговата същност. Той трябва да се грижи за материалното и имиджово благополучие на семйетсвото и жена си, докато десетките хиляди години преди това ролята му е била да се грижи за духовното благополучие на семейството и жена си. Всички онези посвещения на младите момчета и определяне на техните духовни цели, които сега изкуствено са заместени с цели като нова кола или нова жена.

Та искам да кажа, че мъжът си е такъв, какъвто е, а жената такава, каквато е. И са различни, и затова са мъж и жена. Ако почнем да изглеждаме другия пол от разни такива гледни точки, то рано или късно ще започнем да го отричаме, да обвиняваме и т.н. "Ако се дебнем, то рано или късно ще се хванем" :)

Въпросът с женския оргазъм?

Въпросът за женския оргазъм е пределено лесен, но затова пък труден за разрешаване.

Аз като мъж се извинявам, че ще разсъждавам по тази тема, но това не са мои наблюдения, а изследвания, които ми изглеждат интересни.

Има две неща: съзнание и женска същност.

В съвременния свят се държи много на съзнанието, контрола, правене на всичко с активно участие на мисленето. А какво представлява оргазмът? Едно забравяне, отнасяне, отпускане, потъване. Точно изключване на съзнанието. Отказ от контрол, поне временен. Отпускане, отказ от претенции към хора и света, спиране на мисленето, отпускане.

Съвременното възпитание прави и мъжете, и жените едни мислещи машини, които за всичко и постоянно трябва да мислят.

Съвременната култура прави от нас едни притеснителни същества, които рекламата и стремежът към материално благополучие кара да се притесняват, срамуват, страхуват. Вместо жената да се отпусне и отдаде на оргазма, тя си мисли дали е употребила достатъчно парфюм, или как й изглежда косата. Вместо да се отпусне и получи нормална ерекция мъжът си мисли как му изглеждат мускулите и дали ще се представи достойно.

Докато е включено съзнанието, една жена много трудно може да постигне оргазъм. Виждал съм момичета, които не само не спират да мислят, а постоянно си тълкуват всяко изражение на лицето на мъжа, чудейки се какво означава и какво лошо отношение може да е това към нея.

Женска същност. Свързана е пак със съвременната култура. Какво представлява женския оргазъм? Кулминация на женската сексуалност и израз на женската същност. Колкото жената е по-жена, толкова по-лесно ще получи оргазъм. Както казах, оргазмът е отпускане, махане на съзнанието, махане на мислите и най-важното отдаване. Отдаване на партньора, отдаване на момента. Утвърдената от хилядолетия женска същност е мека, гъвкава, отдаваща, грижовна, забравяща себе си в името на децата, семейството.

А съвременната жена се стреми да контролира, доминира, управлява, печели, взема и т.н.

За да се получи оргазъм, трябва да има отдаване. За да се натрупва енергия, трябва да има отдаване на енергия, както много уместно казва Есхафт.

Редактирано от БожидарЗим
Линк към коментар
Share on other sites

Жените живеят няколко години по-дълго от мъжете не по биологични причини, а поради това, че по-рядко употребяват алкохол, по-малко пушат, повече внимание отделят в грижи за себе си, не вършат тежка физическа работа, която е присъща за мъжете и която състарява, и шофират по-внимателно автомобил. Така че и в това отношение те нямат предимство. Аз мога да погледна само от позицията на мъж и мога да кажа какво си мисля. Мъжете са благословени да се родят такива и са изтеглили късмета в този живот, а жените са ощетени. Дори и като възрастни някой беше питал "Защото старите жени изглеждат като съсухрени бабички, а старите мъже изглеждат достолепни?" И това е точно така. В старците има някакъв чар, някакво величие, у бабите има просто само старост, няма величие. Жените никога не изглеждат достолепни, те само остаряват. Те не стават духовни учители, само мъжете.

Редактирано от Максим
Линк към коментар
Share on other sites

...В старците има някакъв чар, някакво величие, у бабите има просто само старост, няма величие. Жените никога не изглеждат достолепни, те само остаряват. Те не стават духовни учители, само мъжете.

