Jump to content
Порталът към съзнателен живот
nadinkapl

невроза и зачеване

Recommended Posts

Здравейте, на 30год съм и от 4 години живея с приятеля си, с когото искаме вече да си имаме бебе. През времето в което сме заедно не сме се пазили въобще, като си мислехме, че все някой път ще стане, ама не. Преди 2 години ме хвана ужасна депресия, първо беше агорафобия, после социална фобия, а сега и страхова невроза. Страх ме беше да излизам на вън сред хората, да оставам сама в къщи, после започнаха страхове да не умра, да не полудея. Всичко стана нетърпимо и посетих психиатър. Естествено ми предписа антидепресант, който в момента пия. Но много се притеснявам че може да пречат на зачеването, въпреки че сега съм поне по спокойна. Въобще от това състояние излизане има ли. Моля за помощ и съвет!

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Тук има много добри терапевти. Просто изчакайте някой да ви отговори. Би било добре да поместите темата и в раздел психотерапия.

Какво ви накара точно в "хомеопатия" да я поместите?

Редактирано от БожидарЗим

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Много благодаря за вниманието, БожидарЗим, мисля че и в психотерапия я поместих. А за тук се надявам някой да ми помогне да заместя антидепресанта с хомеопатично лекарство, което мисля че е по безвредно, както за мен, така и за желанието ми за бъдещо зачеване.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Надинка здравей!

Както знаем няма нищо случайно... може би и това че случайно си писала тук...

Хомеопатията търси индивидуалността, индивидуалното нарушение и разбира се най-дълбокото нарушение на жизнената сила, което е в психиката. Съответно нашите хомеопатични л-ва влизат в динамичо взаимодействие първо на това най-дълбоко ниво - Психиката и резултатите са чудесни, виж например споделеното от smehy тук: http://www.beinsadou...opic=4157&st=20

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Здравей, Alexander, това което прочетох за smehy наистина е някакво чудо. Искам и аззз от тези капки. Живея в малък град край Варна. Можете ли да ми помогнете някак.

Редактирано от nadinkapl

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега

×