B__ 2177 уведоми модератор Добавено Юни 9, 2014 (edited) Някой знае ли рецепта за царевичен хляб без мая и без да се добавя пшеничено брашно? И без яйца и мляко. Редактирано Юни 9, 2014 от Божидар Цендов-БожидарЗим Сподели това мнение Link to post Share on other sites
Донка 6673 уведоми модератор Добавено Юни 9, 2014 Единственото с подобни характеристики, за което се сещам е качамакът. Правила съм и подобни много тънки питки - на гофретника. Тестото трябва да е като за гофрети и да се настели на тънък пласт. Сподели това мнение Link to post Share on other sites
Георги Балджиев 920 уведоми модератор Добавено Юни 12, 2014 Някой знае ли рецепта за царевичен хляб без мая и без да се добавя пшеничено брашно? И без яйца и мляко. Че то това хляб ли е... Ако искаш хляб без глутен или без пшеница - вземи си просеник. Правят го Елиаз, докарали са го екстра за ужасния вкус на просото. Сподели това мнение Link to post Share on other sites
АлександърТ.А. 929 уведоми модератор Добавено Септември 4, 2014 (edited) По спомени на майка ми , през войната( 44г.) са се хранили с царевичен хляб . Но са добавяли и друго брашно , за да стои цял . Редактирано Септември 4, 2014 от АлександърТ.А. Сподели това мнение Link to post Share on other sites