Мойта баба си беше достолепна :)

А не знам колко е достолепен някой дядо, който забравя да си закопчае ципа :)

А защо мислиш, че жени духовни учители няма?!Виж тук

Редактирано от БожидарЗим
Линк към коментар
Share on other sites

Изобщо не им завиждам. Даже ми е жал за тях, за някои де...:feel happy: Много обичам, като се започне тази тема, кои са по-! мъжете-жените...:1eye:

За нас сега моралът... Елементите, които управляват света... Затова казвам, бъдещето не е бъдеще за мъже и жени, то е бъдеще за жените. Аз не застъпвам правата на жените. Казвам, в природата бъдещето е на жените, не на тази жена, която иска да стане мъж, тя е закъсняла. Някога ще се отделят мъжете от разумните жени и светът ще се оправи. Засега аз съм слушал много мъже да казват: „Ти жена да си – да си починеш.“ Много мъже искат да станат жени. И прави са. Че какво ще направи мъжът? На кого е счупен кракът? На мъжа. Навсякъде страданието е на мъжете, при това жената иска да стане мъж, да страда. Но вие разбирате под думата мъж сила без разумност. Но в света мъжът трябва да представлява мисълта. Когато се говори за мъжа, трябва да изпъкне във вашия ум светлината, а когато се говори за жената, трябва да изпъкне топлината. Туй, което кара нещата в природата да растат, то е топлината. Без топлина нищо не става. Нашият организъм се развива под влиянието на топлината. Този процес, който ни възраства, ние наричаме женски елемент. Когато изгубим този процес, животът ни преждевременно се съкратява. Вие искате да станете мъж. Щом станете мъж, вие непременно ще умрете. Защо умираха хората. Аз ще ви наведа на въпроса. Тази змия, която беше при дървото, беше от мъжки принцип. Следователно жената дойде между два мъжки принципа (типа). Вземаме повече от мъжкия принцип, отколкото от женския, и вследствие на това носим лошите последствия на сегашния живот. 2:6, а то трябва да бъде 1:1. Писанието казва – старият човек значи старият мъжки принцип, който Бог не е създал, който ние изкуствено внесохме. Присаденият мъжки принцип, тъй наричат стария човек, от който трябва да се освободите и жени, и мъже, от който се вършат всички престъпления. Има психологичен и биологичен закон, чрез който майките чрез закона на раждането, чрез закона на подбора за бъдеще човечеството ще се избави от туй, което е излишно. И тогава ще остане онзи мъжки принцип, който носи светлината, ще остане женският принцип, който носи топлината.

Там, дето е светлината, там е електричеството; дето е топлината, там е магнетизмът. Дето е светлината, там е електричеството; дето е светлината, там е мъдростта. Дето е любовта, там е топлината; дето е свободата, там е истината в света. Следователно, като се знаят онези – временните, закони, всякога ще знаеш как да видоизмениш положението си.

Ще влезе Духът

Щастлива и благодарна съм, че съм Жена. Не че не ми се е искало да съм мъж понякога, но само физика не е достатъчна да си най-! :dancing yes:Изобщо смятам, че в някои неща жените имат предимства, в други мъжете и така трябва да е. Допълваме се...

Вземете например обичаите на хората. Преди години, ако отидете на гости в някое турско семейство, за всичко можете да говорите, но не и за жената на домакина. Можете да го питате за децата му, за роднините му, за всичко, каквото ви дойде на ум, но никога за жената. Ако речеш да попиташ нещо за жената, ще излезеш вън от къщи. В дома на турчина има едно свещено нещо, за което нищо не можеш да говориш. Там е свещено името на жената. Казано е в Свещеното Писание да не произнасяш името на Господа Бога твоего напразно. И турчинът казва: „Не произнасяй името на жена ми напразно.“ Свещено име е жената за турчина. Ако някой го попита нещо за жена му, той счита, че се интересуваш специално някак за нея. Българинът, напротив, свободно ще запита за жената на своя приятел.

Сега аз разглеждам въпроса вътрешно, от социално гледище. Има една космическа социология, в която отношенията на хората са еднакви. В космичната социология и жените, и мъжете са на еднаква степен на развитие. В нея и жената е силна, и мъжът е силен – еднакво са силни. Ако се борят, нито жената може да победи, нито мъжът може да победи. Ако се сравняват по ум, и жената е умна, и мъжът е умен. Ако се сравняват по добродетели, и жената е добродетелна, и мъжът е добродетелен. Между такива двойки може ли да има спор? Те имат широчина, простор. И жената е свободна, и мъжът е свободен. Жената не крои никакъв план, с който да завърти главата на мъжа. И мъжът не носи никакъв план, да завърти с него главата на жената.

