Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Странни неща в моята реалност


Guest Системен

Recommended Posts

Guest Системен

Здравейте,

Древните са казали че човек е най-мощната енергийна машина във Вселената. Обаче тия дни се случиха бая странни неща предимно с електроника ми у дома. Купих си един старичък компютър с приблизително мощен процесор и 40 гб хард диск и на другия ден като цъкнах една две игри и компютъра изгърмя. Дотук добре, но да вървим напред нали.

Започнах да записвам абсолютно всичко което се е случило по някакъв необичаен начин при мен.

Днес е 15 март 2012. Случиха се три странни неща в моя слой на света, които ще си останат загадка. Преди около една седмица ми звъняха от офиса на БЛИЗОО че трябва да им платя сума в размер на около 90 лв щото иначе ме чака лошото. А днес с баща ми като бяхме в офиса и платихме двойно по-малко – към 38 лв. Намеса на висша сила – едва ли, грешка в компютърната програма на сървъра – малко вероятно. Така и няма да разбера. Но най-интересното стана късно вечерта когато чичо Митко е бил звънял бая време отвън, а аз така и не съм чул нищо, въпреки че си бях в хола и просто се наслаждавах на тишината, а дори и сигнали ми е пускал по мобилния. Няколко пъти проверих входящите сигнали в мобилния и нищо, няма сигнал от негов номер. Къде бъркам? Къде греша? Може би просто съм отключил силата на душата и тя е повлияла малко на събитията. В крайна сметка в каквото вярваш, това и получаваш!

А вие казвате че с мисъл не може да се повлияе на друг човек.???

Бях си спомнил че баща ми веднъж като беше в апартамента яко падна или просто се престори че падна. Аз естествено запомних тази мисловна картина и веднъж се върнах към нея – резултатът е ужасен – баща ми падна по абсолютно същия начин и май даже се фрасна яко в пода. Май аз предизвиках това събитие в живота си, едва ли е станало случайно.

Тези събития може да ги отнесем към парапсихологията, но имат реална основа - въздействие на фини енергия.

„Мисълта е информация, която е свързващото звено между духа, съзнанието и тялото. Мисълта се организира от душата.”

Вижте какво пишат В. и Т. Тихоплав(руски квантови физици)

„Най-силно въздействие върху информационната програма за развитие на човека оказва мисълта му.”

„Със своето мислене, което е в състояние да изгражда всичко, човек може да създава всякакви информационни обекти, да ги дарява с необходимите качества и свойства, да взаимодейства чрез тях с външното информационно поле. С други думи, то ги управлява.”

„Мисълта води човек както приживе, така и след смъртта му. Тя може да го освободи за величествен полет към сияйни висоти, но може и да го превърне в роб на предразсъдъци и страсти. Там, където мисълта на човек най-често е витаела през целия му живот, там ще се рее и Душата му, след като излезе от физическото си тяло. ”

„Втората зона е такова състояние на битието, където източникът на съществуванието е онова, което наричаме МИСЪЛ. Точно тази жизнена творческа сила произвежда енергия, концентрира”материята” във форма, прокарва канали и комуникации. С една дума, Мисълта е онази сила, която като използва енергията на физическия вакуум, задоволява всяка потребност или желание. Щом дори в нашия плътен физически свят мисълта може да прави чудеса, макар материята на мисълта да е толкова фина, то във финия свят тя доминира във всичко! ”

Вече мога горво да кажа - Да, ние сами до някаква степен създаваме реалността си!

Въпроса е каква енергетика и осъзнатост са необходими да се направят такива неща в моя слой на света. Сигурен съм че с такава енергетика и вяра в себе си мога да се телепортирам в Египет, вместо сега да търся откъде да набарам пари за пътешествието си.

Линк към коментар
Share on other sites

Привет, искам да споделя с теб, че от астрологична гледна точка има много хубаво обяснение на твоите случки.....

Планетата Меркурий е ретроградна от 12.03 това е период през, който много често се случват обърквания, закъснения свързани с документация, компютри, комуникацията между хората(във всичките й разновидности), транспорта и още теми, които зависят от индивидуалния хороскоп....поинтересувай се и бъди на щрек ;)

Линк към коментар
Share on other sites

Guest Системен

Ама чакай малко, всеки човек е различен. Тук става дума за моя реалност, а не за общата.

Ето датата ми - 13 март 1988. Ако искаш провери, но не смятам че става дума за астро прогнози.

Моделът на транссърфинга не противоречи на астроло­гията. Прогнозите имат реална основа - пространството на варианти. Астрологията съществува не само защото хо­рата любопитстват да погледнат в бъдещето си. Ако про­центът на попаденията беше твърде нисък, никой нямаше да разчита на ефимерните предсказания. Но съществува­нето на течението на варианти действително позволява, опирайки се на определени закономерности, да се надник­не в нереализираните сектори на пространството.

Линк към коментар
Share on other sites

Guest Системен

Здравейте,

Днес пак стана нещо интересно в моята реалност. ПРеди една седмица си помислих че майка ми води деца в града някъде и ето че то е станало в петък. Аз разбира се не знаех за това, но то просто е станало. Сякаш света е сбъднал мисълта ми един вид, не зная как да го обесня. Майка ми е учителка в едно село и доста рядко води деца в града по такива събирания - Най често състезания.

Свързах се с една хакерка на сънища ( това са хора, дето могат да минават в други светове, и да прватя невероятни неща в осъзнато сънуване ) и тя ми сподели че е възможно да имам много свободна енергия и доста чисто съзнание. Аз лично отказвам да вярвам в хороскопи и на врачки.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 months later...

Древните са казали, че...

Кои са тези древни? Хора ли са, извънземни ли са, богове ли са?

Колко са древни? Кога и къде са живяли? С какво са се занимавали?

Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 weeks later...

http://zelands.com/catalogue.pdf

Малка книжка в ПДФ.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...