Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
vorfax

Въпрос(и) към администрацията

Recommended Posts

Здравейте.

Далеч съм от желанието да влизам в конфликт с някого, но смятам че съм прав, което като цяло проваля началото на изречението. Въпросът ми е какви са критериите едно мнение да бъде премахнато, като тук не включвам писаните правила, защото тях ги знам и по силата на техния смисъл това е неоснователно.

Поста ми:

Аз смятам, че всеки има право да ВЯРВА в каквото пожелае и никой няма право да го упреква за вярата му.

Съгласен съм, че всеки може да вярва в каквото си поиска, но не съм съгласен, че какъвто и избор да вземе, то никой няма право да го упрекне. За пример сатанистите, човекоядците и... да не изброявам.

беше премахнат от темата Пророчества и очаквания за 2012г. - 2 част. Написах, че желая да разгранича вярата и сляпата вяра като две отделни понятия и го поставих отново в темата. Виждам, че е забърсан заедно със спама на Теодора Андреева, но не разбирам защо. Би ли ми обяснил някой?

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

И отговорът ти, и мнението на което се отговаряше не бяха по темата, и съответно бяха преместени. Обикновено когато в някоя тема се появят две-три мнения оф-топик може и да бъдат оставени, но когато тези мнения станат десетина, това няма как да се случи.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Темата за пророчествата за 2012 г. от известно време е под наблюдение заради недопустимото количество мнения с отклонения от темата и заради пререканията, които възникват почти непрекъснато между участниците в нея. Алтернативата е да се затвори темата, което и опитахме за известно време. В момента се опитваме да оставим темата отворена за онези потребители, които имат какво да споделят или попитат по нея. За целта се налага поне веднъж на ден да се чисти от мненията оф-топик, спама и разправиите стил "аз казах - ти каза... ". Ако сте решили да отговаряте на спам-мнение, моля помислете внимателно дали да го цитирате и какво ще напишете, защото то ще замине в разговорки заедно с това, на което отговаряте и/или цитирате.

Моля не смесвайте в едно мнение подмятания и оценка на другите мнения заедно със сериозни размисли. Така ни поставяте пред необходимостта да губим време, за да редактираме мнението. Последното никак не е желателно и за нас.

Мненията, които са офтопик обикновено не се трият, а се местят в разговорки.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×