Там, дето жената завъртва главата на мъжа и дето мъжът завъртва главата на жената, там не може да се говори за космическа социология. Там се говори за обикновената социология на света. В нея хората не са еднакво умни, не са еднакво силни, не са с еднакви разбирания.

И после казваме, че Бог създал света така. Не, Бог не е създал света така.

Бог е виделина

"Жената трябва да обича и жената, и мъжа като себе си. И мъжът трябва да обича и мъжа, и жената като себе си. Любовта на жената носи мекота и топлина, а любовта на мъжа носи светлина. Топлината и светлината, съединени в едно, раждат силата. Като съедини топлината на сърцето си със светлината на ума си, човек става силен и красив. Така трябва да обича всеки човек."
Правила на Любовта Редактирано от Слънчева
Линк към коментар
Share on other sites

Не завиждам нито на мъжете, нито на жените. То е все едно да завиждаш на богатия, защото се е родил богат или пък на човек, който се е родил в семейство на добри родители вместо в семейство на алкохолици. Или пък да завиждаш, че някой се е родил в Канада, а ти в България; че някой се е родил красив, а ти не чак толкова...

Силата е в самия човек, в духа му, а не във външните условия, в средата в която е израстнал, в пола, във външния вид и др. под. Всеки може да е силен, но малцина имат нужната свобода на мисълта за да го допуснат и реализират.

Линк към коментар
Share on other sites

sleeping.gifИ децата вече знаят,че и Душата и Духът нямат пол,полът е част от дуалността на материалното битие,една от задачите в инкарнация е да се примирят противоположностите,защото са части от Цялото...Душите обикновено имат по две инкарнации в дадена епоха-една като мъж и една като жена.Да му мислят тези,дето се правят на мъже в тази и принизяват жените,щото в другата ще си го отработят.....като жени.yinyang.gif
Линк към коментар
Share on other sites

Слънчева user_popup.png, много точно, допълваме се :))

как ще изразя творческата си енергия във вид на мекици ако няма мъж да ги оцени :3d_146: ей това им признавам на мъжете, ценители са на кулинарното изкуство, и не само де :))

Линк към коментар
Share on other sites

Хахах, каква тема само. Харесвам мъжете, обичам мъжете, повечето ми приятели са мъже, поне така се оказа на Рождения ми ден.Хах Професията ми е била възприемана, като мъжка дълго време в историята на културата.

Но какво да кажа радвам се,че съм жена повече от всичко, радвам се че съм избрала да правя професионално това, което правя и имам възможността да се докажа в мъжкия свят на изкуството хах, а и модата.

Съжалявам,че мъжете порастват по- бавно като психика.Съжалявам,че мъжете понякога много късно откриват себе си и любовта.

Дали са духовни учители повече мъжете ,хах това е отживелица ми се струва.Въпреки,че в религията много трудно навлизат промени, особено от социален или културен характер . А е много нужно и това да се случи в религията . Независимо каква е тя.

По повод бабите, моите баби и дядовци са достолепни хора. Мисля,че е ограничено да се мисли,че на пределна възраст само мъжете изглеждат добре.

Да не говорим за силните жени в културната история на човечеството, които са оставили отпечатък в културата или науката, те не изглеждат ли достолепно ,според мен не само изглеждат ами и са много повече като интелект и дух от много много поколения мъже.

Не приемам мъжете като повод за съперничество, напротив както се казва на английски:They give me comfort and happiness.

А и имам толкова силна връзка с баща ми и брат ми и приятелите ми мъже, че ми се струва абсурдно това да им завиждам.

Единствено съм им благодарна.

Освен това не мисля,че има толкова голяма разлика между мъжете и жените. Ние всички сме хора и търсим опованието един в друг, както и любовта и духовността.

Линк към коментар
Share on other sites

Мъжете имат по-малка склонност да лъжат себе си и да драматизират излишно- то и затова много по-рядко ще видите мъже на курс по самоусъвършенстване, на курс по медитация и разни други али-бали.

Проблемът с липсата на оргазъм, с болезнена менструация, липса на либидо, фригидност, и какво ли още не - не са качества на женския организъм, а са признаци за БЛОКИРАЛ женски организъм.

