Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Семинар по Хюман Дизайн “Да Живееш Дизайна си” – 30 ноември – 01 декември – София


Recommended Posts

ДА ЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ

 

HumanDesign-300x290.png

 

  

Семинарът ДА ЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ е способен да трансформира живота и е основата за разкриването на истинския Теб. Чрез осъзнаването, което се получава, вие можете да предприемете експеримента да следвате собствените си стратегия и авторитет за вземане на правилни решения. Така да започнете да живеете своя истински живот на истинския си Аз като започвате да разбирате кой наистина сте.

 

Системата на Хюман Дизайн (Дизайн на човека), която свързва науката и духовността, е средство за избор на решения в перфектна хармония със самия Теб. Хюман Дизайн е наука за различията, наука за уникалността на всеки от нас. Много хора намират куража да изживеят своята уникалност.  Живеят собствения си дизайн, живеят собствения си живот. Това не е свързано с това да се променяте, а да разпознаете и разкриете какви винаги сте били. Следвайки собствения си дизайн, вместо да се опитвате да бъдете някой друг, правите живота си по-прост и по-лесен. Насладете се на пътешествието.

 

Искате ли да живеете по-хармонично?

%D0%92%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%

 

 

Искате ли да вземате решения с увереност и да хармонизирате отношенията си с хората?

 

Задавали ли сте си някой от въпросите:

  • Кой съм Аз?
  • Как да вземам правилните решения?
  • Какво всъщност наистина искам?
  • Какви са моите силни страни и как да ги реализирам?
  • Как да намеря правилния път в личния си и професионален живот?
  • Как да постигна удовлетворение, успех и вътрешен мир?
  • Как са постигна и задържа добро здраве?
  • Как да разбера кой е правилният за мен партньор?
  • Как да решавам семейните си проблеми и как да разбирам от какво се нуждаят децата ми?
  • Или друг подобен въпрос, който постоянно се появява.
 
Ако поне един от въпросите ви е занимавал достатъчно дълго, то нещо ви пречи са бъдете себе си, пречи ви да вземате правилните за вас решения, пречи ви да изразявате истинската си природа, а оттам ви отнема енергия и ресурси, пречи ви да постигнете щастие, удовлетворение, успех и вътрешен мир.
 

Какво ни пречи да бъдем себе си?

 

Kids-HumanDesign.jpg

 

Всяко малко дете е едно уникално цвете. То се нуждае от грижите на родителите си, но инстинктивно може да усети повечето от полезните са себе си неща. Може да избере полезната за себе си хранителна диета, да знае какво да пие и дори да подбере новите си дрешки, така че да са здравословни за него, а цветовете им да подхождат на нуждите на енергетиката му.

 

Обаче, още от деня на нашето раждане нашите близки са се заели с възпитанието ни. Правили са така, както са били убедени, че трябва да бъде. Налагали са ни съзнателно и несъзнателно, с разбирането, че правят добро, собствените си възгледи и начин на справяне с нещата. Постепенно тези неща са се превърнали в навик като по този начин са се изградили убеждения, в които вярваме, но които не ни правят щастливи.

 

По време на образованието ни, учителите са ни налагали собствените си виждания и виждането на училището като институция. По този начин се е получило нашето хомогенизиране, сливане с другите и възприемане на общи убеждения и идеали, които странно защо са решили, че са еднакво приложими за всички.

 

По време на нашата работа фирмата, в която работим, ни е налагала нейните правила, политики и вътрешна култура, които, разбира се, са от полза за фирмата, но са ни формирали така, че да дозабравим кои наистина сме.

Всичко това е довело до нашето обуславяне от околната страна и хомогенизирането ни към дадени модели.

 

 

Семинарът ДА ЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ ни помага да се върнем към истинската ни същност

 

%D0%A1%D0%B2%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D0%

 

Той ще ви помогне и е първата крачка към това да преодолеете обуславянето и отново да се върнете към своята уникалност, която всеки един от нас носи в себе си. Ще ви покаже как да я изразите и на нейна основа да постигнете решение на въпросите, които не сте могли да решите досега. Ще ви доведе до удовлетворение, успех и вътрешен мир.

 

Ще ви помогне да заживеете живота си с по-малко вътрешна борба, с по-малко съпротива от страна на околната среда и с повече автентичност като израз на вашата уникалност. Хюман Дизайн (Дизайн на Човека) ще ви даде конкретни практически насоки и стратегии за това. Това е практическа наука, ще можете да проверите всичко сами практически и в обозримо време.

 

Когато завършите семинара ще имате много по-ясно разбиране за себе си, ще се приемате много по-добре, ще разбирате по-добре начините ви на взаимодействие със света и ще можете да се възползвате по-добре от тях. Ще разбирате и приемате по-добре семейството си, близките си и хората, с които работите.

 

Ще можете (и с помощта на учебника като референтен източник) да помагате на своите деца и роднини да постигнат същото.

 

Certified-pro-transparent-150x150.png

Водещият. Божидар Цендов, сертифициран Хюман Дизайн Анализатор и сертифициран преподавател на “Да Заживееш Дизайна Си” къмМеждународния Институт По Хюман Дизайн (IHDS). Повече информациятук. 

 

%D0%A3%D1%87%D0%B5%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D0%

Учебникът. Семинарът осигурява и професионален учебник, одобрен от Международния Институт по Хюман Дизайн (IHDS). Учебникът не само е преведен, но и локализиран на български език – екип от специалисти е работил за уточняване на термините, ключовите изрази и т.н. Той съдържа детайлна информация и е пълноцветен с описания, илюстрации и графики, с обем над 200 страници, формат А4. Учебникът е необходимо условие за участие в курса и преминаването към следващите Хюман Дизайн курсове.

 

%D0%A4%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%82-%D0

Формат на семинара. Семинарът обикновено се провежда под формата на групови занятия, но в особени случаи е възможно и персоналното му провеждане. Оптималният вариант е присъствен семинар, но също в особени случи е възможно и дистанционното му провеждане под формата на уеб базирана отдалечена презентация.

Времетраенето е 2 (два) дена съгласно последните препоръки на Международния Институт по Хюман Дизайн (IHDS)

 

%D0%9F%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%

Последващо подпомагане. Предвижда се за всички преминали семинара да има ежемесечни сбирки, на които да се обсъжда въпроси и предизвикателства при експериментирането с личния дизайн.

 

 

 

Дати на провеждане: 30 Ноември – 1 Декември, 2013. Настаняване от 09:30, работа: 10:00 – 18:00.

Място на провеждане: Есенс Център, ул. “6-ти септември” 37.

 

 

 

 За информация за всички подробности тукhttp://www.bojidartzendov.com/обучения/  

 

 

 

 

 

Забележка: Публикувано с разрешението на администратор.

Редактирано от Божидар Цендов-БожидарЗим
Линк към коментар
Share on other sites

Да допълня, че по желание на участници в семинара, а и защото го почувствах, към програмата вече се включва и темата за това как Не-Аз-овите теми (темите на Фалшивия Аз, егото) в човешките жизнени центрове влияят на нашата професионална реализация и как да минимизираме вредното им влияние. 

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...