Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
Stoyan_V

Формули за ограждане от Учителя

Recommended Posts

ФОРМУЛИ ЗА ОГРАЖДАНЕ ОТ УЧИТЕЛЯ ПЕТЪР ДЪНОВ

Тези формули се използват за защита от духове, които искат да отклонят човека от духовния път

1. Никоя сила в света не е в състояние да спъне моето божествено израстване.

В Божествения план е аз да раста в Добродетелтта.

В Божествения план е аз да възраствам в Божията Правда.

В Божествения план е аз да живея в Божията Истина.

В Божествения план е аз да цъфтя в Божията Мъдрост.

В Божествения план е аз да узрея в божията Любов.

Туй право никой не може да ми го отнеме.

Дето е Господ, там съм и аз.

2. Допрете пръстите на ръцете пред устата, с длани навън и кажете:

“В Името на Божията Любов, в Името на Божията Мъдрост, в Името на Божията Истина, в която живеем и се движим и със силата на живото Слово Божие, да се разпръснат всички зли и лукави помишления и вражески сили”(три пъти).

3. Направете с дясната си ръка, в посока обратна на движението на часовниковата стрелка, един кръг около себе си и един около главата си. Представете си, че те са много светли и кажете думите: “В Името на Божията Любов, в Името на Божията Мъдрост, в Името на Божията Истина и със силата на Духа Божий, в тия светли кръгове да се разбият всички лоши мисли, които идат, всичките лоши заклинания да станат на пух и прах”.

4. Обърнете се на изток и вдигнете дясната си ръка, свита в лакътя. Кажете следната формула три пъти: “Господи, огради ме с диамантената стена на Твоята бяла светлина. Божият Дух, възлюбленият на моята душа, ще направи всичко за мен”. След това завъртете тялото си с вдигната дясна ръка последователно на юг, запад и север. Кажете във всяка посока три пъти същата формула.

При казавнето й в четирите посоки мислено се ограждайте с бяла светлина и диамантена стена.

5. Когато се приближавате към някого и искате да му помогнете да разпръсне злите сили, вдигнете двете си ръце с длани обърнати към него и кажете думите: “В Името на Божията Любов, в Името на Божията Мъдрост, в която живеем и се движим, и в Името на Неговото Слово, всяко зло и лукаво помишление да се разпръсне”.

Накрая завършете с духане.

6. Когато срешнете много лош човек, не се плашете, а кажете: “Господи, познавам те и в добрия, и в лошия човек. Ти, Който управляваш Вселената, няма да допуснеш този човек да ме убие. Ти ще проявиш милосърдието си чрез него”.

7. Формула за гонене на лоши и шумни духове: “Аз съм мобилизиран, аз имам работа, аз служа на Бога. Ако искаш да служим заедно, остани! Ако не, напусни”.

8. Винаги, когато излизате от къщи, казвайте три пъти формулата: “Учителю благи, води ме!” След това тръгнете като прекрачите прага с десния крак.

9. Когато имате да свършите важна и сложна работа, кажете: “Учителят е светлина за нас и ние сме силата на неговата десница”.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Аз, много често си казвам формула 4, но малко изменена - Господи, запази с ме с Твоята бяла светлина и ме огради с Твоята Диамантена стена. Духът Божий, бъзлюбленият на моята (нашите) Душа(и), ще изпълни това заради мен(нас). Казва се обърнат на Изток с вдигната дясна ръка (като при поздрава на Братството) и докато се казва "и ме огради с Твоята Диамантена стена" с дясната ръка в посока на ляво се ограждаш (все едно описваш ореол около главата си).

Когато излизам от вкъщи си казвам (не винаги, но като се сетя :whistling: ) си казвам и следната формула: Господи/Учителю бъди ми задна и предна стража.

:v:

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×