На такъв блокирал организъм аз бих препоръчал ОСНОВЕН РЕМОНТ.

Да се родиш жена е благословия...

Де да беше благословия щеше да е много хубаво ,но наистина мъжете са късметлии във всяко едно отношение .На тях са им спестени толкова много мъки и тревоги ,толкова много неприятни усещания ,че просто няма място за сравнение .Определено мисля ,че природата е дала всички привилегии на мъжете , а нас ужасно ни е прецакала ,да не кажа изгаврила с нас .Никой не ни пита искаме ли да търпим болки и кървища всеки месец и да се съобразяваме с гадния си цикъл ,никой не ни пита ,че по време на раждане ни боли , а и след това ,никой не ни пита че се подлагаме на гадни усещания като обезкосмяване на цялото тяло ,подлагаме се на диети , гримиламе се и т.н ,защото иначе никой няма да ни обърне внимание и ще кажат ,че сме неподържани , а само ние знаем колко време ,нерви и пари ни коства това. Никой не не пита ,че искаме и за нас ,както при мъжете оргазмът ни да е сигурен и да е всеки път , а не да са изписани милиони неща за него , да има толкова незадоволени жени ,още да се гадае изобщо съществува ли вагинален оргазъм или само клиторен и защо изобщо тогава жените практикуват проникване като само това не ги води до оргазъм .Отговорът е ясен - за да е доволен мъжа , но все пак колкото и да го обичаме и ние уж сме човешки същества и ние искаме като правим неща да имаме връхна точко , но уви .И как човек се примирява с това ?

Линк към коментар
Share on other sites

Де да беше благословия щеше да е много хубаво ,но наистина мъжете са късметлии във всяко едно отношение .На тях са им спестени толкова много мъки и тревоги ,толкова много неприятни усещания ,че просто няма място за сравнение .Определено мисля ,че природата е дала всички привилегии на мъжете , а нас ужасно ни е прецакала ,да не кажа изгаврила с нас .Никой не ни пита искаме ли да търпим болки и кървища всеки месец и да се съобразяваме с гадния си цикъл ,никой не ни пита ,че по време на раждане ни боли , а и след това ,никой не ни пита че се подлагаме на гадни усещания като обезкосмяване на цялото тяло ,подлагаме се на диети , гримиламе се и т.н ,защото иначе никой няма да ни обърне внимание и ще кажат ,че сме неподържани , а само ние знаем колко време ,нерви и пари ни коства това. Никой не не пита ,че искаме и за нас ,както при мъжете оргазмът ни да е сигурен и да е всеки път , а не да са изписани милиони неща за него , да има толкова незадоволени жени ,още да се гадае изобщо съществува ли вагинален оргазъм или само клиторен и защо изобщо тогава жените практикуват проникване като само това не ги води до оргазъм .Отговорът е ясен - за да е доволен мъжа , но все пак колкото и да го обичаме и ние уж сме човешки същества и ние искаме като правим неща да имаме връхна точко , но уви .И как човек се примирява с това ?

Е, хайде сега, всеки пол си има плюсовете и минусите. А готино ли е да ходиш на войни и да ти хвърчат крайници и черва, да ореш земята, да правиш кофражи, да мъкнеш чували, да се бръснеш всеки ден, да ти растат косми в ушите, да ти се увеличава простатата, да изхранваш и защитаваш семейство и т.н.?

Ако е речено в следващия живот може да си мъж.

Относно оргазмите, мисля, че има достатъчно техники с които можер да си ги доставиш. ;)

Линк към коментар
Share on other sites

Де да беше благословия щеше да е много хубаво ,но наистина мъжете са късметлии във всяко едно отношение .На тях са им спестени толкова много мъки и тревоги ,толкова много неприятни усещания ,че просто няма място за сравнение .Определено мисля ,че природата е дала всички привилегии на мъжете , а нас ужасно ни е прецакала ,да не кажа изгаврила с нас .Никой не ни пита искаме ли да търпим болки и кървища всеки месец и да се съобразяваме с гадния си цикъл ,никой не ни пита ,че по време на раждане ни боли , а и след това ,никой не ни пита че се подлагаме на гадни усещания като обезкосмяване на цялото тяло ,подлагаме се на диети , гримиламе се и т.н ,защото иначе никой няма да ни обърне внимание и ще кажат ,че сме неподържани , а само ние знаем колко време ,нерви и пари ни коства това. Никой не не пита ,че искаме и за нас ,както при мъжете оргазмът ни да е сигурен и да е всеки път , а не да са изписани милиони неща за него , да има толкова незадоволени жени ,още да се гадае изобщо съществува ли вагинален оргазъм или само клиторен и защо изобщо тогава жените практикуват проникване като само това не ги води до оргазъм .Отговорът е ясен - за да е доволен мъжа , но все пак колкото и да го обичаме и ние уж сме човешки същества и ние искаме като правим неща да имаме връхна точко , но уви .И как човек се примирява с това ?

