Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Споделяне на файлове в интернет


bobo86

Recommended Posts

Във всеки форум има тема която дава отговор на въпроса как да качваме снимки и изображения в интернет, но хората често ме питат дали това е възможно и с файлове.

Когато искате да изпратите файл до ваш приятел, можете просто да го добавите към имейла който сте му написали, но ако файлът е твърде голям, ще ви е нъжна помощта на сървър на който да бъде качен файлът. Има много сайтове които предлагат тази услуга, като най известни са megaupload, mediafire, 2shared ...

Лично на мен любим ми е Uploadhell | File sharing с него се работи лесно и скоростта на качване е висока. Не е нужно да се регистрирате, няма много реклами и не е нужно да плащате както в някой от посочените по горе. Само избирате файлът, изчаквате да бъде качен и можете да разполагате с него.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 1 month later...

От paid to upload сайтовете някои тарикати печелят хиляди долари пробутвайки ни НЕЛЕГАЛНИ файлове, музикални програми, но най-вече Порно. В повечето случеи тези файлове и са незаконни и са неморални.

Редактирано от КраяНаИлюзиите
Линк към коментар
Share on other sites

  • 7 months later...

Прочетох статия за прокълнати смъртоносни портрети. Художници нарисуват еди кого си и малко след това (или не малко, но млад), той умре (но в повечето случаи, са умирали малко след нарисуването им). Хора си купуват тези автопортрети и след това измират (в статията от вестника беше даден пример за последователното измиране на членовете на едно семейство). Художник си прави автопортрет и умира след 4 дни (преди това са умирали негови близки хора нарисувани от него). На какво може да се дължи подобно явление ?

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...