Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
Guest Христо

Бъдещето на Портала

Recommended Posts

Guest Христо

Има теми свързани с бъдещето на България и ми хрумна да пусна такава свързана с Портала. Замислял съм се понякога, дали Порталът и други сайтове ще съществуват след 10,20 и повече години, какво ли ще представляват тогава.

Ако Порталът съществува през 2050г., как според вас би изглеждал, какво би било състоянието му, влиянието му ? Как ще е протекло развитието му през годините ? Ако 2050г. ви се струва много далечна, може да я замените с 2030г., например.

Понякога си мисля, че би било интересно човек да пусне тема за бъдещето на еди какво си, хората да споделят прогнози и след време ако са живи и здрави да погледнат към старите коментари и да видят дали/кое се е сбъднало или не се е сбъднало.:) Като гледаме какво е развитието на технологиите, нищо чудно някой ден в много сайтове да има не само форуми и електронни пощи, както е сега, но да има и видеовръзка между потребителите, също чатове добри като програмата "Скайп". По - нататък може да има и 3D общуване във виртуалното пространство. Ако имате време и желание, развихрете въображението си. Може да отправите послания към самия себе си или към другите хора, послания за в бъдещето, когато вие самите и/или други хора евентуално ще видят посланията ви. Някак си ми се струва интересна идеята, след 100г. някой да чете постовете, които оставяме днес. В днешното технологично време, много повече хора имат възможност да останат в историята, отколкото в предишни епохи. Днешното време е велико с това, че дава възможност мислите ти да станат достояние на много повече хора, отколкото преди; в днешно време много много повече хора имат възможността да въздействат върху мненията на по - малки или по - големи групи хора, в сравнение с минали епохи, когато способните и имащите възможност да въздействат са били доста по - малко на брой, възможностите им за въздействие и пронстранствата за въздействие са били много по - ограничени. Във велико време живеем.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Общата тенденция е отстъпление от общуването във форумите. Модата им мина.

Социалните мрежи са популярна глупост.

Скайп (предвижда се да влезе в Офис пакета на Windows) е уникално решение за всеки търсещ лесен контакт.

Въпросът ще изчезнат ли форумите звучи като въпроса ще изчезне ли хартията след дигитализирането и, или свещта след ел. крушка. Очаквам с нетърпение да се въведе гласовото писане, а от там нищо повече няма да изглежда както е било...

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Моля регистрирайте се, за да коментирате

Вие можете да публикувате коментар след като влезете в акаунта сиВлизане Сега
Sign in to follow this  

×