Е, хайде сега, всеки пол си има плюсовете и минусите. А готино ли е да ходиш на войни и да ти хвърчат крайници и черва, да ореш земята, да правиш кофражи, да мъкнеш чували, да се бръснеш всеки ден, да ти растат косми в ушите, да ти се увеличава простатата, да изхранваш и защитаваш семейство и т.н.?

Ако е речено в следващия живот може да си мъж.

Относно оргазмите, мисля, че има достатъчно техники с които можер да си ги доставиш. ;)

Бръсненето е нищо в сравнение с обезкосмяване на цялото тяло и не боли - пробвай кола маска на интимните части да те питам тогава .А незнам в днешно време някоя жена да ходи космата - просто е наложено и край. Както и много други наложени неща само ,защото сме жени :whistling: А за оргазъма -естествено ,че има техники ,но аз говоря по време на секс ,че и ние искаме по призумция всеки път да свършваме и то само от проникване като вас - то иначе защо изибщо да го правим това проникване като напрактика на жените не им е толкова нужно и не то води до оргазъм - много е несправедливо
Линк към коментар
Share on other sites

Да, но се обезкосмявате всеки ден или през ден, нали? Пък и не е задължително, твоята баба да не би да си е правила кола маска?

А ако толкова искаш оргазми, намери си някое биче дето може да прави 20 минутни сеанси и въпросът може да се реши. ;)

И въобще, какви са тия претенции? Природата така е решила, ако не ти харесва, проблемът е в твоя телевизор. :)

Линк към коментар
Share on other sites

А ако толкова искаш оргазми, намери си някое биче дето може да прави 20 минутни сеанси и въпросът може да се реши. ;)

И въобще, какви са тия претенции? Природата така е решила, ако не ти харесва, проблемът е в твоя телевизор. :)

Наистина по-добре прочети малко за женския оргазъм преди да пишеш подобни неща или говориш на жена по този начин.

Много груб пост:thumb down:

Линк към коментар
Share on other sites

........На тях са им спестени толкова много мъки и тревоги ,толкова много неприятни усещания ,че просто няма място за сравнение .Определено мисля ,че природата е дала всички привилегии на мъжете , а нас ужасно ни е прецакала ,да не кажа изгаврила с нас .Никой не ни пита искаме ли да търпим болки и кървища всеки месец и да се съобразяваме с гадния си цикъл ,никой не ни пита ,че по време на раждане ни боли , а и след това ,никой не ни пита че се подлагаме на гадни усещания като обезкосмяване на цялото тяло ,подлагаме се на диети , гримиламе се и т.н ,защото иначе никой няма да ни обърне внимание и ще кажат ,че сме неподържани , а само ние знаем колко време ,нерви и пари ни коства това. .....

Хайде пък сега, защото да обвиняваме Бог, че не си е свършил работата добре?!

Ами не се подлагайте. Сега излиза, че мъжете насила ви карат да го правите :) Звучи малко като оправданието на нацистите, че евреите били виновни германците да страдат.

....Бръсненето е нищо в сравнение с обезкосмяване на цялото тяло и не боли - пробвай кола маска на интимните части да те питам тогава .А незнам в днешно време някоя жена да ходи космата - просто е наложено и край. Както и много други наложени неща само ,защото сме жени :whistling: А за оргазъма -естествено ,че има техники ,но аз говоря по време на секс ,че и ние искаме по призумция всеки път да свършваме и то само от проникване като вас - то иначе защо изибщо да го правим това проникване като напрактика на жените не им е толкова нужно и не то води до оргазъм - много е несправедливо

Ами не се обезкосмявайте, бръснете се като е толкова приятно. Сега пак излиза, че за един лично ваш избор е виновен някой друг?!

