Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Моите латиноамерикански сериали


Recommended Posts

Здравейте. Сега съм в нещо като латиноамерикански сериал.

 

Значи, всичко започна на 22.01.2010 - тогава се запознах с едно момче, което много ме привлече към себе си. Симпатията ни беше взаимна. Много бързо се сприятелихме и сякаш с него бяхме създадени един за друг.

През учебната 2010/11 вече бяхме една смяна и с него започнахме да се движим заедно.

 

Постепенно в хода на въпросната учебна година ми се случиха някои нещастия, които ме докараха почти до самоубийство. Единия път щях да скачам през прозорец, та долу заместник-директорката преговаря с мене, а в това време това момче, което се казва Недим, ме изтегли назад, завлече ме в тоалетната на третия етаж, тегли ми едно яко конско, а после ми наби няколко шамара. Тогава какво стана в мене, не знам, ама го прегърнах и го попитах:

- Кажи, кажи, какво да правя?! Аз съм изрод, аз съм егати и болния нещастник!

Думите му бяха:

- Моли се бе, глупако! Моли се, това ти е изхода!

Пожелах си наум да стане "нещо по така" и наистина - на следващия ден, 05.02.2011 - събота, научих за Индиговите деца.

В понеделник между нас се проведе следния диалог:

- Еее, братка! Ти не си болен, не си изрод! - ми казва Недим.

- Аааа, остави! - викам му аз. - Познай какво гледах преди две вечери по телевизията!

- Абе чакай да ти кажа бе! - ми вряква Недим и започваме да се надвикваме като депутатите в Украинската Рада, които редовно се сбиват даже.

- Абе виж какво видях по телевизията в събота! - ми кресва най-накрая Недим.

- По коя телевизия? - го питам аз позатихнал.

- По Нова. Говореше един Деян Колев - отвърна ми той.

- Е, точно това и аз гледах - казах му аз. - Имам чувството, че и двамата сме такива!

- Ами какво чакаме тогава? - попита ме Недим. - Нека отидем да го отбележим!

 

Започнахме да проучваме много неща....

Оказа се, че с него имаме твърде много общи неща. Цялата мозайка се наместваше докъмто февруари тази година.

Тогава той ме поведе под ръчичка към един медицински център в централната част на Варна, там се наредихме пред една врата с него и влязохме. Взеха ни кръв в едни доста големи контейнери (7,2 ml.)

После аз извадих едни 1'000 лева, които той беше заделил специално за целта. А като се има предвид, че имаше спестени вече 46'000 лева, какво ли го бъркаше, не знам....

Платихме за едно експресно изследване и след това зачакахме. Бре, да дойдат резултати, не идват.

Накрая Недим се запиля нейде си.

Иде ми той миналия понеделник (18.03.2013) - свети като крушка. Показва ми един плик - там някакви бумаги и чудеса от Националния Генетичен Център.

В анализа пише, че той има линии от голяма част от Близкия Изток, Мала Азия, Унгария - района на Печ, Румъния - района на Галац и Клуж, български - от района на Велико Търново, Русе, Еленския Балкан, преди това някъде от Овеч ли, къде.... И цигански линии - нали е (макар и бял) циганин.... Линии, които водят чак до Раджастан и Карачи.

За мене се виждаха линии от Кийив, Стратфордшир, Вилнюс, Варшава, Штшечин, Быдгоштш, Сухуми, Батуми, Сочи, Крым, Мишкульц, малко от Дебрецен, Москва, Любек, Потсдам, Нюрмберг и Велико Търново, Русе, Еленския Балкан, Овечко...

(Някои от топонимите изглеждат изопачени, но всъщност предават най-точно произношението им от местните)

 

А отдолу пишеше, че с него сме полубратя по бащина линия.

Освен това апаратът беше ни преценил като някакви чернобилски мутанти, защото имахме не 20 (както трябва да са кодоните в човешката ДНК), а 26 активни кодона в ДНК-веригата.

