Jump to content
Порталът към съзнателен живот
jul

Никола Тесла и свободната енергия

Recommended Posts

Guest Христо

Наскоро гледах филм за него и разбрах колко велик е бил, преди това не съзнавах (имах бегла представа за него). Великан на духа и на ума, свръхенергичен !! Голям човек.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

И както всеки велик учен той носи и характеровите си особености. Разработките му са финансирани докато не ,,хваща" творческата вълна на изобретяването на метод за безжичен пренос на енергия до всяка една точка на Земята. И Уестингхаус и Дж.П.Морган се оттеглят от финансирането на проекта му. Вероятно щото в техни ръце(не общи) са собствеността на медните мини, Дженерал електрик, както и заводи за производство на медни проводници.

Но пък след смъртта на Тесла, разработките му са засекретени и иззети  в полза на Федералното правителство. Странно как, но разработката му за пренос на енергия през йоносферата вече има приложение. Има изградена система от 180 бр. антени с генератор за различни ел.матнитни вълни в Аляска - H.A.A.R.P. 

Но това е друга тема, чиято насоченост е неподходяща за тук. За сметка на това пък това е интересен клип, който е зареден с интересна информация:

 

Редактирано от kipenzov

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега

×