Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Неустановена диагноза от 6 години


Recommended Posts

Здравейте всичко започна преди 6 години,чувах ненужни мисли в главата ми който ме караха да мисля че разговарям с свой близки приятели на ум,също си мислех че близките могат да чуват моите мисли без да им ги казвам и това много ме тормозеше, преди този случаи приемах наркотици редовно,но след тази случка се оплаших и ги намалих до минимум.Потърсих психолог тои се съмняваше за шизоврения,но ми направи нужните изледвания на главата и изледванията бяха наред и така 6 години в търсене на диагноза.неприемам наркотици окончателно от 3 години,скючих брак преди 2 години но мисълта че някои ми чете мислите я имах приемах до вчера сероквел 300мг и респеридон 2 мг искам да се справя без хапчета. и до ден днешен не могат да установят диагноза повече наблягат на параноя .Имате ли си на идея какво може да ми има и да потчертая шофирам перфектно без проишествия вече 6 години. Благодаря предварително

Линк към коментар
Share on other sites

 преди този случаи приемах наркотици редовно,но след тази случка се оплаших и ги намалих до минимум.

Какви наркотици приема?

Линк към коментар
Share on other sites

Диагнозата в случая няма никакво значение.Дали ще е шизофрения, параноя, психоза следствия на употребата на наркотици и т.н. медикаментите, които се назначават са от групата на антипсихотиците.Точно  от тази група и вашите лекарства.

За спирането-не пишете, имате ли още такива мисли.Но, ако на фона на лекарствата вие още ги имате, със спирането състоянието ви ще се влоши.

 

Заб. няма изследвания на главата, които да доказват или отхвърлят диагнозата шизофрения.

Линк към коментар
Share on other sites

×
×
  • Добави...