Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
rosi4ka87

Задушавам се ...

Recommended Posts

На 26  години съм ,запознах се с мъжа който обичам и днес . Проблемите започнаха след като родих и се преместихме при родителите ми . От малка подозирам ,че съм осиновена и само веднъж посмях да попитам. Въпросът ми повлия зле на мама и спрях до там. Обаче сега упорито е решила да ме тормози да оставя мъжа ми ,  постоянно говори против него ,а като вижда ,че не става започва да напада мен по - жесток начин , чрез обиди и подмятания  ,с които ме наранява . Знам ,че не е идеален ,но го обичам и искам да живеем заедно и да гледаме детето си , но искам и да се разбирам с родителите си -дарили са ме с прекрасно детство и ги обичам. Не знам какво да направя , така поставя нещата мама , че сякаш ако замина в Пазарджик при него ще е последния път ,в който ще ги видя . Да, може би съм слаба, може би съм не решителна , но имам нужда да живея  с всички , имам нужда от всички .  Как да  се спася , защото рухвам ,защото страдам и не би трябвало да избирам между тях , а именно така се чувствам между чук и наковалня ! Благодаря предварително !

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Имаш нужда единствено от себе си .За да можеш да живееш ,трябва да се чувстваш добре ,да бъдеш балансирана ...Всеки  сам ,е капитан на живота си .Живее своя живот  и е нормално да проявява твърдост при отстояването му ....Да те обичат значи да те приемат с всичките ти хубости и кусури .Родителите по навик , от детството ни ,продължават да изискват и налагат волята си .Трудно порастват , застинали във времето на  феодализма :)...Ти си избрала ,обичаш ги всичките .Сега е техен ред да решат ще те обичат ли , или ще ти пречат .Не можеш да им решаваш проблемите ....Човек в твоето положение , е на прага да осъзнае преходността на живота ,неговата вечност в постоянното му обновяване .Не можеш  спря подмяната на поколенията .

Така живеем :раждаме се . Растем и учим докато заякнат  крилата ни .Ако не напуснем  старото гнездо не можем да имаме свое .

Редактирано от АлександърТ.А.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×