Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Бах терапия на партньорските отношения


Recommended Posts

Когато двама човека се обвържат помежду си следвайки желанията на Истинския Аз, тогава партньорските отношения са здрави и стабилни. Това не означава, че ще бъдат лесни. Всеки има уроци за научаване.

Също не означава, че ще бъдат вечни. Заклинанията от рода на "докато смъртта ни раздели" са верни само в романчетата дребен формат. Всяко нещо има свое начало и край. Всяка връзка има свое начало и край.

Какво да очакваме тогава, ако връзката се основава на заблудата за привличане на Фалшивите Азове (Не-Аз) на двамата?! Те хем може да се заблуждават, хем имат очаквания другя да запълни собствените им празнини, хем изграждат проекции върху него.

Естествено, че всяка двойка ще има трудности по своя път. Доколкото тези трудности се базират на крайности в определени психични състояния, Бах Терапията може да повлияе благотворно точно тези крайности. Анализ и лечение на двамата партньори. Съвместно тяхно участие във взаимна подкрепа. Отпускане и наслаждение от благотворните резултати.

Естествено, излекуването на една двойка може да означава и раздяла на двойката. Но това ще е осъзната раздяла, в полза на двамата. Раздяла като приятели. В доволство. А в това е смисълът на всяка терапия :)

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...