Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Alexander

Д-р Раджан Шанкаран. Хомеопатичен семинар в България

Recommended Posts

ХОМЕОПАТИЧЕН СЕМИНАР С Д-Р РАДЖАН ШАНКАРАН В БЪЛГАРИЯ

 

1451468_549492718460598_263476589_n-150x

Скъпи колеги и приятели,

Сдружение Homeopathyvoice ви кани на уникален семинар с Д-р Раджан Шанкаран
Дати: 18, 19 и 20 октомври
Място:гр София 

 

Присъединете се заедно с нас към изключителния шанс да обменим опит с Д-р Шанкаран – творец, уникален мислител на своето време, допринесъл много за науката хомеопатия. Той е преобърнал идеите за здаве и болест и е доразвил идеите на Ханеман създавайки нова система, за която е всеизвестно, че произвежда забележителни резултати. Д-р Шанкаран синергично комбинира класическата хомеопатия и методът на усещането, за да се свърже директно с духът на източника. Той е уважаван и обичан по цял свят заради своята възприемчивост, мъдрост и способност да обединява. В България той е най – известен като създател на концепцията за жизненото усещане, но сега имаме възможност да го видим да комбинира двете – класическата хомеопатия и методът на усещането.

 

Програма на семинара:

1 Ден: Реперторизация – Превръщане думите на пациента в рубрики; Навлизане по – дълбоко в реперторизацията.
 

2 Ден: Приложение на концепцията за жизненото усещане в практиката; Техники и психология на снемането на случая.
 

3 Ден: Синергия: Генусът, Симптомите, Системата.

 

Ще има симултантен превод с цел спестяване на време.

 

Темите ще са представени посредством снемане на случаи на живо и тяхното анализиране.

 

Цели на семинара:
Да даде повече ключове и указания в процеса на снемането на случая основани на по – дълбоко разбиране на Органона
Разбиране за това как да подберем най – важните симптоми на пациента
Да затвърдим и задълбочим уменията си да реперторизираме
Да придобием повече яснота за царствата – тънки разлики между тях и как да ги разпознаваме в процеса на снемане на случаите

 

 

Биография на лектора:

Д-р Раджан Шанкаран е роден през 1960 година в Момбай. Започва да учи хомеопатия вдъхновен от баща си Д-р П. Шанкаран. През 1981г. завършва със златен медал Хомеопатичен Медицински Колеж в Бомбай. По-късно става асистент-професор в Катедрата по Реперторизация в Смт. Чандабен Моханбхай Пател Хомеопатичен Медицински Колеж в Момбай и работи като почетен лекар в болницата към колежа. Той е имал 12 учители, някои от които са: Д-р П. Шанкаран, Д-р С.Р. Фатак ( 1896 – 1982), Професор Георгос Витулкас, Д-р Чакраварти, Д-р Канджалал и много други.
През 1999г. започва да работи по класификацията на Растителното царство използвайки и 18-годишния си клиничен опит и също така въвежда концепцията за жизненото усещане.Впоследствие създава хомеопатична програма за реперторизация VitalQuest. Тя съдържа последни данни и прозрения на Д-р Шанкаран за растителното, минералното и животинското царство. Раджан Шанкаран е създал уникална система за миазматичен анализ основaна на целия му клиничен опит. Издал е 20 книги, преведени на няколко езика, последната от които е „Simila to sinergy”.

Приносът на Д-р Раджан Шанкаран за развититето на хомеопатията има огромно значение. През своите 33 години практика е работил, за да създаде система за хомеопатията, която да дава постоянни резултати. Мъдростта му е обогатила много хомеопати по света. Той има много последоветели по цял свят. Преподава в държави като Англия, Швейцария, Франция, Белгия, Австрия, Австралия, Русия, Гърция, Америка, Нидерландия, Нова Зенландия, Германия, Испания.

Преди три години създава The Other Song International Academy for Advanced Homoeopathy в Момбай. В Академията преподават 12 от най – талантливите му ученици. Понастоящем те са световно известни лектори.

 

За справки и записвания:
в офиса на Хомеопатично общество


Работно време: от
10.00 ч. до 16.00 ч.
тел.: 02 822-92-46; 0884871003

 

https://www.facebook.com/events/1529021323985423/?fref=ts

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега

×