Сега ми се иска да попитам следните неща:

 

1. С него полека-лека се превръщаме в personas non-grata у нас. Той до момента не е бил познат нито на майка ми, нито на баща ми. Баща ми като го видя, веднага загря каква е работата, ама си трае, защото много добре си прави сметката, че ще му литне главата, ако се опита да направи нещо в посока на това да тормози Недим - просто на Недим му е повече от лесно да извади анализа и да го даде на майка ми. Какво да правим?

2. С него обмисляме да се изнесем на тавана на един мой приятел, който от година насам се опитва да даде тавана под наем на някой безуспешно. Дали би било добро решение?

3. Освен това, с него сме решили след две-три години аз да осиновя момченце, което да си гледаме. Има ли някой, дето би могъл да каже нещо по въпроса?

4. Как да избегнем атаките от страна на познатите ми, че с него сме били в сексуални отношения, в което няма капка истина. Съвет?

 

Иначе ви желая светъл ден, само светлина, мир, радост, хармония и любов по пътя ви!

Линк към коментар
Share on other sites

Мммм, и какви са тези изследвания, ако и да са стрували 1000лв?

В смисъл кое те кара да им вярваш?

В България има поне няколко такива лаборатории се назовават или дори научни институти, дето който отиде на изследване в тях го изкарват какъв ли не - от екстрасенс надолу няма :D , всички са феномени страхотни, с невероятни заложби, не знам какви аури и т.н.

Още по-инересно става, като отиде да се изследва група от няколко човека - познати, приятели ... Тогава резултатите се предават индивидиално (!) и на всеки от групата се казва, че той е най-невероятния и най-надарения от другите, но да не казва това на останалите, за да не пострада тяхното самочувствие :) Обаче аз разговарях с двама такива изследвани и като ми казаха много скромно на мен как са най-феноменални от цялата група и пак с изискване да не казвам на другите, ми блесна какво правят в тези т.нар. лаборатории и институти - вземат паричките на хората и им погалват самочувстивето като ги изкарват индигови, златни, диамантени ... а бе за каквито се мислят, та дори и малко отгоре ... да се радват хората, нали са им снесли доста финикийски знаци за въпросното "изследване", бива ли да ги разочароват ;)

Линк към коментар
Share on other sites

Присъединявам се към мнението на Диана-някой иска да те вкара в сериал с любопитен сюжет. За няколко десетки лева може да се издаде и документ, че Недин е син и на майка ти,  а Исус  Христос му е баща. Разбира се, зачеването е непорочно.

 

ПП. Не намерих какво е това - Национален Генетичен център.

Линк към коментар
Share on other sites

Национална генетична лаборатория

 

http://www.maichindom.com/bg/laboratories/view/6/

 

 

 

Институт по генетика към БАН

 

http://ig.bas.bg/

 

 

Уточнение- Автора пише ,, Националния Генетичен Център.,, линковете, които се посочват са към други учреждения.

 

Д-р  Първанов

Редактирано от д-р Тодор Първанов
Уточнение
Линк към коментар
Share on other sites

Боже мой, с какви неща се занимават хората..

стила на писане на автора и приятеля му Недим са ми познати от форума индигота.....май са ученици още

 

а, да, той си го казва, че са ученици, сигурно са същите, тролят из форумите, ето това правят

Линк към коментар
Share on other sites

Инюендо,

филма, в който участвате е прекалено скъп за изтъркания сюжет, т.е. за бюджета сте получили стандартна сапунка.

 

Лошото е друго - наистина съществува Национален геномен център към МУ София, където се разработва проект най-общо за изследване на антропо-генетичната идентичност на българите. Силно ме съмнява обаче, че точно там са попаднали пробите ви и имате достоверен резултат. Просто някой се възползва в момента, защото проучването тече на територията на цялата страна и е лесно някой да е яхнал вълната на недотам разяснената идея (може дори да е приключило, не съм се интересувал отдавна). Съдейки по интерпретацията с имената на градовете, точно такова нещо ви се е случило.

 

 

И за за не съм голословен ще ти покажа веднага една неточност, която няма как да е изречена от устата на специалист, най-обикновен лаборант дори: Казваш

апаратът беше ни преценил като някакви чернобилски мутанти, защото имахме не 20 (както трябва да са кодоните в човешката ДНК), а 26 активни кодона в ДНК-веригата.

