Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
Strudy

Главоболие от година

Recommended Posts

Здравейте. Аз съм момче на 15 години и съм около 1.80 висок и около 65 килограма. Мен ме оперираха от кисти на сфеноидалния синус. Преди операцията имах силно главоболие в тила лежах в болницата и след като ме изписаха от болницата главоболието беше отминало. След това направих ЯМР казаха ,че имам кисти в синусите всичко друго е в норма. Оперираха ме за да изчистят тези кисти от сфеноидалния синус. Един месец след операцията главоболието отмина ,но температурата ми стой 37.1 или 37.2 непостоянна.. Преди месец главоболието отново започна ходех правеха ми скенер на синусите и казаха ,че всичко е както трябва. Ходех на невролог правеха ми ЕЕГ казаха ,че всичко е в норма. Взимаха ми и кръв казаха ,че всичко и там е както трябва. Но имам температура 37.1-2 и главоболието в тила пак се появи, но и в лявото слепоочие.

Какво да правя ? Моля ви помогнете.

Редактирано от Strudy

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

По-подробни изследвания правиха ли?

Обикновено кръвна картина и урина вървят заедно. Това е рутинно изследване.

Лекарите все пак назначиха ли някакво лечение?

 

Напоследък зачестяват оплаквания , при които според стандартната медицина "всичко е в норма".

Изходът е - правилен начин на живот, изключване на стреса, вегетарианско хранене за известно време, задължително с чиста храна от село, чист планински въздух при всяка възможност, умерено и редовно физическо натоварване. Опитай това 1 месец. Ако няма ефект, обади ми се. ... но ще има.

 

 

П.П. Ако те мъчи някаква грижа, някакво предстоящо натоварване ( изпити) или нещо в живота ти те смущава, сподели. В дъното на всяка болест има емоция , мисъл или и двете.

Редактирано от Креми Стоилова (късметче)

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Много Ви Благодаря за отговора.

Ми до сега са ми правили само ЯМР, 2-скенера кръвни изследвания, ЕЕГ, Снимка на бял дроб (само 1-ния скенер ,кръвните изследвания и ЕЕГ са след операцията). Ми единствено след операцията пия Кетотифен (противовъзпалителни) ,но казват ,че те са просто за всеки случай и ,че нищо ми няма и това главоболие и температура казват ,че не се дължи на сфеноидалния синус...

Иначе никой не знае от какво е главоболието и никакво лечение.

Обаче ми забраниха да спортувам известно време. Скоро ще мога ,но понякога когато се заморя или при физическо натоварване започва да ме боли главата. Затова ме е страх да спортувам никой не ми е казал какво ми има ,а аз не съм добре. Затова не искам да спортувам преди да ми кажат какво точно ми има.

Иначе аз съм почти вегетарианец - не ям месо (обаче ям сирене, кашкавал и тнт.)

Само ,че не всички са домашни ,а повечето от магазина.

Редактирано от Strudy

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Здравей, Strudy! Моя позната - изключително добра лечителка  може да  постави диагноза  и да назове причината , довела до главоболието ти.Нещо повече - с масажи / не класически а тибетски масаж/,  хранителни добавки, които тя предписва и коригиране начина на хранене може да те излекува изцяло. За целта  е необходимо да ми напишеш в лично съобщение  трите си имена и датата на раждане и телефон за връзка, ако желаеш разбира се. Помогнала е на много хора, ще го направи и за теб.Поздрави !

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites
Strudy, сети се в какъв конфликт си влязъл. Постоянно съзнанието ти се занимава с този човек. Опитваш се да докажеш на себе си, че си по-добър.....дори от себе си. Сещаш ли се за такъв конфликт?

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Някои хора имат непоносимост към млечните продукти /кисело и прясно мляко, сирене и кашкавал/. При тях, след консумация на такива продукти, главоболието може да се появи след ден - два. Единственият начин да се разбере дали е така, да се спрат тези храни за един два месеца и след това след консумация да се види каква е реакцията на организма. Аз от доста време имах такъв проблем и така го реших. Сега ям много рядко сирене и кашкавал, но само ако е добавка към някаква храна /пица, баница/.

http://forum.swan-kingdom.com/viewtopic.php?f=30&t=798

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Еми аз не мисля,че толкова силно главоболие да е от хранителна непоносимост. Ако греша ме поправете.

Да кажа ходех на алерголог - правиха ми два теста: Битов ( От бита - прах и тнт) и полени. Казаха, че ми няма нищо след месец ще ходя за храни.

Ходех на офтамотолог и очното налягане е нормално.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×