Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Проект за адекватна правна помощ по евтин и удобен начин


Recommended Posts

Защо?

Проблем: трудно намиране на адекватна правна помощ и адвокат. Не съществува удобен и евтин начин да получиш бърза и компетентна консултация, която да спомогне за решаване на твоя казус. Целта ни е да свързваме онлайн потребителите със съответните правни специалисти. Ние ще помагаме на адвокатите да намират клиенти, а за потребителите искаме да сме отправната точка при решаването на всеки казус.

Как?

Ще създадем платформа за отговаряне на юридически въпроси. Ще събера кръг от адвокати, които да започнат да отговарят на запитванията. Ще се регистрират лицензирани адвокати и специалисти – юрисконсулти в различни браншове. Ще има контрол върху качеството на отговорите, като явно некомпетентните ще бъдат изключвани. Ще направим рекламна стратегия и кампания.

Какво?

Онлайн платформа, свързваща клиенти с адвокати. Комуникацията със системата ще бъде по сигурен канал (SSL сертификат) и достъпът до въпросите няма да е публичен. Всеки потребител ще поставя въпроси и получава отговори и ще може да вижда само своите. При зададен въпрос, подходящите адвокати ще получават веднага известие (мейл). Ще се получават отговори от различни адвокати. Потребителят сам ще избира правилният отговор и това ще повиши репутацията на адвоката.

ПОДКРЕПЕТЕ НА:

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/3Challenge-Rethink-Law/359598494096310

http://www.3challenge.com/3challenge-rethink-law/

Линк към коментар
Share on other sites

Аааа, това е много хубаво.

Преди време имаше идея да се създаде подобна система, в която да се получава бърза консултация не само по правни, но и по всякакви въпроси, икономически, здравословни, банкови и т.н. Включително не само он-лайн, ами и на место, като тази система ще поддържа и актуализира база данни от специалисти в различни области по населени места, които са способни, лоялни към хората при извършването на съответната услуга и т.н. Защото вероятността да ти дадат некомпетентен съвет срещу много пари за съжаление съвсем не е рядкост.

Напълно подкрепям такива идеи. Те дават информация и създават прозрачност в тези по принцип доста скъпи сфери на консултантските услуги, които включително и са трудни да се проверят като качество предварително или в момента на получаването на услугата.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...