Още във всеки учебник по биология някъде от 9-ти, 10-ти клас е написано, че кодоните са 64. Кодонът представлява 3 последователни градивни единици на ДНК, които носят определена информация. Тази информация указва как да се изградят телата ни и как да функционират в зашеметяващо разнообразие от процеси. Повече от 64 кодона е невъзможно да има, а ако са по-малко, то... нямаше да има на кого да обяснявам сега, че са го преметнали.

 

Пък и апарат да преценява - това трябва да е някаква извънземна технология.

Както и да е, всичко е обяснимо щом епопеята започва от Деян Колев, Еленко Ангелов и прочее астрогурута.

 

В отговор на 4-те поставени въпроса - не правете нищо. Забравете за този филм, довършете си училището и си избирайте по-умно източниците на информация. С всяко друго действие ще забъркате по-големи каши, но ако ви е интересно, то нищо няма да ви спре.

 

Впрочем, ако не представлява проблем ще ми е любопитно да хвърля един поглед на резултатите от изследванията ви.

Линк към коментар
Share on other sites

Innuendo, може би животът ти е много скучен, гони те несподелена любов към някой или си взел за "мезе" пишещите/четящите тук. Неотдавна беше отворил тема за Бялото братство във Варна и сапунката, освен неграмотно написана, беше съшита с бели конци и нещо забележително - възлюбеният Надим пак беше основен персонаж. Може би аз бях от малкото, влезли в онзи момент във форума, защото скоро след това темата беше изтрита и този път не бях против, даже поздравих наум модератора.

 

 
Линк към коментар
Share on other sites

innuendo

Предполагам, че си обърнал внимание, че пишеш в цензуриран форум - психотерапия онлайн, което означава, че щом пишеш тук имаш конкретен въпрос. По тази причина, ще отговоря на конкретно зададените от теб въпроси, без да изясняваме факта, приятеля ти реална личност ли е или не и всички последващи представени от теб факти. И ще се радвам, ако решиш да разискваш проблема в тази тема, то постовете ти да са написани конкретно към Твоя личен проблем.

 

1. С него полека-лека се превръщаме в personas non-grata у нас. Той до момента не е бил познат нито на майка ми, нито на баща ми. Баща ми като го видя, веднага загря каква е работата, ама си трае, защото много добре си прави сметката, че ще му литне главата, ако се опита да направи нещо в посока на това да тормози Недим - просто на Недим му е повече от лесно да извади анализа и да го даде на майка ми. Какво да правим?

 

Понеже не ми става ясно ( ще ме извиниш) какъв е проблема с представянето на приятеля пред родителите ти. Може ли да изясним - искаш да го представиш, като свой интимен приятел;  брат по н-та линия ( което не знам дали е от значение изобщо в настоящата ситуация); или като съквартирант, с който искаш да живееш?

 

2. С него обмисляме да се изнесем на тавана на един мой приятел, който от година насам се опитва да даде тавана под наем на някой безуспешно. Дали би било добро решение?

Ако си пълнолетен и се издържаш сам, не виждам проблем да живееш с който  искаш, където искаш, Ти в какво виждаш проблема?

 

3. Освен това, с него сме решили след две-три години аз да осиновя момченце, което да си гледаме. Има ли някой, дето би могъл да каже нещо по въпроса?

Няма закон в България, който да ви позволи това, освен ако не го направите нелегално, при което при първия появил се сигнал, ще ви отнемат детето.

 

 

4. Как да избегнем атаките от страна на познатите ми, че с него сме били в сексуални отношения, в което няма капка истина. Съвет?

А като какви точно ще се съберете и ще си осиновявате дете? 

Нали разбираш абсурда в ситуацията която представяш, отнесен към настоящата действителност?

Редактирано от didi_ts
Линк към коментар
Share on other sites

Смятам,че досегашните отговори са достатъчни на питащият, за да вземе правилното за себе си решение и заключвам темата.

Редактирано от д-р Тодор Първанов
Линк към коментар
Share on other sites

Гост
Тази тема е затворена за писане.
×
×
  • Добави...