Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Телепатия


Recommended Posts

Какво ви е мнението :dancing yes: за телепатията? Чувал съм, че за някои това е измислица на съзнанието или болест. :1eye:

Точно какво представлява :hmmmmm: телепатията и може ли да се обвържем телепатично с някой човек? :whistling:

Линк към коментар
Share on other sites

  • Отговори 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Как да убедиш някой абориген, че има невидими частици, които пренасят по въздуха или по жица звук и картина? Същото е. :) Само че на аборигена за доказателство му пускаме телевизор или радио, или телефон. Нашето доказателство за телепатията какво е? Съпоставката, с цел установяване дали е било фантазия, болно съзнание или действителна обмяна на информация.

Линк към коментар
Share on other sites

Щуротии.. телепатията е нищо други освен естествения контакт между нас.. ние просто сме си избрали да се ограничим и да си насочваме енергията към други модели.. за добро или лошп.. с или без чужда помощ.. така е.

Линк към коментар
Share on other sites

:)

Според мен телепатията е предаване и приемане на мисли от разстояние. На мен често ми се случва  :D

Здравей, разкажи по-подробно, как точно усещаш телепатично мислите от разстояние. :dancing yes:

Линк към коментар
Share on other sites

Случвало ли Ви се е да виждате всички картини ,вложени в думите на някой.

Един вид да прочетеш цялата информация ,която идва от някой./този с който общуваш/

Друго по повод телепатията.Веднъж единствено ми се случи особено ясно. Информацията беше под формата на изречение.Идваше от наи-добрата ми приятелка. Стояхме на една спирка ,с много чакащи хора.И аз чух много ясно ,с нейния глас:

Този човек не ти ли се струва познат?

Понеже не я гледах точно в този момент ,помислих си че наистина го е казала.И и отговорих на глас.След което тя ме погледна изумено и ми каза ,че нищо не е казвала само си е мислила.Аз още повече се учудих.

Линк към коментар
Share on other sites

Cпоpeд мeн зa дa имa телепатия e дocтaтъчнo дa имa любoв :rolleyes: .

Xopa, koитo ca oтвopeни eдин kъм дpyг и ca дoбpoнaмepeни oбиkнoвeннo имaт телепатия :) . инaчe cъм нaпълнo cъглacнa c Любомир89, чe "телепатията е нищо други освен естествения контакт между нас". :thumbsup:

Линк към коментар
Share on other sites

Да, така е , лола, на мен и на влюбения в нем се е случвало да си предаваме информация по този начин. Само че без ясното съзнание за това, както и без да знаем как да я управляваме умишлено. Събуждам се посред нощ, а колата спира след малко под прозореца ми. Съчинявам наум текс за СМС и още ненаписала въпроса, получавам отговора. Извършвам нещо, а на другия ден ми се отправя въпросът: "защо го направи?"или нещо наистина шокиращо: получавам една сутрин съобщение от приятеля ми, че моята приятелка ражда или вече е родила момче. Звъня на приятелката ми, аз дори не знаех, че е в болницата, очакваше детето няколко дни по-късно /по цезарев път/, телефонът й беше изключен. Аз, с която сме така близки, не бях получила информация за раждането, а човек, който беше сравнително страничен, беше разбрал, това е по-учудващото. Или това, което най-често казваме: "Тъкмо щях да ти се обадя/ пиша и ти ме изпревари!" :) Ей такива дребни нещица, които доказват само едно - че телепатия съществува, но тя е стихия, която не сме се научили да владеем. Случва се на всички ни , но спонтанно, без правила. Ако си записваме обстоятелствата и усещанията, когато се е случила, може би ще открием закономерностите, с които е свързана. Информационното поле е доста замърсено и това също пречи на линейно течащата мисъл да стигне в осъзнат вид до получателя.

Линк към коментар
Share on other sites

Информационното поле е доста замърсено и това също пречи на линейно течащата мисъл да стигне в осъзнат вид до получателя.

