Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
Guest Системен

Достъп до Божествения план

Recommended Posts

Guest Системен

Експеримента Филаделфия представлява експеримент с електромагнитните полета, които са познати като "Меркаба". С подобно поле е била потопена Атлантида. Бермудския триъгълник е наследство от тази заигравка с Меркаба полетата. Тази сила работи единствено чрез достъп до Божествения план. Нека все пак да си спомним великите думи на много автори - Казват, че Бог на няколко пъти се е материализирал в човешки образ. Ако това е вярно, очевидно един от тях е Никола Тесла. Никола Тесла е ръководил експеримента Филаделфия и е сътворил невероятни неща, този луд гений. :hmmmmm:

Става дума за абсолютната реалност където всичко се случва сега. Искам да се свържа с нивата над душата и оттам да мога да моделирам времето си тук, и така да поправя грешките си тук на Земята.

Затова се замислих дали моята Божествена любов може да ми помогне в моето начинание. Нали все ппак за да бъдеш пуснат в "отбора" трябва да покажеш нещо божествено, и оттам нататък всичко е въпрос на внимание и намерение. :whistling: Херметиците също говорят за тази реалност. Доста от тях чрез достъпа си до тези нива са придобивали висши сили и в древен Египет са ги смятали за богове, но повечето са измислици на търкалета. :king:

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites
Guest Системен

И аз съм на това мнение. Я дай повече инфо за този коректор че имам лоша карма вследствие на грешки в минал живот.

Редактирано от Системен

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×