Jump to content
Порталът към съзнателен живот

невроза и зачеване


nadinkapl

Recommended Posts

Здравейте, на 30год съм и от 4 години живея с приятеля си, с когото искаме вече да си имаме бебе. През времето в което сме заедно не сме се пазили въобще, като си мислехме, че все някой път ще стане, ама не. Преди 2 години ме хвана ужасна депресия, първо беше агорафобия, после социална фобия, а сега и страхова невроза. Страх ме беше да излизам на вън сред хората, да оставам сама в къщи, после започнаха страхове да не умра, да не полудея. Всичко стана нетърпимо и посетих психиатър. Естествено ми предписа антидепресант, който в момента пия. Но много се притеснявам че може да пречат на зачеването, въпреки че сега съм поне по спокойна. Въобще от това състояние излизане има ли. Моля за помощ и съвет!

Линк към коментар
Share on other sites

Тук има много добри терапевти. Просто изчакайте някой да ви отговори. Би било добре да поместите темата и в раздел психотерапия.

Какво ви накара точно в "хомеопатия" да я поместите?

Редактирано от БожидарЗим
Линк към коментар
Share on other sites

Много благодаря за вниманието, БожидарЗим, мисля че и в психотерапия я поместих. А за тук се надявам някой да ми помогне да заместя антидепресанта с хомеопатично лекарство, което мисля че е по безвредно, както за мен, така и за желанието ми за бъдещо зачеване.

Линк към коментар
Share on other sites

Надинка здравей!

Както знаем няма нищо случайно... може би и това че случайно си писала тук...

Хомеопатията търси индивидуалността, индивидуалното нарушение и разбира се най-дълбокото нарушение на жизнената сила, което е в психиката. Съответно нашите хомеопатични л-ва влизат в динамичо взаимодействие първо на това най-дълбоко ниво - Психиката и резултатите са чудесни, виж например споделеното от smehy тук: http://www.beinsadou...opic=4157&st=20

Линк към коментар
Share on other sites

Здравей, Alexander, това което прочетох за smehy наистина е някакво чудо. Искам и аззз от тези капки. Живея в малък град край Варна. Можете ли да ми помогнете някак.

Редактирано от nadinkapl
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...