Според мен по-скоро са замърсени главите на хората.. :)

А и при силна Огненост на мисълта всичко става :Р

Линк към коментар
Share on other sites

А какво ще кажете за телепатията между животни и хора? забелязала съм как животните реагират. А хората - не могат добре да реагират на животните...

Линк към коментар
Share on other sites

За телепатията между животни: Наблюдавах нещо изумително миналата година. От вьтрешната тераса на нашата кьща едно семейство лястовици си направи гнездо и така се приспособи, че постепенно вече не се страхуваше от нас когато излизахмве на терасата. Аз често наблюдавах живота им през прозореца. Когато пиленцата вече порастнаха и трябваше да се научат да летят ми беше най- интерестно. Имаше един дебел лакомник, на който незнам защо му беше много трудно да излезе от гнездото и да полети. Лястовичките с дни обикаляха около него, махаха неуморно крила, чуруликаха непрекьснато около него, крьжаха неспирно, но то все не се престрашаваше да излезе. Забелязах, че те даже започнаха да му носят по- малко храна, все го подльгваха сякаш с празни човки да излезе. Един ден, бях излязла на терасата и си четях, а родителите му идваха от време на време и го приканваха. Бяха започнали да го приканват по- рядко. То беше на рьба на гнездото, но все не можеше да излезе. По едно време, гледам те сьвсем се отказаха, изчезнаха. Няма ги от никьде! Нито на отсрещната жица, нито летяха наблизо! Изобщо сякаш се скриха, изчезнаха. Тогава лястовичето някак си хврькна, полетя тромаво, но още не беше и на сантиметри навьн от гнездото, без да е издало нито звук, изведньж долетяха толкова много лястовички, наобиколиха го, зачуруликаха ентосиазирано и всички вкупом му помогнаха. Аз още не мога да разбера как стана това. Нямаше го, не го виждаха от никьде, то не беше издало нито звук, а щом направи пьрвите си опити, долетяха толкова вмного лястовици да му помагат, че аз си помислих- това са майка му, баща му, братята и сестрите му, цялата рода, та даже и комшийте. :P Изумително е как се разбират! Дали това е телепатия?! Ако е това, то те я владеят до сьвьршенство! :sorcerer: А, ние ги мислим без сьзнание и че не могат да говорят. А всьщност ние трябва да се учим от тях. Тогава за пьрвите му "стьпки" дойдоха да помагат и то само с насьрчение толкова много лястовички, толкова много добри душички, а ние хората... :(

Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Днес имах много ярък пример за телепатия. При разговор но мобилни телефони - може би те са я задействали и усилили по някакъв начин... А и мисля, че денят ми беше натоварен от нечия отрицателна енергийна намеса спрямо мен / урочасване с други думи/, поради което където и стъпех, правех грешка и бях не като на себе си. Та за случката. Обадих се и питах къде се намира една уличка. Чвекът отсреща /на чужд език говорехеме/ ме казва, че е до Народното събрание, но аз вместо площада с коня си представих площада пред Президентството. Което ме учуди, защото значенията на думите не бърках - бърках само визията за топоса, който означават. Бях далеч и се качих в такси. Което подмина Народното събрание и се насочи към..Президентството. Попитах шофьора дали е сигурен, че се движим правилно. Ами съвсем сигурен беше. А уличката...беше досами мястото, което видях при споменаването на "народно събрание". Грешката е била вярна - уловила съм не думите, а мисълта на човека отсреща.

Линк към коментар
Share on other sites

Слушах внимателно. Нямаше никакви подробноси и обяснения, само ми каза "до Народното събрание" - думите на чуждия език за президетнство, мин. съвет и нар. събрание изобщо не си приличат, по-ясно от това няма накъде :)

Линк към коментар
Share on other sites

http://www.hulite.net/modules.php?name=News&new_topic=10

Tук има няколко много яки разказа на български деца и възрастни за телепатията. Само един е фантастика, другите са лична опитност! Просто ми се отваря душата когато чета такива работи!!! Велико е! Тибетците ряпа да ядат! :1eye:

Линк към коментар
Share on other sites

:) Има една теорема на Бел за това че между две частички които са били някога във връзка винаги съществува някакво взаимоотношение.