Ами и проникване не правете като не ви харесва :) Аз твърдо ви подкрепям за това. Няма кой да ви подпише договор, че всеки път ще имате оргазъм. То, мъжете не го можем всеки път като поискаме :)

Редактирано от БожидарЗим
Линк към коментар
Share on other sites

Да, но се обезкосмявате всеки ден или през ден, нали? Пък и не е задължително, твоята баба да не би да си е правила кола маска?

А ако толкова искаш оргазми, намери си някое биче дето може да прави 20 минутни сеанси и въпросът може да се реши. ;)

И въобще, какви са тия претенции? Природата така е решила, ако не ти харесва, проблемът е в твоя телевизор. :)

Първо оргазъма на жените не зависи от това дали сеансите са по 20 минути ,както съм написала и в по-горните си постове и точно затова казах ,че за жените проникването не е толкова важно и затова мисля ,че е не е честно ,защото така и да искаме да свършваме така не зависи от нас , а от друга страна не искаме да разочароваме партньора и става една галимация ,една симулация ,което изобщо не е хубаво . И затова смятам ,че жените са прецакани ,защото вашия кеф е гарантиран , а нашия не , което е несправедливо. А за претенциите - ти си мислиш ,че само мъжете могат да имат претенции ли и само на тях трябва да се угажда - не стига ,че сте привилегировани във всяко отношение и са ви спестени толкова неща ами и претенции да нямаме - ако бяхме като вас нямаше да имаме ,но тъй като при нас нещата са много по-сложни и трудни и затова имаме
Линк към коментар
Share on other sites

........На тях са им спестени толкова много мъки и тревоги ,толкова много неприятни усещания ,че просто няма място за сравнение .Определено мисля ,че природата е дала всички привилегии на мъжете , а нас ужасно ни е прецакала ,да не кажа изгаврила с нас .Никой не ни пита искаме ли да търпим болки и кървища всеки месец и да се съобразяваме с гадния си цикъл ,никой не ни пита ,че по време на раждане ни боли , а и след това ,никой не ни пита че се подлагаме на гадни усещания като обезкосмяване на цялото тяло ,подлагаме се на диети , гримиламе се и т.н ,защото иначе никой няма да ни обърне внимание и ще кажат ,че сме неподържани , а само ние знаем колко време ,нерви и пари ни коства това. .....

Хайде пък сега, защото да обвиняваме Бог, че не си е свършил работата добре?!

Ами не се подлагайте. Сега излиза, че мъжете насила ви карат да го правите :) Звучи малко като оправданието на нацистите, че евреите били виновни германците да страдат.

....Бръсненето е нищо в сравнение с обезкосмяване на цялото тяло и не боли - пробвай кола маска на интимните части да те питам тогава .А незнам в днешно време някоя жена да ходи космата - просто е наложено и край. Както и много други наложени неща само ,защото сме жени :whistling: А за оргазъма -естествено ,че има техники ,но аз говоря по време на секс ,че и ние искаме по призумция всеки път да свършваме и то само от проникване като вас - то иначе защо изибщо да го правим това проникване като напрактика на жените не им е толкова нужно и не то води до оргазъм - много е несправедливо

Ами не се обезкосмявайте, бръснете се като е толкова приятно. Сега пак излиза, че за един лично ваш избор е виновен някой друг?!

Ами и проникване не правете като не ви харесва :) Аз твърдо ви подкрепям за това. Няма кой да ви подпише договор, че всеки път ще имате оргазъм. То, мъжете не го можем всеки път като поискаме :)

Е кой ще е този мъж ,който не се нуждае от проникване след като мъжете така свършват .Кой мъж ще се навие да го карат само на други алтернативи и ва не правят проникване. Точно затова казвам ,че не е честно ,защото трябваше и двата пола да свършват по този начин ,за да няма недоволни , а така излиза ,че жената винаги трябва да се жертва в името на удоволствието на мъжа .
Линк към коментар
Share on other sites

Guest Антон Каро

Аз съм изпуснал страшна веселба!?

Ми с газификацията на домакинството една от двете мъжки функции отпаднаха (да цепи и носи дърва).

Остава да отпадне и първата...

Линк към коментар
Share on other sites

Гост
Тази тема е затворена за писане.

×
×
  • Добави...