Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
Донка

Международен Воден Мост - 22 март 2012 г.! Да се включим!

Recommended Posts

МЕЖДУНАРОДЕН ВОДЕН МОСТ 2012

Heart-from-splash-water.jpg

е иновативно международно събитие с домакин София, което ще обедини десетки чествания в различни точки на планетата, организирани на 22 март 2012г по повод Световния ден на водата.

С помощта на електронна информационна инфраструктура ще се изгради клъстерна мрежа от партньори в десетки точки на България, Балканите, Европа и света, които ще представят разнообразна палитра от събития:

бизнес изложения,

кръгли маси,

празнични чествания,

изложби,

прожекции,

почетни лекции,

открити уроци,

посещения до значими водоизточници,

конференции и други.

Всички участници ще изградят временни информационни центрове за провеждане на онлайн-видеовръзка (skype,facebook) от мястото на събитието.

През целия ден на 22 март в клъстерната структурата ще се осъществява Международен Воден Мост, който ще приема и предава случващото се във всички информационни центрове от електронната мрежа на IWB’2012.

Участниците и посетителите на отделните акции ще могат да проследяват “на живо” програмата във всеки един от пунктовете на клъстерната структура и най-важното – да изразяват мнение, да публикуват коментари, да задават въпроси на участници от целия свят.

Специфичните цели на Форума са:

1. Да положи основата на международно младежко движение “Син Клъстер”, което да разпространи нова култура в общуването, използването и съхраняването на водните ресурси;

2. Чрез он-лайн разпространяване на “SPA&Wellness Харта” да привлече младите хора към прилагане на философията за здравословен начин на живот;

3. Да формулира прозрачни политики на национално, регионално и международно равнище за съхранение на водата за бъдещите поколения.

източник

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×