Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Иво

Ние сме за заведения без тютювнов дим. Протест - 13.12.2012 - София

Recommended Posts

"Днес от 14 ч. на площад "Княз Александър I" привържениците на настоящия вид на Закона за здравето ще ходят демонстративно назад под прозорците на Здравната комисия на "Дондуков", съобщават организаторите на събитието.

 

"Ние сме за заведения без тютюнев дим", подчертават от Гражданска инициатива "България без дим". Различни организации ще се съберат, за да подкрепят здравето на хората в България.

Те не искат зловонните димни завеси отново да ги съпътстват в заведенията. "

 

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5364871

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Признавам, че ми е по- добре като не се пуши, но предпочитам да съм на работа. При тази безработица.... няма как да подкрепя протеста. Шефът ми затвори едното заведение, а в другото оборота страшно намаля. Нямам намерение да споря с когото и да било, но за много хора това е въпрос на работа и на заплата пък дори и минимална.

Редактирано от Eлф

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Въпроса е принципен. Не може приоритет да е задоволяване интересите на зависими хора за сметка на здравето на не-зависимите, вкл. и децата. Жалко за загубените работни места, но още не са свикнали. Ще свикнат, както свикнаха да си пият кафето без цигари в самолети и влакове.

  А м-у другото, браншови камари на хотелиери по морето също протестират с-у връщане на цигарите, защото ще загубят хиляди западни туристи, които искат чисти от цигари ресторанти.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега

×