Jump to content
Порталът към съзнателен живот
N83

Не искам да загубя жената на живота си

Recommended Posts

Здравейте,

за пръв път се регистрирам във форум и за пръв път ще споделя нещо от интимно личен характер.

Аз съм мъж на 29 г, още от и аз не мога да се сетя, колко годишна възраст открих самозадоволяването и останах силно впечатлен. Както можете да си представите може би, аз се отдадох напълно през годините. Не ми пречеше, че имах приятелка и си имам сексуалните контакти, винаги маструбирах. В началото го правех по 2-3 пъти в седмицата, но с годините стигнах до всеки ден, че даже и по няколко пъти на ден. До сега не съм мислил, че това е проблем, защото го мислех от моята камбанария. Миналата пролет намерих жената на мечтите си, човека за мен. Обичам я страшно много, още като се запознахме и тръгнахме през следващите 2-3 месеца дали не бяха и повече не мога да се сетя точно аз не се присещах даже да маструбирам и съответно да гледам порно за да свършвам. Един ден се сетих за това и ми стана много приятно от този факт и това още повече затвърди обичта ми към нея. За жалост лятото не бях в страната и отново се върнах към този ми навик. Не бях го споделял с нея.

След като се върнах в България имахме проблеми от личен характер по моя вина тъй като бях писал с бившата ми приятелка. Беше абсолютно обикновенни разговори, но не помислих, че това ще огорчи адски много моята настояща приятелка. Последваха обяснения и спорове и след този случай тя ми каза, че е загубила част от доверието си в мен. Това много ме заболя но си бе моя грешка. След около 2 месеца мисля, че декември да бъда по-точен аз и споделих, че откакто съм с нея маструбирам много рядко. Споделих го като хубав факт, но за нея бе шок в комбинация със споровете ни преди това. В момента тя съм на прага да загубя жената на живота си!!! Тя ми каза, че не може да спи до мен защото постоянно си представя задници и цици и други жени, които съм гледал, когато маструбирам.

Аз осъзнавам, че имам проблем! Но също осъзнавам, че от 3 пъти дневно-всеки ден мастробиране, в момента маструбирам 1-2 пъти седмично и то от навик (поне според мен, може и аз да се самозаблуждавам).

Моята молба е да ми дадете координати на човек от Варна, с когото мога да се свържа за помощ. Вярвам, че мога да го изкореня от живота си, защото не ми е необходимост и защото заради това аз съм на път да загубя човека на когото държа най-много. Не мога да си го простя.

Казах и че ще потърся помощ и реших да действам на момента без да губя време.

Ще потърся още информация в Интернет, но попаднах на този форум и останах с добри впечатления.

Моля Ви посъветвайте ме, насочете ме. Не искам да загубя жената на живота си!!!

 

Благодаря Ви

 

П.С. Ако не съм писал в правилната тема моля модератова да ме пренасочи. Благодаря

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Според мен твоята приятелка има по-голям проблем от теб, на който тя трябва да обърне внимание и да потърси помощ. Нейния проблем се казва ревност. Прилагали са ми го много пъти. В началото търсиш проблема в себе си и си сигурен, че си виновен. И тъй като там проблем няма, в крайна сметка разбираш, че вината не е в теб, но вече е минало известно време. В теб не виждам никакъв проблем. Ти сам си го правиш на проблем. Щом не избираш мастурбацията пред секса значи няма за какво да се притесняваш. Най-добре да потърсите помощ заедно.

Редактирано от д-р Тодор Първанов

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Не знам дали е проблем тази честа мастурбация, не мога да кажа, не съм се и интересувал.  Но наистина твърде на вътре приемаш мнението на половинката си. Не знам какво е процентното отношение на самозадоволяването при хората като цяло, но със сигрност е голямо. Както ние мъжете така и жените се самозадоволяваме, в което според мен няма нищо срамно или лошо. А приятелката ти наистина се престарава с ревността. За нея проблема с самозадоволването не е толкова голям, колкото проблема че си гледал порно. Просто седни и поговори с нея. Това в крайна сметка са нормални неща. При животните секса може и да е бил с цел възпроисвеждане, но при хората отдавна не е така. Така, че вместо се здухваш че ще губиш който и да било, поговори и я убеди, че няма за какво да ревнува.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

×