Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Лекция Астрология и себепознание


Recommended Posts

Каня всички, които се интересуват от Астрология и Себепознание на Публична лекция /вход напълно свободен/ на 7 Октомври /събота/ от 10ч. до 14ч. на адрес: София, Лозенец, ул.Милин камък 54, вх.Б, ап.2

Това ще бъде едно обширно и задълбочено представяне на Астрологията във всичките и раздели и измерения, което може да промени или поне да въздейства на вашите представи дори и да сте изкушени в този път на познание.

За съжаление местата са ограничени и се извинявам предварително ако не стигнат.

Добре дошли :feel happy:

д-р Калоян Петров

Линк към коментар
Share on other sites

Това е новина, но понеже не знам къде се пишат новините я представям тук:

Каня всички, които се интересуват от Астрология и Себепознание на Публична лекция на 7 Октомври от 10ч. до 14ч. на адрес: Сф, Лозенец, ул.Милин камък № 54, вх.Б, ап.2

Вход свободен, разбира се

Темата е за значението и смисъла на Астрологията, както и за нейните същностни измерения. Представлява интерес, както за изкушени в това познание за човека, така и за хора, които "нямат никаква представа", но се интересуват от себе си и другите хора.

Извинявам се предварително за ограничения брой места.

Добре дошли :angel:

д-р Калоян Петров

Линк към коментар
Share on other sites

Мога да изнеса лекцията в Пловдив, но ако бъде организирана като място и има достатъчно интерес. Ако се организирате Севдалина може да стане. :thumbsup:

За да се изнесе в сайта първо трябва да се запише. Не знам дали някой ще направи такова нещо. Аз не си готвя лекциите предварително, никога не ги пиша. Ако се запишат от някого може да се появят.

С най-добри пожелания !

Калоян :)

Линк към коментар
Share on other sites

Искам да попитам колко време ще продължи лекцията и възможно ли е ако ни допадне да се проведе и в друг град например Хасково :thumbsup:

Линк към коментар
Share on other sites

Възможно е да се проведе лекцията и в Хасково, както и в други градове, но при условие, че се организира - естествено ако има интерес.

Понеже много хора се обадиха, че ще дойдат, а местата са малко може да повторя лекцията в голяма зала в София - отново при достатъчно интерес. За да не се окаже, че сте положили усилия да дойдете, а наистина няма никакво място ще си оставя мобилния телефон - 0888 608 661, за да се обади, който иска да присъства. Така ще мога навреме да предупредя за липса на места :o и евентуално да помисля за по-голямо пространство.

д-р Калоян Петров :)

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...