Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
bobo86

Споделяне на файлове в интернет

Recommended Posts

Във всеки форум има тема която дава отговор на въпроса как да качваме снимки и изображения в интернет, но хората често ме питат дали това е възможно и с файлове.

Когато искате да изпратите файл до ваш приятел, можете просто да го добавите към имейла който сте му написали, но ако файлът е твърде голям, ще ви е нъжна помощта на сървър на който да бъде качен файлът. Има много сайтове които предлагат тази услуга, като най известни са megaupload, mediafire, 2shared ...

Лично на мен любим ми е Uploadhell | File sharing с него се работи лесно и скоростта на качване е висока. Не е нужно да се регистрирате, няма много реклами и не е нужно да плащате както в някой от посочените по горе. Само избирате файлът, изчаквате да бъде качен и можете да разполагате с него.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

От paid to upload сайтовете някои тарикати печелят хиляди долари пробутвайки ни НЕЛЕГАЛНИ файлове, музикални програми, но най-вече Порно. В повечето случеи тези файлове и са незаконни и са неморални.

Редактирано от КраяНаИлюзиите

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites
Guest Христо

Прочетох статия за прокълнати смъртоносни портрети. Художници нарисуват еди кого си и малко след това (или не малко, но млад), той умре (но в повечето случаи, са умирали малко след нарисуването им). Хора си купуват тези автопортрети и след това измират (в статията от вестника беше даден пример за последователното измиране на членовете на едно семейство). Художник си прави автопортрет и умира след 4 дни (преди това са умирали негови близки хора нарисувани от него). На какво може да се дължи подобно явление ?

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Моля регистрирайте се, за да коментирате

Вие можете да публикувате коментар след като влезете в акаунта сиВлизане Сега
Sign in to follow this  

×