Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
B__

Бах терапия на партньорските отношения

Recommended Posts

Когато двама човека се обвържат помежду си следвайки желанията на Истинския Аз, тогава партньорските отношения са здрави и стабилни. Това не означава, че ще бъдат лесни. Всеки има уроци за научаване.

Също не означава, че ще бъдат вечни. Заклинанията от рода на "докато смъртта ни раздели" са верни само в романчетата дребен формат. Всяко нещо има свое начало и край. Всяка връзка има свое начало и край.

Какво да очакваме тогава, ако връзката се основава на заблудата за привличане на Фалшивите Азове (Не-Аз) на двамата?! Те хем може да се заблуждават, хем имат очаквания другя да запълни собствените им празнини, хем изграждат проекции върху него.

Естествено, че всяка двойка ще има трудности по своя път. Доколкото тези трудности се базират на крайности в определени психични състояния, Бах Терапията може да повлияе благотворно точно тези крайности. Анализ и лечение на двамата партньори. Съвместно тяхно участие във взаимна подкрепа. Отпускане и наслаждение от благотворните резултати.

Естествено, излекуването на една двойка може да означава и раздяла на двойката. Но това ще е осъзната раздяла, в полза на двамата. Раздяла като приятели. В доволство. А в това е смисълът на всяка терапия :)

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×