Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Съвет?


Mоrena

Recommended Posts

Здравейте, от няколко месеца чета форума ви,

много е хубав и полезен.. и ето че и аз опрях до него за помощ.

Някъде средата на ноември миналата година се случи това, за което искам да ви разкажа.

Започна с усещане за загуба на енергия, усещане за слабост, виене на свят, отпадналост, гадене, липса на концентрация, спрях и да се храня. Подготвях се за изпити тогава, стигна се дотам, че не може да запомня дори и един абзац, а никога не съм имала проблеми с ученето дори за доста кратко време съм си взимала изпитите с 6 без никакви затруднения.

И така да продължа нататък обливахаме топли и студени вълни, а съм доста млада да ми се случва това поред мен..:/,постоянно ми се спеше, както че ли нямах проблеми със съня ляга си по същото време както винаги.

От тогава изпитвам някаква неоснователна мъка, тревога и страх да не се проваля, беше ме обзела апатия по едно време, плача без да има някаква причина. Сякаш имах куп проблеми на главата, но всъщност не е така, водя съвсем спокоен и нормален живот, не се оплаквам и за това ви пиша не знам защо ми се случва това... не откривам някакви причини, които да ме докарат до това състояние.

Ходих да ми леят куршум имаше ефект за седмица сякаш се върна старото ми аз, но само за седмица после пак се върнаха симптомите. Ходи при една друга жена, която бае и лее куршум,

от баенето се почувствах много добре, мен ме хващат уроки и си мислех, че е от това, а когато мина на процедурата с леенето на куршум ми каза, че някой ми е направил магия, не знам дали нещо ме лъже или проблемът е в мен, а не от външни хора.. :( направи ми восъколеене , появи се ясна фигурка на змия, сигурна съм, че ако потърся картинка в нета мога да посоча дори и кой вид е , чак очите й се бяха отпечатали на отливката... вярвам в магии, защото знам за хора, които правят и за ефекта от тях в/у този, за който е предназначена, та се чудя в мен ли е проблема , аз ли нещо трябва да променя в живота си или става дума за такава чужда намеса??? :(

Редактирано от Mоrena
Линк към коментар
Share on other sites

мъка, тревога и страх да не се проваля

Едва ли има чужда намеса.Страхът , амбициите и желанията са най-големите врагове,особено когато доминират като тема в живота.

Допуснала си змията на страха от провал да те завладее.Класическата Хомеопатия ще ти помогне да я преодолееш,и то бързо,тъй като проблема е от скоро.Успех!

Линк към коментар
Share on other sites

Здравей Morena, всичко което описваш вероятно е умора.

Казваш, че се е проявило по време на подготовка за изпити, поредните изпити може би или първите от дълго време насам.

Понякога човек най- ненадейно бива връхлетян от голяма умора на съвсем физическо ниво.

Случва се след период на силна мобилизация или продължителен напрегнат период. Често човек дори не отчита изминалия период за натоварен, но тялото и психиката му го отчитат като такъв.

Права е Мария, че тази змия, която толкова те е притеснила е просто проекция на твоя страх.

Восъколеенето е визуализиране на това което те тревожи. Има си символика, но най- лесно е да се каже - магия.

Страхът често излиза като змия.

Тайно и невидимо влязла в психиката ти.

Лека тревожност, която въпреки всяка логика може да се появи дори и поради монотонно ежедневие.

Вероятно всичко това + зимния сезон, който не се слави с особен енергиен заряд е довело до тази немощност.

Спортуваш ли нещо? Имаш ли хоби? Кое е това което те зарежда? Правила ли си го скоро? Каква е целта ти в момента, планове?

В тази посока може би е добре да помислиш. :)

Линк към коментар
Share on other sites

здр мисля, че не e лошо да се спомене, че масова практика сред българските ясновидки е да интерпретират всеки психически/енергиен блокаж в тялото на човека като магия и на друга да отидеш - практиките са сходни а ефекта от тях с течение на времето ще бъде все за по-кратко, обяснението на това е просто - при първата си среща с ясновидка/баячка човек е адски отоврен и възприемчив (в психически и енергиен план) към обаянието и словата на ясновидката...даа но колкото по-често ходиш...толкова по-малко се впечатляваш и несъзнавано започваш да вдигаш естествената защитна бариера между своята психика/енергия и тази на ясновидката..,така че с тия процедури е до време накрая разбираш, че ако искаш дълготраен ефект - трябва сам да си станеш ясновидец, терапевт и т.н.т. Друго - ако искаш да не те хващат уроки и ,,магии'' от външни субекти 100% защита е да невярваш и да немислиш, че подобно явление е възможно, обратното на това създава пробойна в тялото ти през която чуждата енергия да проникне в теб. Това е като в биологията около нас е пълно с микроби, но се зарязаваме само ако им предоставим възможност да преминат през кожата на тялото ни..та така..колкото по малко ,,вярваш в магии'' - толкова по малко страхове ще имаш съответно и по-здрава аура. Нещата са прости на теория, на практика не съвсем..Възможно е да започнеш да ,,виждаш'' тази змия/астрална проекция на твоите страхове по-тапетите, асвалтовите настилки и въобще навсякъде, тогава ще разбереш, че ти самата притежаваш способностите на ясновидка (както и всеки друг човек..) и нямаш нужда от външен водач а от по-силна връзка с вътрешния в теб. Това което пишеш е било част от пътя на много от нас преди да достигнем до този форум..но пътя несвършва с него :), нито грешките в живота ни :(, нито нищо, от там пътят ни само продължава на едно по-осъзнато ниво.

Редактирано от Галио
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...