Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
Донка

Сравняване на реализацията на личности с еднакви натални карти

Recommended Posts

 

 

Интерпретацията на една карта, посредством принципите на Magi Astrology, обхваща планетните аспекти, планетарната геометрия, която те образуват при синхронизация на повече от три планети, аспектите и синхронизацията, които планетите формират в деклинациите на гео системата - паралел и контра-паралел, както и аспектите и планетарната синхронизация в хелиоцентричната карта.

Не оспорвам значението на домовете, а колко може да бъде достоверна интерпретацията на една карта, чийто час на раждане не е известен.

 

 

 

Стана ми интересно, как от общото се вадят "конкретни, индивидуални" прогнози.

 

Преди 25 години, с една съседка раждахме заедно. Найния син се роди 10 минути преди моя. Живеем в един блок, в съседни входове. Децата ни израстнаха заедно, в една група в детската градина, в един и същи клас в училище , до 15-та си година. Буквално се прибираха само да спят в различни стаи. Ако бяха братя, нямаше да прекарват толкова време заедно или да правят едни и същи неща.

 

И независимо от тези "обстоятелства" са много различни, с различен житейски път, са различни успехи и неуспехи, склонности, умения и кавото друго се сетиш....

 

Разликата от 10 минути не прави домификацията различна в двете карти. Единствено различен е  градуса на Асцеднта и термите на купсидите.

 

Ако разчитат на тази система, би трябвало и до сега да са заедно.

 

А кое ги прави толкова различни?

 

Как тази система ще ги различи един от друг, ако решат да ползват нейните знания, за "да ги води в правилната посока"???  

 

 

Много интересен случай! Аз също имам такива с децата, които се родиха заедно с моите две деца. 

Все пак наталната карта дава потенциала - как ще се реализира той зависи от свободната воля на всяка личност, от средата, в която расте и от много други фактори. 

 

Мисля, че е наистина интересно да разгледаме в какво отношение житейският път и реализацията на две деца с еднакви натални карти се отличават и кое е общото между тях. 

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

 

Мисля, че е наистина интересно да разгледаме в какво отношение житейският път и реализацията на две деца с еднакви натални карти се отличават и кое е общото между тях. 

 

 

Не бях правила карта на първото момче. От години нямам много наблюдения.

Данните са 09.05.1989 г., гр.Пловдив 20.30 ч. първия, 20.40 ч. втория.Ако е необходимо ще кача карти.

Все пак има разлики.

Купсидата на 6 дом в първата карта е в последния градус на Овен, във втората  в първия на Телец. Марс в Рак-8 дом и Венера в Телец-7 дом, съответно управителя на триплицитета на К6 в единия случай е Юпитер/Близнаци/, в другия е Луна/Рак.

В детската им възраст първия имаше проблеми с храненето-капризен и злояд, развиваше анемия. Втория -проблеми със сливици и гърлото, които преодоляхме около началнта училищна възраст. Като цяло здраво дете. От 8 годишен и системно занимаващ се със спорт.

Първия проявяваше слаб интерес към спорта и ученето изобщо, завърши средно образование и от тогава работи като барман.

Втория успоредно със спорта завърши техникум, след това технически вуз. В момента с танци и спорт се ветрее по Европа.

И двамата са правили сами избора си. :rolleyes: 

 

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Специално за Донка.

Имам такива наблюдения.

Единият младеж е роден на 22-08-2000, в 09:38, другият – в 12:34.

С първия сме много добри приятели и се разбираме чудесно, самият той учи в езикова гимназия, има много добри успехи, тренира футбол, където също е много успешен. Родителите му определено не го ограничават и застопоряват, но и не го неглижират. Като по-малък отначало едвам са успявали да го накарат да отиде на тренировка, защото е бил хиперактивен (според мене заради опозицията Марс-Уран), а след това, след като един път му е харесало, едвам са успявали да си го приберат от терена.

Другият младеж е силно конфликтен характер, учи в една доста посредствена гимназия, която сам той си е избрал, защото сградата ѝ се намира на самия център на града. Нищо, че с дипломата от нея ще е цял късмет да си намери работа даже като пазач на паркинг след това.

Родителите му са по-зле и от моите тоталитарни типове, тъй като са го оставили да прави каквото си иска и да си развява байрака на воля. Резултатите от тази тяхна философия са просто плачевни.

Самият той като човек е доста неприятен. Много обича да командори, да се разпорежда, той да коли, той да беси. Има уклон към садизъм (беше се хвалил, че е убивал и осакатявал малки котенца).

Трудно се спогажда с хората, защото когато усети, че е станал близък на някого, започва да се опитва да му ръководи живота във всяко едно отношение. Отделно, че никога не е можел да помоли някого да му подари нещо, което си е харесал, например. Задължително ще гледа или тихомълком да го открадне, или да го вземе насила. Счита, че се е родил на тоя свят, за да се наслаждава на удоволствията на живота на пълна тяга, а другите ги има, за да го обслужват.

Не е способен да задържи приятелство. Профилът му във фейсбук е мемориал на всички съсипани от него приятелства с най-различни хора. 

Освен това, пие като казак и пуши като строшен комин. Даже няколко пъти е пробвал наркотици. Има хомосексуални влечения и по тази причина се държи особено агресивно и нападателно с момчета, които харесва. Вероятно защото иска да ги подчини на собствените си прищевки и желания безусловно.

Тренира тенис на маса, което определено не е сериозен спорт, а по-скоро занимание за свободното време. Обикновено като спечелят някакво отличие, започва да се самовеличае, все едно е взел купата на Уимбълдън за тенис, или е спечелил сам купата на ФИФА за Европейското или Световното по футбол.

Че така. Двамата младежи се познават, но не се движат в едни и същи среди, нито са нещо повече от познати

 

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Благодаря за задачата - иска ми се да имам повече време за нея. Ще се постарая. 

На първо четене - разликата в часа на раждане за тези специално карти дава драстична разлика във върховете на домовете и присъствието на светилата в тях. Дори само асцендентът ( везни/скорпион) е сериозна причина за големи различия.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×