Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Бъдещето на Портала


Guest Христо

Recommended Posts

Има теми свързани с бъдещето на България и ми хрумна да пусна такава свързана с Портала. Замислял съм се понякога, дали Порталът и други сайтове ще съществуват след 10,20 и повече години, какво ли ще представляват тогава.

Ако Порталът съществува през 2050г., как според вас би изглеждал, какво би било състоянието му, влиянието му ? Как ще е протекло развитието му през годините ? Ако 2050г. ви се струва много далечна, може да я замените с 2030г., например.

Понякога си мисля, че би било интересно човек да пусне тема за бъдещето на еди какво си, хората да споделят прогнози и след време ако са живи и здрави да погледнат към старите коментари и да видят дали/кое се е сбъднало или не се е сбъднало.:) Като гледаме какво е развитието на технологиите, нищо чудно някой ден в много сайтове да има не само форуми и електронни пощи, както е сега, но да има и видеовръзка между потребителите, също чатове добри като програмата "Скайп". По - нататък може да има и 3D общуване във виртуалното пространство. Ако имате време и желание, развихрете въображението си. Може да отправите послания към самия себе си или към другите хора, послания за в бъдещето, когато вие самите и/или други хора евентуално ще видят посланията ви. Някак си ми се струва интересна идеята, след 100г. някой да чете постовете, които оставяме днес. В днешното технологично време, много повече хора имат възможност да останат в историята, отколкото в предишни епохи. Днешното време е велико с това, че дава възможност мислите ти да станат достояние на много повече хора, отколкото преди; в днешно време много много повече хора имат възможността да въздействат върху мненията на по - малки или по - големи групи хора, в сравнение с минали епохи, когато способните и имащите възможност да въздействат са били доста по - малко на брой, възможностите им за въздействие и пронстранствата за въздействие са били много по - ограничени. Във велико време живеем.

Линк към коментар
Share on other sites

Общата тенденция е отстъпление от общуването във форумите. Модата им мина.

Социалните мрежи са популярна глупост.

Скайп (предвижда се да влезе в Офис пакета на Windows) е уникално решение за всеки търсещ лесен контакт.

Въпросът ще изчезнат ли форумите звучи като въпроса ще изчезне ли хартията след дигитализирането и, или свещта след ел. крушка. Очаквам с нетърпение да се въведе гласовото писане, а от там нищо повече няма да изглежда както е било...

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...