Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Задушавам се ...


rosi4ka87

Recommended Posts

На 26  години съм ,запознах се с мъжа който обичам и днес . Проблемите започнаха след като родих и се преместихме при родителите ми . От малка подозирам ,че съм осиновена и само веднъж посмях да попитам. Въпросът ми повлия зле на мама и спрях до там. Обаче сега упорито е решила да ме тормози да оставя мъжа ми ,  постоянно говори против него ,а като вижда ,че не става започва да напада мен по - жесток начин , чрез обиди и подмятания  ,с които ме наранява . Знам ,че не е идеален ,но го обичам и искам да живеем заедно и да гледаме детето си , но искам и да се разбирам с родителите си -дарили са ме с прекрасно детство и ги обичам. Не знам какво да направя , така поставя нещата мама , че сякаш ако замина в Пазарджик при него ще е последния път ,в който ще ги видя . Да, може би съм слаба, може би съм не решителна , но имам нужда да живея  с всички , имам нужда от всички .  Как да  се спася , защото рухвам ,защото страдам и не би трябвало да избирам между тях , а именно така се чувствам между чук и наковалня ! Благодаря предварително !

Линк към коментар
Share on other sites

Имаш нужда единствено от себе си .За да можеш да живееш ,трябва да се чувстваш добре ,да бъдеш балансирана ...Всеки  сам ,е капитан на живота си .Живее своя живот  и е нормално да проявява твърдост при отстояването му ....Да те обичат значи да те приемат с всичките ти хубости и кусури .Родителите по навик , от детството ни ,продължават да изискват и налагат волята си .Трудно порастват , застинали във времето на  феодализма :)...Ти си избрала ,обичаш ги всичките .Сега е техен ред да решат ще те обичат ли , или ще ти пречат .Не можеш да им решаваш проблемите ....Човек в твоето положение , е на прага да осъзнае преходността на живота ,неговата вечност в постоянното му обновяване .Не можеш  спря подмяната на поколенията .

Така живеем :раждаме се . Растем и учим докато заякнат  крилата ни .Ако не напуснем  старото гнездо не можем да имаме свое .

Редактирано от АлександърТ.А.
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...