Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Между две зодии..


jvs

Recommended Posts

Благодарна съм на майка ми ,че е избрала по - ранен ден за секциото ,заради което съм родена на 22 ноември 1996 в 14:50. Ако беше избрала по - късен ден щях да съм 100% стрелец , но въпреки ,че според часа ми на раждане аз пак съм Стрелец според половината хороскопи които проверя на 22 ноември е последният ден от Скорпиона. Аз самата предпочитам зодия Скорпион , възхищавам се на хората които познавам от тази зодия и откривам много сходни неща за себе си когато чета за нея , но откривам и някои сходности в Стрелеца. Разбира се ,на границата между двете зодии няма как да не откривам себе си и във двете но много повече предпочитам Скорпиона и не знам защо но не понасям доста от характерните черти в Стрелците като детският оптимизъм ,сляпата надежда във всяко ново начинание което загърбват набързо, и все пак и приятелите ми твърдят ,че има Стрелец в мен. Искам да питам възможно ли е въпреки ,че когато поясня и часа си на раждане не остава съмнение ,че уж съм Стрелец аз да съм убедена ,че има повече Скорпион в мен отколкото Стрелец и огнените ми черти са до голяма степен продиктувани от Овена в мен който не само ми е асцедент ,но и имам още 2 планети в Овен и една в Стрелец ,доколкото помня. Възможно ли е след всичко което да съм прочела да съм съгласна със другите зодии в различните планети (Марс,Венера..),но когато се стигне до Слънцето само там да се различавам? Убедена съм ,че съм повече Скорпион от колкото Стрелец ,и то не само от инат, и отказвам да вярвам в противното...

Линк към коментар
Share on other sites

Здравей, jvs  :) 

Моля, имай предвид, че не съм професионален астролог.

 

За направата на астро карта дори и на любителски хороскоп е необходим град на раждане.

По данните, които си пуснала и с една добавка от мен, (че си родена в някой български град  ;) ) ти направих рождена астрологична карта. В момента на твоето раждане Слънцето е в 0°30'20" на знака Стрелец в твоя 8-ми дом, в същия знак и дом попадат твоя Меркурий и Плутон, където Плутон е управител на знака Скорпион и в този 8-ми дом той е на трон по дом :king: Освен това имаш мажорен аспект Слънце съвпад Плутон. 
Харесваш представителите на Скорпион, защото при теб част от знака попада в твой 7-ми дом, но управлява 8-ми. 7-ми дом показва доста неща, но най-общо това, което ни липсва, хората, от които се нуждаем и т.н. Слънцата на твоите приятели попадат тук и така те дават това, което ти липсва.

Не се тревожи толкова за зодията си (хубава е! не че има лоша), душата не случайно е избрала точно тази за теб. Освен това само Слънчевия знак не прави хороскопа, дава една нотка накъде... Опознай положителните и отрицателните качества, прецени на кои ще вдъхнеш живот и на кои не. И знай че планетите не ни предвождат, а са знак и ни помагат по Пътя  :hypocrite: 

Успех от мен  :sorcerer:

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...