Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Жива

Паневритмия във Ванкувър, Канада

Recommended Posts

От тази година във Ванкувър, Канада се играе Паневритмия!

Започнахме на 24 и 25 март и ще играем всяка събота и неделя от 8 часа в Куинс Парк. Избрахме малко по-късен час, защото тук разстоянията са големи и някои от участниците пътуват по повече от 30 км. Групата засега не е голяма, но има интерес и очакваме да се присъединят още доста ентусиасти.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Ох, наистина блесвам като го прочета! Паневритмия в един от най-красивите градове, в Канада, страна която обожавам! Хората там са много отворени - сигурен съм, че дори само с присъствието си и танца на светлината, ще привлечете много хора! Благодаря за тази инициатива! :) :) :)

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Леля ми живее във Ванкувър и би искала да посещава Пневмеритмия .Моля, дайте някакви телефонни номера за връзка там или информация, в коя част на парка се играе.Предварително благодарим!

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Тази година във Ванкувър ще играем Паневритмия в малък парк близо до Сентръл Парк всяка събота, неделя и на официални празници от 8 часа.  Започваме на 23 март.

За да не се получи като миналата година, някой да се интересува, а да не се свържем навреме (моя грешка, че не бях отваряла форума няколко месеца, за което много съжалявам и се извинявам), веднага си давам телефона: 604-456-0201.   :sorcerer:

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега

×