Телепатията = предаване/приемане на мисли от разстояние , още и Айнщайновата "нелокална" свързаност , торзионните полета...няма изолирани системи/ частички...свързваме се мигновено :angel: добронамерено :angel: разумно :)

Има като че ли един момент за разсъждение :smarty: всъщност "спонтанното" вдъхновение творческо или появили се мисли между несвързани външно индивиди това дали е всъщност Телепатия :sleeping:

:feel happy: Любов + Светлина + Мир + Радост :feel happy:

Линк към коментар
Share on other sites

А има ли частички, дето "някога" да не са били във взаимоотношение ? :Р :))

Извинете.. :)

Просто да пожелая на вас всичко добро и да вървите разумно и добре :hmmmmm::D:D:dancing yes:

Аййде на топлия въздух...

Линк към коментар
Share on other sites

А има ли частички, дето "някога" да не са били във взаимоотношение ?
:):):sleeping:

Предполагам, че сигурно има такива частички. :dancing yes:

А ти какво мислиш по въпроса ;)

Благодарим за пожеланията и да ти се връщат н - кратно.

:feel happy: Любов + Светлина + Мир + Радост :feel happy:

Линк към коментар
Share on other sites

Не знам.. аз си мисля, че всичко е свързано, а щом е свързано то требе да има някакво взаимоотношение.. а може и да има само едно взаимоотношение :)

Благост+даря :1eye::harhar::feel happy::king:

Линк към коментар
Share on other sites

:1eye: Визуализирането на думи ,т.е. картинната информация ,която попада в нас ,с нищо не може да се обърка . Дори да се обърка човек с думите ,толкова ясно е всичко останало , пристигнало в ума под формата на картини , че май дори не обръщаме внимание на този телепатичен момент в общуването . Визуализирането е част от думите , винаги , ги облича , насища ги допълнително, придава им още една обвивка , звук , картина ,интервали на подаване.

Но какво точно е телепатията ,предаване на информация от всякакъв тип ,е може би най ,бързият отговор ,който мога да формулирам .

Какво ще кажете за телепатичното предаване на мисли и / сънища ???/.

Една моя приятелка ми разказа , как 4 -ма човека /майка й, баща й ,брат й и тя самата са сънували един и същи сън . :1eye:

Линк към коментар
Share on other sites

Да. Случвало ми се е да сънувам един и същ сън с един приятел. После се повтори още веднъж, но той тогава го беше предизвикал умишлено. Много е забавно :)

Винаги съм си мислел, че ние комуникираме на невербално ниво. Каквото и да говориш става ясно (е, понякога ;) ) какви мисли и отношения имаш към нещо. Някои казват, че това са просто модели на държание, по които можем да добием представа, че дефакто не сме свързани.. ама аз в друго вярвам.

Всичко добро и лилаво :}

Линк към коментар
Share on other sites

Теле - патия. Теле- идва от гръцкото тиле. Патия си е патия, тоест в буквален превод означава , ,патене, случване. Изживяваш същото, което двама теле-зрители когат гледат един и същ канал....... :sorcerer:

Линк към коментар
Share on other sites

Хе..хее..

Превода не е точен

От гръцки ..

"теле" - дистанция, ръзстояние / от там и телевизор - дистанционна визия/

" патос" - желание , страст , чувство / случва се и да чуем...този/а с какъв патос разказва/

Линк към коментар
Share on other sites

Хе..хее..

Превода не е точен

От гръцки ..

"теле" - дистанция, ръзстояние  / от там и телевизор - дистанционна визия/

" патос" -  желание , страст , чувство / случва се и да чуем...този/а с какъв патос разказва/

Казвам че идва от гръцки, не съм превеждал какво означава. :D

Но твоят превод е точен-видях го в речника.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави...