Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
jvs

Между две зодии..

Recommended Posts

Благодарна съм на майка ми ,че е избрала по - ранен ден за секциото ,заради което съм родена на 22 ноември 1996 в 14:50. Ако беше избрала по - късен ден щях да съм 100% стрелец , но въпреки ,че според часа ми на раждане аз пак съм Стрелец според половината хороскопи които проверя на 22 ноември е последният ден от Скорпиона. Аз самата предпочитам зодия Скорпион , възхищавам се на хората които познавам от тази зодия и откривам много сходни неща за себе си когато чета за нея , но откривам и някои сходности в Стрелеца. Разбира се ,на границата между двете зодии няма как да не откривам себе си и във двете но много повече предпочитам Скорпиона и не знам защо но не понасям доста от характерните черти в Стрелците като детският оптимизъм ,сляпата надежда във всяко ново начинание което загърбват набързо, и все пак и приятелите ми твърдят ,че има Стрелец в мен. Искам да питам възможно ли е въпреки ,че когато поясня и часа си на раждане не остава съмнение ,че уж съм Стрелец аз да съм убедена ,че има повече Скорпион в мен отколкото Стрелец и огнените ми черти са до голяма степен продиктувани от Овена в мен който не само ми е асцедент ,но и имам още 2 планети в Овен и една в Стрелец ,доколкото помня. Възможно ли е след всичко което да съм прочела да съм съгласна със другите зодии в различните планети (Марс,Венера..),но когато се стигне до Слънцето само там да се различавам? Убедена съм ,че съм повече Скорпион от колкото Стрелец ,и то не само от инат, и отказвам да вярвам в противното...

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Здравей, jvs  :) 

Моля, имай предвид, че не съм професионален астролог.

 

За направата на астро карта дори и на любителски хороскоп е необходим град на раждане.

По данните, които си пуснала и с една добавка от мен, (че си родена в някой български град  ;) ) ти направих рождена астрологична карта. В момента на твоето раждане Слънцето е в 0°30'20" на знака Стрелец в твоя 8-ми дом, в същия знак и дом попадат твоя Меркурий и Плутон, където Плутон е управител на знака Скорпион и в този 8-ми дом той е на трон по дом :king: Освен това имаш мажорен аспект Слънце съвпад Плутон. 
Харесваш представителите на Скорпион, защото при теб част от знака попада в твой 7-ми дом, но управлява 8-ми. 7-ми дом показва доста неща, но най-общо това, което ни липсва, хората, от които се нуждаем и т.н. Слънцата на твоите приятели попадат тук и така те дават това, което ти липсва.

Не се тревожи толкова за зодията си (хубава е! не че има лоша), душата не случайно е избрала точно тази за теб. Освен това само Слънчевия знак не прави хороскопа, дава една нотка накъде... Опознай положителните и отрицателните качества, прецени на кои ще вдъхнеш живот и на кои не. И знай че планетите не ни предвождат, а са знак и ни помагат по Пътя  :hypocrite: 

Успех от мен  :sorcerer:

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×