Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Здравей Атанас,

 

Извинявам се закъснелия отговор. Идеята и на мен ми звучи супер, след малко ще ти пратя повече информация по имейл как можем да задействаме практически нещата.

 

Поздрави,

Иво

Линк към коментар
Share on other sites

Здравей Ивайло,

 

Закъснението само по себе си не е толкова съществено, но е озадачавщо.

По-важни са причините за него? И дали нямаше да бъде подминато това предложение, ако не беше намерило широк отзвук и реализация в друга една група във Фейсбук? Там всичко тръгна и върви гладко само седмица след анонса. Защо ли е така? Каква огромна разлика спрямо Портала! Идеята не само "звучи супер". Тя си е такава от самото начало. Въпросът е защо ти го разбра след почти месец? Ако ти не си този, от когото зависи практическото осъществяване, защо не се свързват директно с мене тези, от които то зависи. Ако, разбира се, наистина приемат предложението по съдържание и смисъл, а не само формално и от неудобство пред фактите. Хубаво е всички да се замислим, хубаво е. За какво? Затова, дали служим на идеите или се опитваме да ги експлоатираме. Там е голямата разлика

 

Поздрави,

Атанас

Редактирано от Атанас Везирев
Линк към коментар
Share on other sites

Здравей Наско,

 

Много се радвам да чуя, че си намерил подкрепа във Фейсбук. Рядко го ползвам напоследък и нямам поглед, но това, което споделяш, доколкото разбирам, е в голяма помощ за инициативата. Разбирам, че още си разочарован и ти е трудно да повярваш за съдействието, което получаваш, а също и искаш нещата да се случват бързо и организирано. Също, че се надяваш на истинска подкрепа и уважение във формата на това някой да ти звънне и всичко да се задейства.

 

Казано честно и на мен понякога ми се иска да сме така организирани и да разполагаме с толкова време. Лично аз например, от една страна много ми се иска да мога бързо да реагирам, когато нещо зависи от мен в портала. От друга - искам да проява и уважение към личния ми живот и ограничените възможности да пиша и отговарям. За момента, съм направил съзнателен избор да пиша и действам, само тогава, когато мога и имам вътрешно разположение за това или пък когато има технически пожар. За моя радост, в портала има и други хора, които могат да съдействат за почти всеки въпрос, който възникне тук.

 

Както обещах, написах ти по имейл още тогава подробно с какво точно мога да ти помогна, за да се развият нещата по начин, надявам се много сходен на този, по който ги искаш. Много се надявам това да е удоволетворяващо за теб. Само чакам твоето потвърждение, за да действаме. 

 

Желая ти хубави дни и пиши какво си решил!

 

Поздрави,

Иво

Линк към коментар
Share on other sites

Драги Иво,

 

   Колко пъти трябва да пиша какво съм решил? Направил съм своето предложение в самото начало, потвърдил съм го в е-мейл до тебе ясно и категорично, стоя зад него:

 

" Моето предложение е в сила. Ако си господар в собствения си двор и можеш да направиш така, че хората да получат тази книга на цена от 10лв, обади ми се."

 

   Ти накланяш въпроса към някакви лични чувства. Някакви небивалици, абсолютно извън контекста на това, за което говорим, което трябва да се свърши. Обясних ти също съвсем ясно нецелесъобразността на това, което ти искаш от мене. Много е тягостно да се обясняват неща, които от самосебе си са съвсем ясни. Какво да направя?

   Да се опитам да илюстрирам, белким се разберем: Някой вика:"Гладен съм!"Казвам му: "Имам хубав, пресен хляб.Заповядай у дома да ти дам!" "Ама, обади се на Стоян, закарай го при него, та той да ми го донесе в къщи!" Какво му се казва на това, сещате ли се? 

Линк към коментар
Share on other sites

Разбрах те Наско. 

 

Ако искаш ми прати телефона си по имейл да ти звънна да поговорим още малко и да видим дали все пак можем да намерим различно решение, което да е подходящо и за сегашната организация в портала и за теб и инициативата, която си подел.

 

Желая ти хубави дни и успех с идеята! 

 

Поздрави,

Иво

Линк към коментар
Share on other sites

Братко  , Атанас Везирев, хлябът ти взе да хваща мухъл , както се вижда от коментарите, които си направил . Никога не бих ял от този хляб, дори да го предлагаш безплатно.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...